reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hej
ja umieram od wczoraj wieczór... Dostałam @ to dopiero druga po porodzie i jest masakra ;/ a jeszcze Juka ma strajk na spanie i nie chce sie polozyc. obecnie chce zrobic fikołka staje na glowie i tylek w górze ;p

do pozniej ;*

reklama
a ja byłam się opalać nad rusałką i mimo tej pogody nawet się opaliłam :D
no, ale teraz na całego takie chmury przyszły, że ewakuacja do domu była..

Guziczek no niby robią wszędzie dzieciom, ale pamiętam, że mamaGabi mówiła, że tam gdzie ona była, to było spoko, a lepiej iść tam gdzie wiadomo, że już sprawdzone :)

A w piatek co za spotkanko planujecie? może się dołączę ;)

Julka myślę, że do końca tego tygodnia powinnam mieć rower, więc się zgadamy jeszcze, bo muszę się trochę poruszać, te kg wgl ode mnie nie uciekają :/

brzoskwinka no to powiem ci że ona była na ul.murawa w kolorowych tebesach dojedziesz tam tramwajem 10 i 4 i autobusami linii 82,69

jezuuu jaka radocha właśnie dostałam rozliczenie za ogrzewanie i mam nadpłaty dużo więc przez 2 miesiące nie płacę czynszu hihi rewelacja akurat na nasze wakacje!!

Ale mi głowa pęka;/ idę po jakiegoś tabsa;/

Ostatnia edycja:
Guziczek no wyszukałam właśnie to na murawie i tam chcę jechać :) z tą nadpłatą to macie fajnie :) ja kurde czekam za zwrotem podatku, ale coś długo nie przychodzi, już dwa miesiące minęły od złożenia pita :/

Na-tuska jest fajna knajpa na lutyckiej tu koło dworca pkp na woli, nie biorą dużo, ale to chyba dla Was za daleko, co nie? słyszałam, że w Kiekrzu jest też fajny lokal..

Wreszcie padla!!! Ale cholera chciałam iść na spacer wyciągam wozek a tam....laczek i dętka przebita wiec nigdzie nie ide!!!
POczekam jak sie obudzi pojade do wulkanizatora moze uda sie naprawic!!!
ale i tak dobrze bo wozek mam od roku i dopiero pierwsza usterka ;p

oj Guzik zazdroszcze nadplaty :) my co prawda czynszu ani za wynajem nie placimy ale do pradu i gazu sie dokladamy tesciowej no i podatek od gruntow tez co drugi my placimy... ;/

EDIt. Natuska szuka knajpy na roczek Malej o ile dobrze pamietam... i szukaja gdzieś na ratajach

reklama
niestety w tych knajpach się cenią... a jest na malcie nad jeziorem, przy zoo prawie, taka fajna kawiarenka, ale pewnie tam też będą nieźle się cenić..

Do góry