reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
a wiecie ile cukier kosztuje w Niemczech ?? w przeliczeniu około 2,8 zł a wiecie co robią polacy??? kupują u nich za 2,80 a u nas sprzedają za 4 zł i to się nazywa biznes na rodakach :-/

Skrzat910 dobranoc :-)

Rikapa w Polsce wszystko jest możliwe... skoro politycy mogą na nas zarabiać, to dlaczego taki prosty handlarz ma tego nie robic...

o matko, ale się rozpisałyście... jak nie o spacerach, to o cukrze;-) nie dołujcie z tymi cenami:wściekła/y:

Skrzat910 i Rikapa - zdrówka dla Waszych dziewczynek!

Tygrynka a dla Ciebie duplo :-) przeczytałam te wakacyjne opowiadania hehe fajne, niektóre przypomniały mi parę miłych wspomnień z czasów przed ślubem :-)

kurde, chodzi Ci o książkę, a ja się zastanawiam jakie Ci wakacyjne wspomnienia opowiadałam :-D:-D:-D chcesz kolejne?

Tygrynka to co za bum?? do brze ze Tomek cały a nerowy to chyba normalne ;/ ze złych wiesci statku juz nie ma ;/ ze tak powiem chwilowy zachwyt minął ;/ teraz jestesmy indianami :-D mamy swoje TiPI i jest wesoło :-D

no szkoda, że nie zdążyliśmy się postatkować, ale w takim razie czekamy na zaproszenie na tipowanie;-):-D
strasznie fajnie się czyta Twoje posty, te przesadzanie, maliny, porzeczki... ja też chcę!!!

Kozaczino gdzieżeś wsiąkła??

my niedawno wróciliśmy... jak zwykle od tych przyjaciół - mąż upijaniony:-D Seba wytrzymał do 22:szok: ale padł tak że nawet oka nie otworzył jak go przebierałam w piżamkę:-D spędziłam cudny dzień, najpierw u jednej przyjaciółki, potem u drugiej i mam znowu pozytywnie naładowane bateryjki:tak:
dobrej nocki wszystkim!

Hej!
Otwieram dzień:szok: Nasza nam zrobiła szybką pobudkę już po 6 urzędowała. Dostała flache, osrała sie a teraz nyna. Oj nie ma humorku ta moja bidulka:-(. Protestuje przy każdym ruchu, przy przebieraniu piszczy ale na szczęście gorączka spadła bo wczoraj wieczorem było prawie 40 stopni.
Mój siedzi w robocie i nie wiem kiedy będzie jechał do domu bo jeszcze pare spraw ma na mieście. Jak ja nie lubie być sama kiedy coś złego sie z Anielką dzieje. :no:

Macie jakieś sposoby na rzadką kupe u niemowlaków?

Miłego dnia!

hej,
ale żeście wczoraj napisały. No cukier drożeje niestety, drożejej jedzenie na całym świecie, takie czasy;( Politycy politykami ale w tym kraju nigdy nie będzie dobrze puki ktoś nie zrobi tu porządku. Z grupami zawodowymi, kościołem itp. Bo jak ma być dobrze jak rolnik nie płaci ZUSu, policjanci idą na emeryturę po 35 roku życia a pracują bez limitów dalej etc. Ale nie będę się rozpisywać bo się tylko zdenerwuje od rana!
Basia dziś pobudkę o 6 zrobiła a potem jakoś do 7 pociągnęła. Teraz grnadzi na kocu a ja piję kawkę, ale coś na marudzenie jej się właśnie wzięło.
Ja dzisiaj ze spaceru odpadami bo mamcia do mnie przyjezdza:)

edit. Basia uspiona, ale ja ja musze zawsze ukolysac;)
To milego dzionka!

Ostatnia edycja:
reklama
hej

my po 5 wstaliśmy, jakoś Adas tak ostatnio wstaje, a ja nawet się wysypiam... chociaż dzisiaj źle dzień się zaczął, to mam nadzieję, że skończy się pomyślnie :-) dziś mały shopping i spacerowanie ofkors :-) po drodze do akpola po deserki bobovita dwupak 4,25zł :-)

Skrzat910 na luźną kupę najlepiej smecta, albo coś z czekoladą :-)

miłego dnia!

Do góry