reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Jasne Tygrynka, mozemy Cie spakowac do torby:-) z obiadkami raczej kiepsko, bo zawsze sie tlumaczy ze dosyc sie w kuchni w pracy nasiedzi, ale jak juz da sie namowic i cos zrobi to rzeczywiscie zazwyczaj pychotka. Za to ja bardzo lubie gotowac (chociaz efekty bywaja rozne:-p), wiec pod tym wzgledem sie uzupelniamy:) a nad morze na dlugo nie jedziemy, bo do czwartku tylko, potem na dwa dni do mojej rodzinki do lasu i wracamy do domu. Ale i tak sie ciesze:-)

reklama
Hej :) nadrobiłam troszeczkę zaległości w czytaniu .
Mieliśmy spędzić cały dzień na działce ale mnie gardło boli mała też zasmarkana wczoraj ją troszkę za długo przetrzymaliśmy byliśmy u rodzinki męża na grilku i wracaliśmy późno, a teraz odsypia i jest strasznie marudna.

Co do mieszkać no rzeczywiście znaleźć fajne i tanie to sztuka do wynajmu czy kupna, my czekamy na decyzje banku. Ale o kredyt rzeczywiście trudno zwłaszcza , że mnie wszyscy traktują jako potencjalną osobę do zwolnienia po wychowawczym.

Czekam na wiadomości o maluszkach jak tam sprawy się potoczą Tygrynka , Koza - trzymam kciuki.

a ja się dziś lenię.. heh..

i główkuję się co mam jutro zrobić z Adaśkiem, muszę z koleżanką ze studiów przygotować pracę na zaliczenie, a nie mam z kim małego zostawić :/

Skrzat910 byłaś w botaniku? fajnie było? mi się nie chciało nigdzie ruszać :-D

Czesc laseczki.

a u nas dzionek super, mala wstala jakos o 6.30 potem o 8 zasnela to my razem z nia i do 10.30 spalismy potem szybkie sniadanie i nad Strzeszynek a tam grilla sobie zrobilismy:) suuupppeeerrr bylo!!!!! kielbaska pycha i ile ludzi bylo..szok:szok: nawet znalezli sie tacy co kapali sie...brrrrr......

Kozaczino kochana trzymam kciuki i przytulam:tak:
Tygryś a ty koniecznie do lekarza smigaj:tak:
Skrzat wszystkeigo naj z okazji imienin:-)
Skrzat9 pisz jak bylo i do kiedy ta wsystawa????

budyn kokosowy w kaufland napewno bedzie bo ja tam kupowalam.ale mozna tez migdaly uprazone dodoac i posypac na wierzch zamaist kokosu tylk owtedy inny budyn trzeba...

my po grillu na działce, fajnie było, ale jak wiało to trochę zimno... Seba wybiegał się za wszystkie czasy :D

MamaGabi kapali sie?? juz?? brrrrr

hello

my dzis caly dzien na dzialce u znajomych. Zaraz kapanko mlodego i potem Xfactor. ;-)))
Mlody ma mega katarek. Apetyt dopisuje i humor tez wiec jest ok ale jestem taka lewa dzisiaj bo kiepsko spałam

hej
ja wlasnie wstalam, spalam 4 godziny prawie, babcia zajmowala sie basia:p tata poszedl na rowerek:p A ja teraz dobudzam sie kawka!
Basia oki, ale ma biegunkę, jak Tygrynka napisala! Ale pije ładnie i je, mniej niż zwykle ale zawsze!
Oki zmykam do niej bo steskniona po drzemce mamusi i mi sie przytula do nogi!
Napiszę cos wieczorkiem!

Już opowiadam. Dupa jaskrawa była. Zajechaliśmy przed 12 a wszystko sie już zwijało choć miało być do 13 -14. Nie jade więcej!

Potem pojechaliśmy do kumpeli na kawe. Jak wróciliśmy to sie położyłam na drzemke. No i tak dzień minął.

reklama
Skrzat czyli wirusek jakiś paskudny ją dorwał, biedula! ale dobrze że je i pije, ba! super! a szczepiona na rota była?
Skrzat910 no to szkoda że na darmo pojechaliście :/ a huskie były??
my na działce koncerty słyszeliśmy, nawet fajne :)
chłopaki się kąpią, a ja powinnam ćwiczonka robić, ale że zwolnili mi neta to jestem :D

Do góry