reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

ja prywatnie to mam na awaryjne sytuacje dobrego denta i jestem z niego zadowolona, ale muszę iść na nfz, bo nie mam za bardzo teraz kasy, żeby iść robić prywatnie, a na nfz też się trafiają dobrzy, tyle że ja nie znam.. miałam fajną babkę, ale przeniosła się do Ostrowa Wlkp.. :/

reklama
Dzien dobry dziewuszki:) ja juz tez na nogach od rana moaj bandytka nie bardzo mi dala pospac w nocy a i jeszcze mam taki mocny bol kregoslupa ze eldwo chodze a zaraz zbieram sie odwiezc gosci na dworzec bo juz wyjezdzaja a potem bede walczyc z moaj bandytka:-( ale ten kregoslup to mnie nawala a Guziczek chora:( i ze spacerku nici:) kochana kuruj sie bo ja umre sama z nudow.....

a ja jezdze na basen z Gabi juz dwa razy bylysmy na Suchym Lesie i super bylo:) do pazlmiarni moze z wami sie wybiore a do zoo zima nie bardzo, bylam we wrzesniu i fakt tlumow mniej ale i zwierzatek nie bylo bo wiekszosc pozamykana juz byla:( wiec ja czekam cierpliwie do wiosny

aaaa i laseczk iczy wy naprawde mozecie mneij pisac:) ehhehehe nadrabiania a nadrabiania:)

Hej,
My z Basieńką już na nogach, coś marudzi biedulka ale teraz zaczyna się ładnie bawić. A mamusia idzie po kawkę:) Praanie włączone a na obiadek do teściów, więc nie musze gotować:)
Miłego dzionka dla wszystkich...
Ja do zoo zimą nie, Basia jeszcze w gondoli więc i tak nie skuma, poczekam na wiosnę-lato:) A poza tym bilet 14 zł...więc raz w roku wystarczy:)

Dzień dobry :)
Asia - znalezione :D
u nas młody obudził się o 7 i do 9 marudkował - nic go na dłużej nie zatrzymywało, nawet pierś ;) w końcu padł a ja razem z nim, aż nas teraz remont u sąsiada obudził :/
ale dobrze, musimy się powoli zbierać, ogarnąć, po bo 13 lecimy do dziadków na obiad (mama chińszczyznę zrobiła - mniami :D) a potem do Ikei :)
Guziczek kuruj się kobieto!
miłego dnia wszystkim!

Cześć dziewczyny!

Ja tak na chwilkę wlatuję się przywitać, i pędzę dalej. Dodzwoniłam się w końcu na Szpitalną i kazali przyjechać między 13-14 z Oliwką . Ciekawe jaki termin na to wycinanie dostaniemy.
Poza tym walczę z formalnościami z kupnem mieszkanka, proszę trzymajcie mocno kciuki!!!! ojjj będą potrzebne...

Lilou powodzenia, na pewno ze wszystkim dasz sobie radę :)

Dziewczyny próbowałam wrzucić przez program picasa zdjęcia, zeby było szybciej, ale już 4 razy przez to laptop mi się zawiesił,
więc próbuje trochę inaczej, ale na pewno dzisiaj zdjęcia będą :-)

reklama
Do góry