reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

mojito mniam mniam
ja dzis złamałam dietke i zjadłam pare kawałkow Kamionkowej pizzy mniamusna...ale nie załuję...za kare nie ma kolacji i od 16 jestem na głodzie :O

a dzis znowu bylam w kawiarni na kawce <tej co wczoraj>:D

dziewczyny co lubia buszowac na all jakbyscie ogladaly kurteczki wiosenne i by wam cos w oko wpadlo to dajcie cynka roz 86

Ty ale masz zasady.. ja bym nie miała takiej silnej woli.. przed chwilą zjadłam całe opakowanie truskawkowych familijnych wafelków:-D a teraz na kebaba mnie nosi :/

a kurteczki na wiosnę fajne widziałam w H&M.. :-)

reklama
Marcia jaką tą kurteczke cchesz nowa czy może być używana na wiosene czy na zime jeszcze bo ja przeglądam na gumtree i tam tez jest troche

mojito mniam mniam
ja dzis złamałam dietke i zjadłam pare kawałkow Kamionkowej pizzy mniamusna...ale nie załuję...za kare nie ma kolacji i od 16 jestem na głodzie :O

mniiaaaaaaaammmmmmmmmm

laski jestem załamana nie mogę odkręcić słoika!! jak te staruszko to robią że jak zakręcą to już konie..... szit!

młotkiem go !!!!

Obstukaj do góry dnem, wieczkiem o coś np deskę do krojenia

wiem taka amerykanska zajebista jest chce nową kurtkę AN ...no tak mysle nad rozmiarem 86 palnelam...ale Niko drobny jest zaraz ma 10 miesiecy w wiosne bedzie mial 11 wiec chyba 80 jednak co?

reklama
ale żeście napisały stron, nie mam kiedy nawet czytać...
ostatnio mała pochłania cały czas, a patrzenie na nią i czas z Basią nie pozwala zaglądać na forum...
Spi już kochana na szczescie, my serial obejrzelismy i teraz tez spac idziemy. Jutro byms się chciała za porzadki wziąść bo dziś caly dzien na telefonach z roznymi organizacjami spedzilam i dom balaganem stoi, a Basia zaczyna zwiedzac podlogi wiec Na-tuska mi tez by sie pranie dywanow przydalo, ciekawe ile karcher kosztuje??? zamawiala ktoras kiedys takiego speca?>>
Marcia tez szukam letniej kurteczki na allegro, nawet dodalam co nieco do obserwowanych, ale ja mam zawsze cykora z uzywanymi ze cos bedzie nie tak...chcoiaz ostatnio te ciouszki co przyszly super i bardzo dobry stan, Tygrynko w H&M duzo ladnych ale drogich ciuszkow, dla mnie okolo 80 zl za nowa kurtke jak nie wiecej to za drogo...:(
Rikapa, Brzoskwinko, Julia bedzie dobrze jestescie dzielne dziewczyny:)
Skrzat910 spodnie mi tez najgorzej zawsze kupic...a dzis sie wazylam i 1,5 kg na plusie, widac ze mala mniej ciagnie cyca, bo mamusia sie utucza, wiec od dzis zero podjadania:p zobaczymy... a co do sieciowek to ja raz odzalowalam na plaszcz i juz go reklamowalam bo sie zeszmacil:( echhh na szczescie bylo mozna reklamowac, zaoferowali ze oddadza mi go za 50% ceny, a ja chce cala kase z powrotem a plaszcza juz nie chce, nawet za te 50%:angry:
co do alkoholu to mojito tez ubustwiam:-) ale na razie przekonalam sie do karmii...czemu tak pozno, Na-tuska moglam z toba juz pic;P
zmykam spac...
dobrej nocki!

Do góry