ale żeście napisały stron, nie mam kiedy nawet czytać...
ostatnio mała pochłania cały czas, a patrzenie na nią i czas z Basią nie pozwala zaglądać na forum...
Spi już kochana na szczescie, my serial obejrzelismy i teraz tez spac idziemy. Jutro byms się chciała za porzadki wziąść bo dziś caly dzien na telefonach z roznymi organizacjami spedzilam i dom balaganem stoi, a Basia zaczyna zwiedzac podlogi wiec
Na-tuska mi tez by sie pranie dywanow przydalo, ciekawe ile karcher kosztuje??? zamawiala ktoras kiedys takiego speca?>>
Marcia tez szukam letniej kurteczki na allegro, nawet dodalam co nieco do obserwowanych, ale ja mam zawsze cykora z uzywanymi ze cos bedzie nie tak...chcoiaz ostatnio te ciouszki co przyszly super i bardzo dobry stan,
Tygrynko w H&M duzo ladnych ale drogich ciuszkow, dla mnie okolo 80 zl za nowa kurtke jak nie wiecej to za drogo...
Rikapa, Brzoskwinko, Julia bedzie dobrze jestescie dzielne dziewczyny
Skrzat910 spodnie mi tez najgorzej zawsze kupic...a dzis sie wazylam i 1,5 kg na plusie, widac ze mala mniej ciagnie cyca, bo mamusia sie utucza, wiec od dzis zero podjadania

zobaczymy... a co do sieciowek to ja raz odzalowalam na plaszcz i juz go reklamowalam bo sie zeszmacil

echhh na szczescie bylo mozna reklamowac, zaoferowali ze oddadza mi go za 50% ceny, a ja chce cala kase z powrotem a plaszcza juz nie chce, nawet za te 50%

co do alkoholu to mojito tez ubustwiam:-) ale na razie przekonalam sie do karmii...czemu tak pozno,
Na-tuska moglam z toba juz pic;P
zmykam spac...
dobrej nocki!