reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Julia ja ci już pisałam że jesteś the beściara ale napisze to jeszcze raz Mamuśka jesteś Wielka!!!

.
:-)
kurcze ale jak te twoje dzieci takie alergiki to grzyb i pleśn to chyba jeszcze wszystko pogarsza, dużo dzieci choruje od tego ....

.
Nie chyba a na pewno Damian ma w papierach ze jest uczulony na pleśń, grzyby, itd wyszło w testach ale co zrobić? mopr nic, właściciel nic, prezydent nic więc zostaje nam teraz tv

reklama
Heheheh duzo ludzi mi to mówi a jak damianek się urodził chory i wogóle i jak rodzina się dowiedziała ze planujemy drugie to stwierdzili ze na łeb upadliśmy z tak chorym dzieckiem i drugie a jak też będzie chore i takie pierdoły. a my ze Damianek będzie miał rodzeństwo a jak będzie chory to tez będziemy kochać:tak: ale nie powiem mam dni ze swoje wypłacze jak dzieci niewidzą:-(
no ni dziewczynki to co? Po lodziku czy po piwku?:-D

Julia - przytulak!!
oj takie tematy że coś mocniejszego musi wjechać:-p

Guziczek - ooofffuuuu

tygrynka moja siorka zawsze takie sprośniackie rzeczy mi podsyła.. nooo ale jak tu sie nie śmiać hahahhahaa

dziewczyny ja powoli zmykam bo m wraca wiec flaki muszą odgrzać a jeszcze zaraz house leci...

tygrynka moja siorka zawsze takie sprośniackie rzeczy mi podsyła.. nooo ale jak tu sie nie śmiać hahahhahaa

dziewczyny ja powoli zmykam bo m wraca wiec flaki muszą odgrzać a jeszcze zaraz house leci...
:-D ja jak przyczytałam o flakach to myslałam ze wyprówasz flaki na myśl o m:-D

rodzicep ojechali do Krakowa...patrze mms pewnie ladny widok a tam grobowiec Kaczynskich....ja pitole ;-)

to się uśmiałam :-):-):-)

Julia ja to Ciebie podziwiam!! Dzielna z Ciebie dziewucha !!! Walcz o swoje i dla siebie !!! Czytam i w głowie mi się nie mieści !!!! Boszsze ... no nie wiem co napisać ... chyba też mam ochotę na loda ;-)

Flaki a feee ....

ja polecam szare kluchy mniam super pyszna tani obiad bo z pyr robione ;) jutro bede miała szare kluch mniam

Ja też mieszkam z mama i odchodzą mi rachunki do płacenia

ja tez bym sobie zjadala loda ale nie chce mi sie isc do sklepu zjem sobie grzeska bez polewy bo mam

nie pamietam kiedy piwo piłam, nie pamiętam jak smakuje ;p także smacznego dla tych co mogą hehe ;) i skoro ja nie mogę to się piszę na te lody :D

reklama
to się uśmiałam :-):-):-)

Julia ja to Ciebie podziwiam!! Dzielna z Ciebie dziewucha !!! Walcz o swoje i dla siebie !!! Czytam i w głowie mi się nie mieści !!!! Boszsze ... no nie wiem co napisać ... chyba też mam ochotę na loda ;-)
Na loda?????????:-D
Flaki a feee ....

ja polecam szare kluchy mniam super pyszna tani obiad bo z pyr robione ;) jutro bede miała szare kluch mniam

Ja też mieszkam z mama i odchodzą mi rachunki do płacenia

ja tez bym sobie zjadala loda ale nie chce mi sie isc do sklepu zjem sobie grzeska bez polewy bo mam
No to wiem co jutro mam na obiad:tak: i grzesiek bez polewy????????:-D (hahahahhahaha) niewyrobie:-D

Do góry