reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hej dziewczyny :-)
W duzym skrócie po szkoleniu wróciłam zmęczona ( balowaliśmy cały weekend) Lula też ma maruda to chyba przez temp. na dworze :-) a dzieć moj już bez problemów włazi soie na kanapę fotel itd. :szok: stoi co raz pewniej !!! Po prostu córcia mi dorasta!!
Gorsze wiadomości to moja babcia miała kolejny udar :-( jest na intens. terapii buuuu
Skrzat i co nie idziesz do Zbyszka ?? Zdrówka kochana :-)
Natuska ach te twoje dzieciaki !!! Ucałuj Emilke w bolący paluch :-)
Monia bardzo współczuję napiętej sytuacji z mężem :-( spróbujcie spokojnie pogadać, małe dziecko jest poważynm testem dla związku wiem coś o tym!!! No ale trzeba popracować wspólnie nad poprawą :-) mam nadzieję że pogadacie i będzie ok :-)
Idę pod prysznic i obejrzę sobie serial :-)

reklama
hej dziewczyny

u nas wciąz coś się dzieje... staram się małemu tak spedzanie dni planować, żeby nie odczuwał braku ojca etc :(

Julka przykro mi, ale z naszym wyjazdem nad morze nie wyjdzie, bo mój szanowny małżonek w tym miesiącu nie dał mi ani grosza na życie :/
więc jestem w mega ciężkiej sytuacji.. dobrze, że mogę liczyć na pomoc rodziców, bo tak to nie wiem co bym zrobiła :(

idę trochę Was poczytać..

Tesciowa jak tesciowa, raz lepiej ra gorzej pomiedzy nami dopiero tutaj mialam okazje z nia pogadac i pobyc sama...nie jest zle ale na pocatku nie bylo dobrze..

a zreszta nauczyla Gabe robic "jaka jestes duza" "bic brawo" i chodzic przy meblach:) zasuwa mi wzdluz kanapy,mebloscianki i potrafi stolik obejsc na nozkach,oczywiscie tryzmajac sie za stoli kalbo kanpae:-)

siedze teraz w sypialni bo tesciowka poszla spac,mala spi a ja poce sie z tego goraca...okna pootwierane i zero wiatru...eh...

Natuska ostatnio widzialm nad strzeszynkeim taki wozek i se dzeciatko fajnie siedzialo w nim,podoba mi sie tez,ja pow mojemu J. ze kupimu tandem i fotelik na rower i on bedzie pedalowal a my z mala z tylu to stwierdzil ze powinnam mu ryksze kupic i bedzie nas wozil:) ha ha w sumie nie glupi pomysl...hmmmm:-)

a i jaki wibrator? zboczuchu:-)

Natuska przyczepka fajna ale dowiedz się czy u nas (czytaj PL) można tym jeździć, bo kiedyś była afera, że policja łapała i wlepiała mandaty bo ponoć te przyczepki" niezgodne z przepisem drogowym czy coś takiego. to bylo jakiś czas temu więc mogło się coś zmienić, warto by było się dowiedzieć..
ktoś kiedyś mówił, ze mnie na wsi odwiedzi:p

Julka nie marudz babo!
MOnia mam nadzieje ze sobie wszystko wyjasnicie i bedzie dobrze.

Marta mam nadzieję, ze dolegliwości szybko miną:)

Tygrynka i jak tam zdrówko?? lepiej? zdrówka!

u nas Filek charczy...ale nie gorączkuje więc narazie jest dobrze. nawet wczoraj i dzis zaliczyliśmy kąpiel w basenie. woda calkiem przyzwoita.
dzis byłam znowusz u dermatologa, kolejny antybiotyk, az się boje reakcji mojej gęby na kolejny specyfik. papierową torbę se założę na łeb.
temat wakacji tzn. urlopu wyjaśniony; jedziemy do pobierowa. co roku smigamy w inne miejsce mam nadzieje ze odpoczniemy a nie padniemy:):p

a tak w ogole to wy zboczuchy! zaczynacie parówkować czy co?:p

hej witam się z kawką:)
Jula co za smutas?? z chłopem żle bez nie go też ahhh my kobiety to się mamy....
Monia mam nadzieję że sytuacja się poprawi? może jakaś rozmowa?
Filona ja uwielbiam Pobierowo.I jakoś na początku lipca też będziemy właśnie tam.
Marcia uroki ciąży cię dopadły? oby minęły jak najszybciej!!
Mamagabi teściówka spoko babka :) Dziś ja robię ciasto truskawkowe będę musiała iść do sklepu więc może rano jakiś spacerek o 9? co ty na to daj cynka na kom:)
Tygryś zdrówka i kuruj się !!!!

a ja wczoraj odkurzyłam basen Zosi i szalała na balkonie do 19.30 ale się cieszyła dostała wędkę z rybkami i łowiła:) Potem wyłączyli prąd i z m graliśmy w scrable przy piwku:) dawno nie mieliśmy wieczoru bez tv.

hello,
u nas nocka ok, do 6:30 mała pospała a potem flacha i spała by dalej ale zobaczyła psa i kwik:p No wszystko fajnie, ale jak ją puściłam to ryk, ze mną w łożku czołga się i pokłada, na noszenie ryk - niedospana i marudna;( Wsadziłam ją do łóżeczka i teraz marudo-płacz...chwilę nic jej nie będzie, ale może się zmęczy i zaśnie?
Zet pojechał do Wawy, a ja bym musiała do warzywniaka po włoszczyznę i suche dla psiaka mego...

edit. włączyła sobie pozytywkę od karuzeli i sobie spiewa;) może zaśnie, a wtedy i ja na dokładkę:p

Ostatnia edycja:
No i mój misterny plan poszedł się ....... dziecko marudzi na maksa;( spać nie, na ręce nie, do zabawek nie:( ech, ale dzień mi się zapowiada.... na razie kawkę zrobiłam:D

Na-tuska
ja mam na górze temp między 29-32 stopnie:D

A właśnie miałam Was pytać w czym śpią Wasze bąble w takie upały, Basia w sumie tylko w bodach, ale zastanawiam się czy jej w nózki nie zimno bo ona jeszcze się wykopuje z kołdry...?

Dziś ma padać;D U mnie się chmurzy puki co:):):) Nie ma jak to cieszyć się na deszcz!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry