Jasne Tygrynka, mozemy Cie spakowac do torby:-) z obiadkami raczej kiepsko, bo zawsze sie tlumaczy ze dosyc sie w kuchni w pracy nasiedzi, ale jak juz da sie namowic i cos zrobi to rzeczywiscie zazwyczaj pychotka. Za to ja bardzo lubie gotowac (chociaz efekty bywaja rozne), wiec pod tym wzgledem sie uzupelniamy a nad morze na dlugo nie jedziemy, bo do czwartku tylko, potem na dwa dni do mojej rodzinki do lasu i wracamy do domu. Ale i tak sie ciesze:-)
reklama
poziomeczka_82
Szczęśliwa mama
Hej nadrobiłam troszeczkę zaległości w czytaniu .
Mieliśmy spędzić cały dzień na działce ale mnie gardło boli mała też zasmarkana wczoraj ją troszkę za długo przetrzymaliśmy byliśmy u rodzinki męża na grilku i wracaliśmy późno, a teraz odsypia i jest strasznie marudna.
Co do mieszkać no rzeczywiście znaleźć fajne i tanie to sztuka do wynajmu czy kupna, my czekamy na decyzje banku. Ale o kredyt rzeczywiście trudno zwłaszcza , że mnie wszyscy traktują jako potencjalną osobę do zwolnienia po wychowawczym.
Czekam na wiadomości o maluszkach jak tam sprawy się potoczą Tygrynka , Koza - trzymam kciuki.
Mieliśmy spędzić cały dzień na działce ale mnie gardło boli mała też zasmarkana wczoraj ją troszkę za długo przetrzymaliśmy byliśmy u rodzinki męża na grilku i wracaliśmy późno, a teraz odsypia i jest strasznie marudna.
Co do mieszkać no rzeczywiście znaleźć fajne i tanie to sztuka do wynajmu czy kupna, my czekamy na decyzje banku. Ale o kredyt rzeczywiście trudno zwłaszcza , że mnie wszyscy traktują jako potencjalną osobę do zwolnienia po wychowawczym.
Czekam na wiadomości o maluszkach jak tam sprawy się potoczą Tygrynka , Koza - trzymam kciuki.
R
rikapa
Gość
ale tu dzisiaj cisza :-) ja właśnie wróciłam od teścia z grilka :-) teraz idę się położyć :-)
Brzoskwinkaa
matka wariatka :D
a ja się dziś lenię.. heh..
i główkuję się co mam jutro zrobić z Adaśkiem, muszę z koleżanką ze studiów przygotować pracę na zaliczenie, a nie mam z kim małego zostawić :/
Skrzat910 byłaś w botaniku? fajnie było? mi się nie chciało nigdzie ruszać
i główkuję się co mam jutro zrobić z Adaśkiem, muszę z koleżanką ze studiów przygotować pracę na zaliczenie, a nie mam z kim małego zostawić :/
Skrzat910 byłaś w botaniku? fajnie było? mi się nie chciało nigdzie ruszać
mamaGabi85
Gabryniowa Mamusia
Czesc laseczki.
a u nas dzionek super, mala wstala jakos o 6.30 potem o 8 zasnela to my razem z nia i do 10.30 spalismy potem szybkie sniadanie i nad Strzeszynek a tam grilla sobie zrobilismy suuupppeeerrr bylo!!!!! kielbaska pycha i ile ludzi bylo..szok nawet znalezli sie tacy co kapali sie...brrrrr......
Kozaczino kochana trzymam kciuki i przytulam
Tygryś a ty koniecznie do lekarza smigaj
Skrzat wszystkeigo naj z okazji imienin:-)
Skrzat9 pisz jak bylo i do kiedy ta wsystawa????
budyn kokosowy w kaufland napewno bedzie bo ja tam kupowalam.ale mozna tez migdaly uprazone dodoac i posypac na wierzch zamaist kokosu tylk owtedy inny budyn trzeba...
a u nas dzionek super, mala wstala jakos o 6.30 potem o 8 zasnela to my razem z nia i do 10.30 spalismy potem szybkie sniadanie i nad Strzeszynek a tam grilla sobie zrobilismy suuupppeeerrr bylo!!!!! kielbaska pycha i ile ludzi bylo..szok nawet znalezli sie tacy co kapali sie...brrrrr......
Kozaczino kochana trzymam kciuki i przytulam
Tygryś a ty koniecznie do lekarza smigaj
Skrzat wszystkeigo naj z okazji imienin:-)
Skrzat9 pisz jak bylo i do kiedy ta wsystawa????
budyn kokosowy w kaufland napewno bedzie bo ja tam kupowalam.ale mozna tez migdaly uprazone dodoac i posypac na wierzch zamaist kokosu tylk owtedy inny budyn trzeba...
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
hello
my dzis caly dzien na dzialce u znajomych. Zaraz kapanko mlodego i potem Xfactor. ;-)))
Mlody ma mega katarek. Apetyt dopisuje i humor tez wiec jest ok ale jestem taka lewa dzisiaj bo kiepsko spałam
my dzis caly dzien na dzialce u znajomych. Zaraz kapanko mlodego i potem Xfactor. ;-)))
Mlody ma mega katarek. Apetyt dopisuje i humor tez wiec jest ok ale jestem taka lewa dzisiaj bo kiepsko spałam
hej
ja wlasnie wstalam, spalam 4 godziny prawie, babcia zajmowala sie basia tata poszedl na rowerek A ja teraz dobudzam sie kawka!
Basia oki, ale ma biegunkę, jak Tygrynka napisala! Ale pije ładnie i je, mniej niż zwykle ale zawsze!
Oki zmykam do niej bo steskniona po drzemce mamusi i mi sie przytula do nogi!
Napiszę cos wieczorkiem!
ja wlasnie wstalam, spalam 4 godziny prawie, babcia zajmowala sie basia tata poszedl na rowerek A ja teraz dobudzam sie kawka!
Basia oki, ale ma biegunkę, jak Tygrynka napisala! Ale pije ładnie i je, mniej niż zwykle ale zawsze!
Oki zmykam do niej bo steskniona po drzemce mamusi i mi sie przytula do nogi!
Napiszę cos wieczorkiem!
skrzat910
żyje dla nowego życia
Już opowiadam. Dupa jaskrawa była. Zajechaliśmy przed 12 a wszystko sie już zwijało choć miało być do 13 -14. Nie jade więcej!
Potem pojechaliśmy do kumpeli na kawe. Jak wróciliśmy to sie położyłam na drzemke. No i tak dzień minął.
Potem pojechaliśmy do kumpeli na kawe. Jak wróciliśmy to sie położyłam na drzemke. No i tak dzień minął.
reklama
Skrzat czyli wirusek jakiś paskudny ją dorwał, biedula! ale dobrze że je i pije, ba! super! a szczepiona na rota była?
Skrzat910 no to szkoda że na darmo pojechaliście :/ a huskie były??
my na działce koncerty słyszeliśmy, nawet fajne
chłopaki się kąpią, a ja powinnam ćwiczonka robić, ale że zwolnili mi neta to jestem
Skrzat910 no to szkoda że na darmo pojechaliście :/ a huskie były??
my na działce koncerty słyszeliśmy, nawet fajne
chłopaki się kąpią, a ja powinnam ćwiczonka robić, ale że zwolnili mi neta to jestem