reklama
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
na-tuska juz to zrobiłam i nóżki potraktowałam depilatorem ale ni cholery lepiej:-(
monia149090
Mamusia Wiktorii :)
Hej!
To dzis od rana bylam na zakupach,dla poprawy nastroju,niestety nawet i to nie pomoglo!
Potem bylam z tesciami nad rusalka i zlapała nad ulewa! naszczescie po chwili przestalo.
Julka tez teraz mam taka sytuacje jak Ty.Maz wyszedl rano i nadal go nie ma(
Kurcze to chyba koniec mojego malzenstwa!
nic nie zanudzam Was.Dobranoc
To dzis od rana bylam na zakupach,dla poprawy nastroju,niestety nawet i to nie pomoglo!
Potem bylam z tesciami nad rusalka i zlapała nad ulewa! naszczescie po chwili przestalo.
Julka tez teraz mam taka sytuacje jak Ty.Maz wyszedl rano i nadal go nie ma(
Kurcze to chyba koniec mojego malzenstwa!
nic nie zanudzam Was.Dobranoc
mamaGabi85
Gabryniowa Mamusia
a ja od 19 do teraz pradu nie mialam, tzn na calym osiedlu nie bylo a przez to tez cieplej wody wiec mala oplukalam w letniej i tyle...
Julka kopnac cie w zadek???? babo ty.... nie gadaj glupot, przeciez wiesz ze chcemy sie spotykac z Toba i powtorze to po raz kolejny fajna babka z Ciebie:-)
Monia kurde no... trzymam kciuki zeby sie ulozylo:-)
Natuska ucaluj paluszek Emmy:* pewnie paznokiec jej zejdzie:-(
no nic J. na sluzbie my se z tesciowa poplotkowalysmy," nie taki diabel straszny jak go maluja":-) ha ha ha po dluzszym przebywaniu z nia jest nawet ok a nawet Gaba ciagle sie z nia bawi i na rece chce wiec luz...
Julka kopnac cie w zadek???? babo ty.... nie gadaj glupot, przeciez wiesz ze chcemy sie spotykac z Toba i powtorze to po raz kolejny fajna babka z Ciebie:-)
Monia kurde no... trzymam kciuki zeby sie ulozylo:-)
Natuska ucaluj paluszek Emmy:* pewnie paznokiec jej zejdzie:-(
no nic J. na sluzbie my se z tesciowa poplotkowalysmy," nie taki diabel straszny jak go maluja":-) ha ha ha po dluzszym przebywaniu z nia jest nawet ok a nawet Gaba ciagle sie z nia bawi i na rece chce wiec luz...
hello,
no ja w koncu mam Internet w całym domu, bo super Netia działała tylko na dole, a teraz już wszędzie Mogę nosić laptopa na smyczy My na dworze się chłodzimy, zet biega z Figą, deszczu spadło jak na lekarstwo
Julka, Monia trzymajcie się, oby chłopy poukładały sobie w głowie! W małżeństwie trzeba kompromisów, niestety ale też wzajemnego zrozumienia i szacunku!
My pewnie zapodamy jakiś serialik, a potem mam ochotę na Ale mnie mąż unika bo się boi wirusów Jutro jedzie do Warszawy na cały dzień i będę sama, chyba się zanudzę, znaczy mam psa dla rozrywki no i marudne dziecko
Na-tuska a to Twój język? Obyś miała rację, że zęby
no ja w koncu mam Internet w całym domu, bo super Netia działała tylko na dole, a teraz już wszędzie Mogę nosić laptopa na smyczy My na dworze się chłodzimy, zet biega z Figą, deszczu spadło jak na lekarstwo
Julka, Monia trzymajcie się, oby chłopy poukładały sobie w głowie! W małżeństwie trzeba kompromisów, niestety ale też wzajemnego zrozumienia i szacunku!
My pewnie zapodamy jakiś serialik, a potem mam ochotę na Ale mnie mąż unika bo się boi wirusów Jutro jedzie do Warszawy na cały dzień i będę sama, chyba się zanudzę, znaczy mam psa dla rozrywki no i marudne dziecko
Na-tuska a to Twój język? Obyś miała rację, że zęby
skrzat910
żyje dla nowego życia
Monia oby sie ułożyło między wami! Pewnie odreagowuje gdzieś przy piwie i niedługo wróci.
Natuska idź do lekarza. Ja sobie raz olałam drobnostki językowe i później straciłam smak na 2 tygodnie.
MamaGabi fajnie że masz takie dobre stosunki z teściową.
Julka na poprawe humoru proponuje dobry film, czipsy i winko.
Natuska idź do lekarza. Ja sobie raz olałam drobnostki językowe i później straciłam smak na 2 tygodnie.
MamaGabi fajnie że masz takie dobre stosunki z teściową.
Julka na poprawe humoru proponuje dobry film, czipsy i winko.
Na-tuska wiesz te przyczepki są fajne, ale na Holandię, bo u nas średnio gdzie jeżdzić się tym da A może masz aftę na języku??? Czasem się też robia, ja ostatnio miałam, bolało *****, ale wypaliłam i po dwóch dniach zeszło A czarownico Ty o czarcim zielonu znów myślisz;P
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
skrzat910 to by było dobre ale ani chipsów ani winka
reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Natuska a te plamy bolą? jesli tak to mogą peknąc i moze to być aftoza zapalenie jamy ustnej. Moze tego przybywać. Pisze jakby co. Najlepiej kupic tantum verde w plynie, dentosept to jest z szałwią. Plukac 3 razy dziennie.Cholrstwo jak diabli tylko nie smaruj sacholem.