reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
marcia daj mi swój nr na pw to ja ci mmsa walne jak nic wlasnie dostalam od siory i malo z krzesla nie spadlam!!!! hahahah

julia ehhh nie wiem co mam napisać wiesz chyba z takimi ludzmi nie am sie co cackac tylko od razu do uwagi lub interwencji bo tak nie moze byc wez sie nawet nie zastanawiaj!!!!

witam wszystkich :) znowu się rzopisałyście, że aż nie wiem do czego nawiązać, także dziś Was chyba tylko poczytam... co do problemów każdej z osobna... to dziewczynki głowa do góry, będzie dobrze, każda z was sobie radzi jak umie, więc jesteście zawodniczki pierwsza klasa, także życzę każdej szczerze, by wszystko szło po waszej myśli :) by dzieciaczki były zdrowe, byście miały wymarzone mieszkanka i pieniążki :**

nie no, bo znowu zacznę myśleć :p

powiem Ci że Ty przy tylu problemach jesteś tak sympatyczną i radosną osobą że w życiu bym nie powiedziała że masz tak pod górkę!!
Heheheh duzo ludzi mi to mówi a jak damianek się urodził chory i wogóle i jak rodzina się dowiedziała ze planujemy drugie to stwierdzili ze na łeb upadliśmy z tak chorym dzieckiem i drugie a jak też będzie chore i takie pierdoły. a my ze Damianek będzie miał rodzeństwo a jak będzie chory to tez będziemy kochać:tak: ale nie powiem mam dni ze swoje wypłacze jak dzieci niewidzą:-(
marcia daj mi swój nr na pw to ja ci mmsa walne jak nic wlasnie dostalam od siory i malo z krzesla nie spadlam!!!! hahahah

julia ehhh nie wiem co mam napisać wiesz chyba z takimi ludzmi nie am sie co cackac tylko od razu do uwagi lub interwencji bo tak nie moze byc wez sie nawet nie zastanawiaj!!!!
tylko ja coś się boje telewizji bo wszyscy zobaczą i wogóle jakiś cykor mnie ogarnia:-(

no ni dziewczynki to co? Po lodziku czy po piwku?:-D

mama86 dziekujemy za słowne wsparcie:)

ja właśnie dostałam od m wiadomość że jednak będzie na 22;/ ehhhh z tymi chłopami ;/ czy oni choć raz nie mogą być punktualni

witam wszystkich :) znowu się rzopisałyście, że aż nie wiem do czego nawiązać, także dziś Was chyba tylko poczytam... co do problemów każdej z osobna... to dziewczynki głowa do góry, będzie dobrze, każda z was sobie radzi jak umie, więc jesteście zawodniczki pierwsza klasa, także życzę każdej szczerze, by wszystko szło po waszej myśli :) by dzieciaczki były zdrowe, byście miały wymarzone mieszkanka i pieniążki :**
Nie dziękuje co by niezapeszyć;-)

Julia ja ci już pisałam że jesteś the beściara ale napisze to jeszcze raz Mamuśka jesteś Wielka!!!

Ide powoli spać bo jakoś z sił opadłam. Nocne usypianie na głowie Męża.

witam dziś intensywny dzień, spacerek z małą, sprzątanie mieszkanka, obiad, pranie i już jestem ... zresztą założyłam nową pościel a mała po kąpieli wlazła na łózko i zsikała się na świeżą pościel :eek:

Mieszkamy w warunkach pożal się b................ wilgoć, grzyb, pleśń a nasz kraj nic w d............ Nas ma. ALE KOCHANA CO SIĘ MARTWIĆ NAJWAŻNIEJSZE ŻE DZIECI ZADOWOLONE UŚMIECHNIĘTE I KOCHAMY SIE WZAJEMNIE:tak::-D:-) A kochana zależy co u Ciebie jest biedniej jeść. moje dzieci mają zawsze wszystko co potrzeba i jak należy a my z M czasami o śniadanko żyjemy:-D BYLE DO PRZODU:-D
kurcze ale jak te twoje dzieci takie alergiki to grzyb i pleśn to chyba jeszcze wszystko pogarsza, dużo dzieci choruje od tego ....

kurcze dziewczyny my też z rodzicami i wiele kosztów odchodzi i pomagają nam na prawdę dużo , smutno patrzeć na te polskie zarobki a zagranicą mieszkać nie chciałabym ... współczuje problemów, bo na razie nie opłacamy czynszu tylko dokładamy się do wspólnej kasy i jedzenia ... ale jak by mi brakowało to już wyobrażam sobie stresy ...

MamaGabi mam nadzieje, ze gorączka spadnie małej ...

Mała dostała kasę na chrzciny szczepiliśmy przeciw rota to dlatego, że ma iść do żłobka i ja i moja mama pracujemy w szpitalu i tam dużo zarazków. A MMR to ponoć najgorsza szczepionka.

Marciaa
- gratuluję 5 ząbka , moja ma dopiero 2 i nie widać reszty wyszły w 9 m-cu i nic dalej ...

reklama
Do góry