reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

ello,
mam mężulka idem na ostatnie dwa odcinki 24 h;P
Kozaczino, Tygrynka jak mi się coś zmieni to się doproszę na ostatnią chwilę:p jak przygarniecie;P
Na-tuśka współczucia dla B z powodu babci!

reklama
Hej!
MY już na nogach :-( Ja chce spać a moja Mała robi takie pobudki:no:. Czekam może jeszcze zaśnie to i ja sie walne.
Póki co to tyle u nas bo jeszcze mi sie myślenie nie obudziło.

hej a moja mnie obudziła jęczeniem o 6.45 i zanim zdążyłam do niej iść to młoda sobie zasnęła;/ co za padalec mały;p

skrzat910 typowo od ręki jest dobry specjalista też na 28czerwca w szpitalu klinicznym.musisz mieć skierowanie od rodzinnego i ważna legitymację ubezpieczeniową. wchodzisz wejściem g i tam się rejestrujesz tylko zapomniałam nazwiska kolesia teraz w piątek tam będę bo jadę na ostatni zastrzyk w kolanko więc podpytam i pogadam jakie są kolejki, czy można jakoś szybciej. Ja teoretycznie w ogóle nie czekałam więc zobaczymy.

na tuska no to faktycznie nie ciekawie z babcią. Niestety u starszych osób udary są dosyć częste, ale dzięki systematycznej rehabilitacji babcia może być sprawną osobą.

Hej Dziewczynki!

Mam pytanie, gdzie można dziecku zrobić zdjęcie do dowodu?
Pamiętam, że któraś z Was robiła.. chyba mamaGabi??

muszę dzisiaj iść zrobić foto małemu, a nie bardzo mogę znaleźć takowego najlepiej od dzieci,
żeby raz dwa to załatwić...

Ale produkcja od rana:p
Nam Basia dała spać do 7:50:D szok, ja się obudziłam przed nią i nasłuchiwałam leżąc, ale ją wykończyłyśmy wczoraj z Tygrynką:p
No nic miłego dzionka:)

Julka w tym tygodniu to pewnie już nie zdążę roweru od teściów odebrać, ale jak tylko wrócę to bardzo proszę o zabranie mnie ze sobą!! chociaż ja te Twoje TYLKO 10km to z językiem na brodzie zrobie :/
.
Trzymam za słowo bo nudno samemu się jeździ chociasz wczoraj wzięłam M mp4:tak:
hehe rower mam na poligonie w biedrusku :p ale jak tylko go sprwadze do domu, to na pewno coś się wymysli :D
to daj znać ja zawsze jestem chętna tylko musze dostosowywać się do zmian M żeby z dziećmi został;-)
Ja sie pisze na spotkanie w piatek :) chetnie sie przejde bo musze odreagowac...dziewczyny dalej spotykamy sie bo ostatnio sa jakies ociagi ;p
Ja zawsze jestem chętna jak mi pasuje ale coś nikt ze mną nie chce się spotkać:-(

skrzat910 a ja nie mam Twojego gg:-(

znowu czeka mnie sterta prasowania a mam lenia:-( no i wypatruje pogody co by wieczorkiem pojeździć:-D trzeba zacząć dbać o kondycje bo latka lecą;-)

Julka a chcesz w łeb?? jak to nikt nie chce?? JA CHCĘ :D zresztą, jesteśmy umówione więc nie marudkować mi tutaj :p

albo mnie mąż zaraził, albo alergia się rozkręciła na całego - ledwo oddycham :/

Julka a chcesz w łeb?? jak to nikt nie chce?? JA CHCĘ :D zresztą, jesteśmy umówione więc nie marudkować mi tutaj :p

albo mnie mąż zaraził, albo alergia się rozkręciła na całego - ledwo oddycham :/
a bierzesz cos na alergię?

Co do spotkanka to Nati ma katar zobaczymy czy mu przejdzie do piątku - oby bo sie ciesze na spotkanko

reklama
hej
mamagabi w pociągu, ja już po wizycie u sąsiada a Zosia śpi. uff czas na śniadanie:)
skrzat910 luuzik:)
tygryś oj zdrówka !!!!
barzoskwinka wiesz co chyba już raczej we wszystkich miejscach zrobią zdjęcie małemu. Tak mi się wydaje a Asia z gaby były na ul murawa jak by co.

Dziewczyny ale pogoda do bani;/ zimno i wieje tak że szok przynajmniej u nas na wygnajewie;/ a ja muszę iść do gina po receptę muszę ją odebrać jakoś po 15 ;/

Do góry