reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

tygrynka moja siorka zawsze takie sprośniackie rzeczy mi podsyła.. nooo ale jak tu sie nie śmiać hahahhahaa

noo ale masz na sumieniu mojego syna - wybuchnęłam głośnym śmiechem aż się z płaczem obudził:-p

no m własnie napisał sma czy kupic piwko a ja że kup bo potem przelewy robie, rachunki popłacić to jutro już niekupisz:-D

wiesz co - ja Ciebie po prostu podziwiam dziewczyno!!

Flaki a feee ....

dokładnie!!:-D

my oglądamy na bieżąco ostatnie odcinki House w sieci... właśnie dziś kolejny:-p więc zaraz zmykam...

reklama
mniam :) ale jeszcze mam pomarańczko wczoraj M przywiózł wiec se też zjem a co tam

a broneczka bym sobie wypiła :-( no może jesienią zależy jak będe karmić

a szare kluchy noooo z kapuchą super ale boje się że u mnie w domu mogli by tego nie przeżyć wiec zostaje przy samych kluchach i boczkiem

a ja nie lubię piwa :p i winko od kiedy nie piję od ciąży to mi też średnio smakuje... najlepiej drineczki - moje ukochane mojito i caipirinhia... mhmmm rozmarzylam sie właśnie przez Was :p

zmykam powoli...

edit: obstukaj dookoła drewnianą łyżką!! to działa, serio!!

mojito mniam mniam
ja dzis złamałam dietke i zjadłam pare kawałkow Kamionkowej pizzy mniamusna...ale nie załuję...za kare nie ma kolacji i od 16 jestem na głodzie :O

a dzis znowu bylam w kawiarni na kawce <tej co wczoraj>:D

dziewczyny co lubia buszowac na all jakbyscie ogladaly kurteczki wiosenne i by wam cos w oko wpadlo to dajcie cynka roz 86

nosz wszystko probowalam nawet obijalam o podloge;p ale nie chce mocniej bo mi dziecko sie obudzi i dopiero bedzie kaszanka!!(ktora też w sumie bym zjadla)

reklama
guziczek moja mama podwaza nożem do okoła wieczka (tą zakrętke) i jak pyknie to sie szybko otworzy

nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam

Do góry