reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

tygrynka moja siorka zawsze takie sprośniackie rzeczy mi podsyła.. nooo ale jak tu sie nie śmiać hahahhahaa

noo ale masz na sumieniu mojego syna - wybuchnęłam głośnym śmiechem aż się z płaczem obudził:-p

no m własnie napisał sma czy kupic piwko a ja że kup bo potem przelewy robie, rachunki popłacić to jutro już niekupisz:-D

wiesz co - ja Ciebie po prostu podziwiam dziewczyno!!

Flaki a feee ....

dokładnie!!:-D

my oglądamy na bieżąco ostatnie odcinki House w sieci... właśnie dziś kolejny:-p więc zaraz zmykam...

reklama
mniam :) ale jeszcze mam pomarańczko wczoraj M przywiózł wiec se też zjem a co tam

a broneczka bym sobie wypiła :-( no może jesienią zależy jak będe karmić

a szare kluchy noooo z kapuchą super ale boje się że u mnie w domu mogli by tego nie przeżyć wiec zostaje przy samych kluchach i boczkiem

a ja nie lubię piwa :p i winko od kiedy nie piję od ciąży to mi też średnio smakuje... najlepiej drineczki - moje ukochane mojito i caipirinhia... mhmmm rozmarzylam sie właśnie przez Was :p

zmykam powoli...

edit: obstukaj dookoła drewnianą łyżką!! to działa, serio!!

mojito mniam mniam
ja dzis złamałam dietke i zjadłam pare kawałkow Kamionkowej pizzy mniamusna...ale nie załuję...za kare nie ma kolacji i od 16 jestem na głodzie :O

a dzis znowu bylam w kawiarni na kawce <tej co wczoraj>:D

dziewczyny co lubia buszowac na all jakbyscie ogladaly kurteczki wiosenne i by wam cos w oko wpadlo to dajcie cynka roz 86

nosz wszystko probowalam nawet obijalam o podloge;p ale nie chce mocniej bo mi dziecko sie obudzi i dopiero bedzie kaszanka!!(ktora też w sumie bym zjadla)

reklama
guziczek moja mama podwaza nożem do okoła wieczka (tą zakrętke) i jak pyknie to sie szybko otworzy

nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam

Do góry