reklama
skrzat910
żyje dla nowego życia
Hej!
MY już na nogach :-( Ja chce spać a moja Mała robi takie pobudki. Czekam może jeszcze zaśnie to i ja sie walne.
Póki co to tyle u nas bo jeszcze mi sie myślenie nie obudziło.
MY już na nogach :-( Ja chce spać a moja Mała robi takie pobudki. Czekam może jeszcze zaśnie to i ja sie walne.
Póki co to tyle u nas bo jeszcze mi sie myślenie nie obudziło.
Guziczek87
Pracująca mamuśka
hej a moja mnie obudziła jęczeniem o 6.45 i zanim zdążyłam do niej iść to młoda sobie zasnęła;/ co za padalec mały;p
skrzat910 typowo od ręki jest dobry specjalista też na 28czerwca w szpitalu klinicznym.musisz mieć skierowanie od rodzinnego i ważna legitymację ubezpieczeniową. wchodzisz wejściem g i tam się rejestrujesz tylko zapomniałam nazwiska kolesia teraz w piątek tam będę bo jadę na ostatni zastrzyk w kolanko więc podpytam i pogadam jakie są kolejki, czy można jakoś szybciej. Ja teoretycznie w ogóle nie czekałam więc zobaczymy.
na tuska no to faktycznie nie ciekawie z babcią. Niestety u starszych osób udary są dosyć częste, ale dzięki systematycznej rehabilitacji babcia może być sprawną osobą.
skrzat910 typowo od ręki jest dobry specjalista też na 28czerwca w szpitalu klinicznym.musisz mieć skierowanie od rodzinnego i ważna legitymację ubezpieczeniową. wchodzisz wejściem g i tam się rejestrujesz tylko zapomniałam nazwiska kolesia teraz w piątek tam będę bo jadę na ostatni zastrzyk w kolanko więc podpytam i pogadam jakie są kolejki, czy można jakoś szybciej. Ja teoretycznie w ogóle nie czekałam więc zobaczymy.
na tuska no to faktycznie nie ciekawie z babcią. Niestety u starszych osób udary są dosyć częste, ale dzięki systematycznej rehabilitacji babcia może być sprawną osobą.
skrzat910
żyje dla nowego życia
Guziczku to wpisz mnie w kolejke do niego. O ile nie będzie to kilka miesięcy.
Brzoskwinkaa
matka wariatka :D
Hej Dziewczynki!
Mam pytanie, gdzie można dziecku zrobić zdjęcie do dowodu?
Pamiętam, że któraś z Was robiła.. chyba mamaGabi??
muszę dzisiaj iść zrobić foto małemu, a nie bardzo mogę znaleźć takowego najlepiej od dzieci,
żeby raz dwa to załatwić...
Mam pytanie, gdzie można dziecku zrobić zdjęcie do dowodu?
Pamiętam, że któraś z Was robiła.. chyba mamaGabi??
muszę dzisiaj iść zrobić foto małemu, a nie bardzo mogę znaleźć takowego najlepiej od dzieci,
żeby raz dwa to załatwić...
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
Trzymam za słowo bo nudno samemu się jeździ chociasz wczoraj wzięłam M mp4Julka w tym tygodniu to pewnie już nie zdążę roweru od teściów odebrać, ale jak tylko wrócę to bardzo proszę o zabranie mnie ze sobą!! chociaż ja te Twoje TYLKO 10km to z językiem na brodzie zrobie :/
.
to daj znać ja zawsze jestem chętna tylko musze dostosowywać się do zmian M żeby z dziećmi został;-)hehe rower mam na poligonie w biedrusku ale jak tylko go sprwadze do domu, to na pewno coś się wymysli
Ja zawsze jestem chętna jak mi pasuje ale coś nikt ze mną nie chce się spotkać:-(Ja sie pisze na spotkanie w piatek chetnie sie przejde bo musze odreagowac...dziewczyny dalej spotykamy sie bo ostatnio sa jakies ociagi ;p
skrzat910 a ja nie mam Twojego gg:-(
znowu czeka mnie sterta prasowania a mam lenia:-( no i wypatruje pogody co by wieczorkiem pojeździć trzeba zacząć dbać o kondycje bo latka lecą;-)
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
a bierzesz cos na alergię?Julka a chcesz w łeb?? jak to nikt nie chce?? JA CHCĘ zresztą, jesteśmy umówione więc nie marudkować mi tutaj
albo mnie mąż zaraził, albo alergia się rozkręciła na całego - ledwo oddycham :/
Co do spotkanka to Nati ma katar zobaczymy czy mu przejdzie do piątku - oby bo sie ciesze na spotkanko
reklama
Guziczek87
Pracująca mamuśka
hej
mamagabi w pociągu, ja już po wizycie u sąsiada a Zosia śpi. uff czas na śniadanie
skrzat910 luuzik
tygryś oj zdrówka !!!!
barzoskwinka wiesz co chyba już raczej we wszystkich miejscach zrobią zdjęcie małemu. Tak mi się wydaje a Asia z gaby były na ul murawa jak by co.
Dziewczyny ale pogoda do bani;/ zimno i wieje tak że szok przynajmniej u nas na wygnajewie;/ a ja muszę iść do gina po receptę muszę ją odebrać jakoś po 15 ;/
mamagabi w pociągu, ja już po wizycie u sąsiada a Zosia śpi. uff czas na śniadanie
skrzat910 luuzik
tygryś oj zdrówka !!!!
barzoskwinka wiesz co chyba już raczej we wszystkich miejscach zrobią zdjęcie małemu. Tak mi się wydaje a Asia z gaby były na ul murawa jak by co.
Dziewczyny ale pogoda do bani;/ zimno i wieje tak że szok przynajmniej u nas na wygnajewie;/ a ja muszę iść do gina po receptę muszę ją odebrać jakoś po 15 ;/