że też masz ochote na loda
nie no, bo znowu zacznę myśleć
powiem Ci że Ty przy tylu problemach jesteś tak sympatyczną i radosną osobą że w życiu bym nie powiedziała że masz tak pod górkę!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
że też masz ochote na loda
marcia daj mi swój nr na pw to ja ci mmsa walne jak nic wlasnie dostalam od siory i malo z krzesla nie spadlam!!!! hahahah
Heheheh duzo ludzi mi to mówi a jak damianek się urodził chory i wogóle i jak rodzina się dowiedziała ze planujemy drugie to stwierdzili ze na łeb upadliśmy z tak chorym dzieckiem i drugie a jak też będzie chore i takie pierdoły. a my ze Damianek będzie miał rodzeństwo a jak będzie chory to tez będziemy kochać ale nie powiem mam dni ze swoje wypłacze jak dzieci niewidzą:-(nie no, bo znowu zacznę myśleć
powiem Ci że Ty przy tylu problemach jesteś tak sympatyczną i radosną osobą że w życiu bym nie powiedziała że masz tak pod górkę!!
tylko ja coś się boje telewizji bo wszyscy zobaczą i wogóle jakiś cykor mnie ogarnia:-(marcia daj mi swój nr na pw to ja ci mmsa walne jak nic wlasnie dostalam od siory i malo z krzesla nie spadlam!!!! hahahah
julia ehhh nie wiem co mam napisać wiesz chyba z takimi ludzmi nie am sie co cackac tylko od razu do uwagi lub interwencji bo tak nie moze byc wez sie nawet nie zastanawiaj!!!!
Nie dziękuje co by niezapeszyć;-)witam wszystkich znowu się rzopisałyście, że aż nie wiem do czego nawiązać, także dziś Was chyba tylko poczytam... co do problemów każdej z osobna... to dziewczynki głowa do góry, będzie dobrze, każda z was sobie radzi jak umie, więc jesteście zawodniczki pierwsza klasa, także życzę każdej szczerze, by wszystko szło po waszej myśli by dzieciaczki były zdrowe, byście miały wymarzone mieszkanka i pieniążki :**
kurcze ale jak te twoje dzieci takie alergiki to grzyb i pleśn to chyba jeszcze wszystko pogarsza, dużo dzieci choruje od tego ....Mieszkamy w warunkach pożal się b................ wilgoć, grzyb, pleśń a nasz kraj nic w d............ Nas ma. ALE KOCHANA CO SIĘ MARTWIĆ NAJWAŻNIEJSZE ŻE DZIECI ZADOWOLONE UŚMIECHNIĘTE I KOCHAMY SIE WZAJEMNIE:-) A kochana zależy co u Ciebie jest biedniej jeść. moje dzieci mają zawsze wszystko co potrzeba i jak należy a my z M czasami o śniadanko żyjemy BYLE DO PRZODU