reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Koza bo ja Ciebie mam pod nosem w razie czego :p a serio to szkoda że pogoda się zepsuła :( ale na książeczkę się umówimy, wyszukam coś większego od Grocholi bo za szybko czytasz :p zdrówka dla Luli, bo Seba już zdrowy i by z nią pofikał :p

Adaś to chyba żadnej choroby nie złapał, bo rozrabia na całego... nadąrzyć za nim nie mogę...
nawet nocnikiem zaczął się bawić, siada na nim i wstaje hehe szkoda,że w ciuchach :p

my czekamy za M. i na zakupy będziemy jechać.. tzn ja i on.. Adaś zostanie z kimś w domu..

no, ale pewnie na motor show juz nie pojdziemy, bo nie dosc, ze od rana do wieczora mam zajecia na uczelni, to jeszcze lepiej nie ryzykować i Adasia przetrzymam w domu, żeby czasem się coś nie wykluło.. a w poniedziałek jedziemy do dziadków :-)

Tygrynka a jakie prezenty dawali? masz coś dla mnie? :p

co Ty, kobietki tak sie rzuciły że musiałam swojego proszku pilnować :D
a Adaś widzę, że już wraca do siebie, super, lepiej żeby nie chorował :)

Tygryś chętnie bym się spotkała z dzieciami w domku :-) niech sobie porozrabiają :-) ale to zobaczymy co i jak bo póki co młodej cieknie z nosa i dzisiaj u lekarza miała wymaz z gardła, niby jest zdrowa wesoła, apetyt dopisuje, temp. brak a z nosa kapie?? Zobaczymy co wyniki powiedzą :-)

Ta pogoda taka do pipy! Normalnie w depresje jakąś wpadne.

Kozaczino
zdrówka dla Małej! Niech ten katarek szybko sobie pójdzie precz.

Brzoskwinka pewnie ząbki mu wychodzą.

Tygrynka a co tam rozdawali fajnego?

próbki przede wszystkim, proszek persil sensitive i mleko płynne candia, z czego bardzo się cieszę, bo chciałam kupić i dać małemu bo mu zwykłe mm nie smakuje :/
my już mamy światło zapalone w pokoju :/
mąż wrócił, idziemy kombinować obiadek ;)

Tygryś to daj znać jak mleko podeszło Sebusiowi.

Ja czekam na Męża. Ma być po 16 dopiero i mam zamiar zwinąć sie w kulke i pójść w kime. Mój reumatyzm odtoczniowy wręcz uwielbia taką pogode
b040.gif
.

reklama
Do góry