reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Tygrynka ja 18 na wesele:p Więc przed 18 bym musiała! A teraz myślę gdzie do fryzjera, ale jak jeszcze chwilę pomyślę to nie będzie już terminów nigdzie na 18:/ Pewnie już nie ma:(

laseczki wiem, że temat juz był...ale ponawiam pytanie, gdzie jezdzicie nad morze na wakacje??? jakie pensjonaty polecacie? przyjazne dzieciom, pokoje z łazienkami.
od wczoraj szukam miejsca na wakacje i dupaa.... prosze o prpozycje bo urlop juz tuz tuz...

Skrzat aa no to nie :D a co do fryzjerów to te oblegane na pewno zajęte ale pomniejsze pewnie mają wolne, tylko jak nie znasz to małe ryzyko ;) chyba że coś nieskomplikowanego.. ale lepiej zacznij już szukać!
Ilonka my 1-14.08 będziemy tam: http://www.idalia.wczasowicz.pl/ łazienka w pokju, balkon lub taras, ogród z placykiem zabaw... dawajcie z nami!!
fotkę wkleję jutro wieczorem jak małżowina mnie opuści ;)

edit: zjadło mi posta :/

Ostatnia edycja:
hej,
filona ja spędziłam prawie miesiąc na wybieraniu noclegu. W końcu wysłałam zapytanie do 3 miejscowości korzystając z tej strony, dostałam dobre 60 odpowiedzi jak nie więcej:-Di wchodziłam na strony pensjonatów/kwater, już wiedząc czy moją wolny nasz termin:D My jedziemy koniec czerwca/poczatek lipca do Jastrzębiej Góry:D, blisko Trójmiasta bo 30 czerwca koncert Coldplaya na Opener Festival:-):-):-):-)

kurde jakiego mam stresa przed jutrem..boje sie jak cholera tego pobierania krwi u Gaby:-:)-:)-(saa bede chyba ryczec razem z mala:-:)-:)-(

wogole mam jakiegos dola,z m sie poklocilam i dupa....eh....

mialam robic ciasto z truskawkami ale wena mnie opuscila i moze jutro z ranca zrobie.

no nic uciekam dobranoc

MamaGabi nie martw się, będzie dobrze! podejdź do tego spokojnie, a najlepiej daj jej cyca by odwrócić uwagę, albo może jakąś zabawkę? powodzenia!
Skrzat pokaż gdzie będziecie! i długo?
Ilonka powodzenia w szukaniu!

uwielbiam Mazury, tu jest cudnie!!
a ja nadal kaszlę :/

reklama
no wkoncu mi sie udalo pierwsza z ranca pisze
maly spi z babcia wiec moge se posiedziec na necie
dzieki dziewczyny za odpowiedz skrzat910 przyjade w srode napisze ci jeszcze na prv o ktorej
Ja dzisiaj ide z malym do przychodni na szczepienia to dopiero bedzie akcja ryk ale butle juz szykuje dla niego ;)

Mazury są piekne tyle jezior super ja od roku chyba wole jezdzic nad jeziora niz nad morze ale wiadomka morze ma swój urok ;)

Miłego dzionka ;)

Do góry