reklama
Koza bo ja Ciebie mam pod nosem w razie czego a serio to szkoda że pogoda się zepsuła ale na książeczkę się umówimy, wyszukam coś większego od Grocholi bo za szybko czytasz zdrówka dla Luli, bo Seba już zdrowy i by z nią pofikał
Brzoskwinkaa
matka wariatka :D
Adaś to chyba żadnej choroby nie złapał, bo rozrabia na całego... nadąrzyć za nim nie mogę...
nawet nocnikiem zaczął się bawić, siada na nim i wstaje hehe szkoda,że w ciuchach
my czekamy za M. i na zakupy będziemy jechać.. tzn ja i on.. Adaś zostanie z kimś w domu..
no, ale pewnie na motor show juz nie pojdziemy, bo nie dosc, ze od rana do wieczora mam zajecia na uczelni, to jeszcze lepiej nie ryzykować i Adasia przetrzymam w domu, żeby czasem się coś nie wykluło.. a w poniedziałek jedziemy do dziadków :-)
Tygrynka a jakie prezenty dawali? masz coś dla mnie?
nawet nocnikiem zaczął się bawić, siada na nim i wstaje hehe szkoda,że w ciuchach
my czekamy za M. i na zakupy będziemy jechać.. tzn ja i on.. Adaś zostanie z kimś w domu..
no, ale pewnie na motor show juz nie pojdziemy, bo nie dosc, ze od rana do wieczora mam zajecia na uczelni, to jeszcze lepiej nie ryzykować i Adasia przetrzymam w domu, żeby czasem się coś nie wykluło.. a w poniedziałek jedziemy do dziadków :-)
Tygrynka a jakie prezenty dawali? masz coś dla mnie?
Tygryś chętnie bym się spotkała z dzieciami w domku :-) niech sobie porozrabiają :-) ale to zobaczymy co i jak bo póki co młodej cieknie z nosa i dzisiaj u lekarza miała wymaz z gardła, niby jest zdrowa wesoła, apetyt dopisuje, temp. brak a z nosa kapie?? Zobaczymy co wyniki powiedzą :-)
skrzat910
żyje dla nowego życia
Ta pogoda taka do pipy! Normalnie w depresje jakąś wpadne.
Kozaczino zdrówka dla Małej! Niech ten katarek szybko sobie pójdzie precz.
Brzoskwinka pewnie ząbki mu wychodzą.
Tygrynka a co tam rozdawali fajnego?
Kozaczino zdrówka dla Małej! Niech ten katarek szybko sobie pójdzie precz.
Brzoskwinka pewnie ząbki mu wychodzą.
Tygrynka a co tam rozdawali fajnego?
próbki przede wszystkim, proszek persil sensitive i mleko płynne candia, z czego bardzo się cieszę, bo chciałam kupić i dać małemu bo mu zwykłe mm nie smakuje :/
my już mamy światło zapalone w pokoju :/
mąż wrócił, idziemy kombinować obiadek
my już mamy światło zapalone w pokoju :/
mąż wrócił, idziemy kombinować obiadek
skrzat910
żyje dla nowego życia
Tygryś to daj znać jak mleko podeszło Sebusiowi.
Ja czekam na Męża. Ma być po 16 dopiero i mam zamiar zwinąć sie w kulke i pójść w kime. Mój reumatyzm odtoczniowy wręcz uwielbia taką pogode
.
Ja czekam na Męża. Ma być po 16 dopiero i mam zamiar zwinąć sie w kulke i pójść w kime. Mój reumatyzm odtoczniowy wręcz uwielbia taką pogode
reklama