reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Witam się szybciutko :-) na dworze masakra dobrze że R. mnie odwiózł do pracy :-) Lula zaczęła kaszleć i została z tatusiem w domku idą do lekarza i cały dzień będą razem w domku rządzić :-) ciesze się bo R nie ma okazji z nią pobyć sam na sam, szkoda że pewnie ja zaraziłam bo cały czas chodzę przeziębiona :tak:
Agatko ociężała dobre :-) hihi nie on poważnie przejedzenie nie jest fajne :-(
Rikapa bardzo fajnie że wy już zdrowsze :-)
Skrzat bardzo dobrze że zostawiłaś Zet. i poszłaś na ploty, tatusiowie sobie bardzo dobrze radzą kiedy muszą :-) Miłego wyjazdu do stolicy :-)
Skrzat9 młoda chyba odzyskuje siły :-) bardzo fajnie że jej lepiej :-)
Miłego dnia wam życzę i zmykam bo zaraz pacjenty zaatakują :-)

reklama
hej
Skrzat910 na skzolenie jadę:( Dobrze że mała lepiej, oby juz było dobrze teraz:)
MamaGabi poprawy nastroju zyczę!
Rikapa dobrze, że juz lepiej się czujecie!
AnetkaT ociążała mówisz:-) a teraz juz na poważnie, mam nadzieję że ci się polepszy!
Moja spi...a ja leń:p A torta mam iść robić:)

Rikapa lepiej sie spytaj tego prawnika na BB. Teraz prawo pracy sie zmieniło a ja gdzieś mam kodeks ale pewnie już nie aktualny.

Agatko ociążała :-D dobre hehehe. Ja w ciąży też miałam stany napadowe żarcia na morgi.

Skrzat to udanego wyjazdu no i przede wszystkim bezpiecznie wróć do nas.

hej kobitki:)
mamgabi poprawy nastroju i poprawy sytuacji życzę!!!!!
skrzat szerokiej drogi i bezpiecznego powrotu!
rikapa ja się nie znam na takich sytuacjach... więc nie pomogę

a ja dziś mam wiele randek w urzędach:)))) zaczynam od tłumacza potem zdjęcia do dowodów następnie urząd celny i na koniec urząd miasta ;p ufff oby młoda mi wytrzymała

Mam nowe wieści od Julii!
Z Natusiem nie jest dobrze. Usg brzuszka jest złe. Węzły powiększone zwłaszcza ten śródpiersia. Podejrzewają chłoniaka. W poniedziałek będzie miał jakieś szczegółowe badanie w cegielskim pod narkozą.

o kurcze... biedna Julia i jej chłopaki! ciągle coś :-(

u nas od rana też źle.. nie wiem skąd i dlaczego, ale Adaś ma gorączkę, 39,3 :-(
dałam mu czopek i temp spadła, ale nie wiem skąd to.. innych objawów nie ma ;-(

Guziczek to się dzisiaj nalatasz..

MamaGabi oj.. ta pogoda na wszystkich źle wpływa, ale oby dobry nastrój wrócił..

Rikapa zapytaj prawniczkę na BB, tak jak Ci radziłam. Na pewno Ci pomoże. Błyskawicznie odpowiada na pytania. No i dobrze, że już zdrowsze jesteście..

Kozaczino teraz tyle wirusów jest dookoła, że nie jest powiedziane, że Lula od Ciebie się zaraziła.. Ale zdrówka dla Was życzę, no i fajnie, że R. posiedzi z nią dzisiaj.. fajne takie dni tatusiów z dzieciaczkami :-)

Karola a jak Jula? gorączka minęła? a jak ogólnie?

Agatka uważaj co jesz, ja to w ciązy wciąż zgagę miałam :-(

Skrzat ja chętnie do Wawy pojadę za Ciebie hehe :-) obyś szczęśliwie dojechała i wróciła!

Tygrynka a Ciebie gdzie wcięło?? jak było wczoraj na tym spotkaniu?? jestem taka zła, że nie mogłam tam jechać :-(

Brzoskwinkaa zdrówka dla Adasia :-(
Kozaczino zdrówka dla Luli :-(
Karola zdrówka dla Julci :-(
Skrzat żebyś szczęśliwie wróciła do nas z tej Wawy :-)

Skrzat910 ucałuj Julię i Natanka :-( powiedz jej proszę że zdjęcia chłopców wysłałam musimy czekać :-(

choróbska a kysz od biednych dzieciaczków :-(

Nie znam Julii ale bardzo jej współczuje! 3mam kciuki, żeby wszystko było dobrze!!! &&&

Ze zgagą to ja się od grudnia męczę... Dlatego już nie patrzę co jem bo i tak ją mam... :wściekła/y:

moich znajomych Dzieci też non stop chorują... co to się dzieje... ehhh
Niech przyjdzie ta wiosna, to może coś się zmieni...

reklama
jestem, jestem.. wczoraj jak wróciliśmy (ok. 21!) to padliśmy spać we trójkę, dzisiaj młody spał do 9 a potem od 11 do 13 drzemka.. wymęczony po ostatnim lataniu więc dzisiaj i jutro siedzimy w domu, zwłaszcza że mąż wolne ma..
spotkanie fajne, ale długie (ponad 3 godz!) i gorąco było.. i bardziej dla ciążówek czy mam maluszków niż dla mnie, ale to co chciałam (o bezpieczeństwie i ratowaniu malucha np jak się zachłyśnie) usłyszałam :tak: a mały szał robił, bo latał i zaczepiał kobietki w ciąży a one zachwycone:-D

kurde niefajnie z Natankiem, biedny maluszek:-(
zdrówka dla wszystkich choruszków!!
Guziczek miłego latania:sorry:
MamaGabi głowa do góry!!
Rikapa Brzoskwinka dobrze radzi, na pewno ta prawniczka lepiej Ci doradzi, my za bardzo nie miałyśmy takiej sytuacji;-) powodzenia!
Skrzat miłego wyjazdu:tak:
Brzoskwinka jak tam Adaś?? mam nadzieję że niczego nie złapał:-(
Pinka gratulacje raz jeszcze!!

ufff mam nadzieję że nikogo nie pominęłam!! miłego dnia, mimo pogody :confused2:

Do góry