reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Hej!
To dzis od rana bylam na zakupach,dla poprawy nastroju,niestety nawet i to nie pomoglo!
Potem bylam z tesciami nad rusalka i zlapała nad ulewa! naszczescie po chwili przestalo.

Julka tez teraz mam taka sytuacje jak Ty.Maz wyszedl rano i nadal go nie ma:((
Kurcze to chyba koniec mojego malzenstwa! :(

nic nie zanudzam Was.Dobranoc

a ja od 19 do teraz pradu nie mialam, tzn na calym osiedlu nie bylo a przez to tez cieplej wody wiec mala oplukalam w letniej i tyle...

Julka kopnac cie w zadek???? babo ty.... nie gadaj glupot, przeciez wiesz ze chcemy sie spotykac z Toba i powtorze to po raz kolejny fajna babka z Ciebie:-)

Monia kurde no... trzymam kciuki zeby sie ulozylo:-)

Natuska ucaluj paluszek Emmy:* pewnie paznokiec jej zejdzie:-(

no nic J. na sluzbie my se z tesciowa poplotkowalysmy," nie taki diabel straszny jak go maluja":-) ha ha ha po dluzszym przebywaniu z nia jest nawet ok a nawet Gaba ciagle sie z nia bawi i na rece chce wiec luz...

hello,
no ja w koncu mam Internet w całym domu, bo super Netia działała tylko na dole, a teraz już wszędzie:D Mogę nosić laptopa na smyczy:p My na dworze się chłodzimy, zet biega z Figą, deszczu spadło jak na lekarstwo:(

Julka, Monia
trzymajcie się, oby chłopy poukładały sobie w głowie! W małżeństwie trzeba kompromisów, niestety ale też wzajemnego zrozumienia i szacunku!

My pewnie zapodamy jakiś serialik, a potem mam ochotę na :p Ale mnie mąż unika bo się boi wirusów:p :-D Jutro jedzie do Warszawy na cały dzień i będę sama, chyba się zanudzę, znaczy mam psa dla rozrywki:p:tak: no i marudne dziecko:p

Na-tuska a to Twój język? Obyś miała rację, że zęby:D

Monia oby sie ułożyło między wami! Pewnie odreagowuje gdzieś przy piwie i niedługo wróci.

Natuska idź do lekarza. Ja sobie raz olałam drobnostki językowe i później straciłam smak na 2 tygodnie.

MamaGabi fajnie że masz takie dobre stosunki z teściową.

Julka
na poprawe humoru proponuje dobry film, czipsy i winko.

Na-tuska wiesz te przyczepki są fajne, ale na Holandię, bo u nas średnio gdzie jeżdzić się tym da:( A może masz aftę na języku??? Czasem się też robia, ja ostatnio miałam, bolało *****, ale wypaliłam i po dwóch dniach zeszło:) A czarownico Ty o czarcim zielonu znów myślisz;P:-D

reklama
Natuska a te plamy bolą? jesli tak to mogą peknąc i moze to być aftoza zapalenie jamy ustnej. Moze tego przybywać. Pisze jakby co. Najlepiej kupic tantum verde w plynie, dentosept to jest z szałwią. Plukac 3 razy dziennie.Cholrstwo jak diabli tylko nie smaruj sacholem.

Do góry