reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

ja tam juz nie eksperymentuje po sab jest lepiej ja nie rycze ze go boli i nic nie moge zrobic i on nie placze ze go boli, a herbatki koperkowej mu dawalam wiec pil duzo az za duzo bo male bable moga jej dziennie wypic 50 ml a on potrafil 150ml (odruch picia bo moze mnie przestanbie bolec) wiec herbatke tez odstawilam. Ja juz nie zmieniam zostaje przy sab to mu pomaga.

Kurcze dawno mnie tu nie bylo sorka ale tak jak mowilyscie jest co robic a kazda wolna chwile poswiecam na sprzataniu i przygotowywaniu do slubu (mogl by juz byc lipiec i by byl spokoj)

reklama
Julia ciesze się że najgorsze wykluczyli. Teraz tylko mocno wierz w wyzdrowienie dziecka a będzie dobrze!

An lipiec już tuż tuż! Ostatnio w Pajo widziałam słodki malusieńki garniturek w ludzkiej cenie. Bobas będzie w nim ekstra wyglądał.

Ależ pustki.
Moja śpi.
Julia cieszę się że to jednak nie ta choroba.
mamgabi dziękujemy za zaprszonko. Moja chyba miała stan podgorączkowy bo tak marudziła ale teraz dałam jej nurofen i jest ok śpi jak susełek:)
Dziś na obiad rybka:)

Witam się i ja!
Myślałam, że będzie full do nadrabiania atu tylko 3 stronki!
Julka fajnie, że wykluczyli tą chorobę!
Na-tuska witaj spowrotem:p
An82 biedny Twój maluszek!

No a u nas, Basia noce czwartek/piatek, piątek/sob, sob/niedz masakra. Budziła się ciągle, katar męczy ja na maksa, leci jej z nosa, wyje na wdok fridy, chusteczek, w ogóle zrobiła sie taka uryczana strasznie:( Gdzie moje uśmiechnięte dziecko:( W sobote byłam na panieńskim, a zet na kawalerskim, Basia u teściów, no i ja normalnie do prawie 5 nad ranem:p Ale impra była:) Jaki z tego efekt, taki, ze jak wrócilam do teściów to do 6 tuliłam dziecko bo nie mogło spać, a potem ja spałam cały dzień, bo teściowa się małą zajmowała bym mogła leczyć kaca. Ale najgorsze to, że mi wróciła choroba, leci mi z nosa, od wczoraj mam temp 38:( idę na 16 do rodzinnego, a Basie zet znów zawiózł przed pracą do teściów bym mogła chorować:( Masakra jakaś!!!! Już chce być zdrowa, a wszystko pewnie dlatego że nie wyleżałam w zeszłym tygodniu. Mam nadzieję, że Basia mu wróci do normalności bo się rozregulowała kompletnie:(

edit. Tygrynka gdzie Ty kupowałaś tą sukienkę co byłaś w niej na weselu?

Ostatnia edycja:
an82 bo herbatki koperkowe są do d..............:-D to na ile Ci starsza sab? na 2 tygodnie tylko? myslałam ze to starcza na dłużej :szok:
skrzta910, guziczek87, skrzat bardzo dziekuje :tak:

upał jak cholera - kumpela wpadła na kawke bo u siebie w domu ma 34 stopnie :szok: my dzisiaj w domku bo Damianek za bardzo się drapie na dworze, wczoraj w ciągu dnia kąpałam go z 4 razy i z 30 smarowałam a całą noc płakał i krzyczał:-(

Julia super ze wykluczyli chorobe,ale dziady ze nei zrobili wszystkich badan:-(
Guziczek jutro tez wpadaj:-) tesciowa wyjezdza w srode.

An wspolczuje kolek..oby szybko minely:-(a przykladasz ciepla pieluszke na brzuszek i masujesz? albo kolanka zginaj do brzuskza to gazy beda wychodzic....

Skrzat powortu do zdrowka dla ciebie i dla Basienki:-) i zobaczysz chorba jej minie i wroci jej humorek

a my bylysmy u lekarza, w zwiazku z miesiecznym kaszlem Gaby i trzytygodniowym katarem, dostala wziewy i syropek wszystko na alergie...mam nadzieje ze neibawem bedzie poprawa...no chyba ze to nie alergia:confused:
a jutro jeszcze na pobranie krwi musimy isc, zrobic morflogie i zelazo bo Gaba spadla na wadze:-:)-:)-(

Skrzat novamoda.pl :) mają sklep na wierzbięcice i grunwaldzie :)
Mamagabi mam nadzieję że wyniki wyjdą ok! zdrówka dla Gabuni!
Julia dobrze że to nie ta choroba :) ale co w takim razie?

Seba był pierwszy raz u fryzjera :) i już nie ma loczków :p
byliśmy na mega zakupach, w małych miasteczkach są super rzeczy :D
mieliśmy zmykać na działkę ale najmłodszy członek rodziny wziął i padł..

no byłam u lekarza, to jakieś wirusowe jak u Basi:p Zostawiłam oczywiście kase w aptece i tyle:p Mam wypoczywać;>

Tygrynka dzienks:) Polukałam na stronce, podoba mi się kilka sukienek, ceny ok, muszę się przejechać, ale ten Grunwald to Głogowska więc kawałek mam:p
An82 a Ty karmisz piersią, może od czegoś co jesz te kolki, albo jak mleko mm to by trzeba zmienic:( Bidulek mały!

reklama
Do góry