reklama
skrzat910
żyje dla nowego życia
A mnie sie taki pomysł urodził. Czy któraś z was umie wiązać chuste? Chciałabym zacząć nosić dziecko w chuście ale jak zobaczyłam cene za kurs + chusta to mnie prawie 300zl kosztować będzie. Jak któraś potrafi i ma chęć mnie nauczyć to ja sie odwdzięczę dobrym obiadkiem dla całej rodzinki z deserkiem.
Brzoskwinkaa
matka wariatka :D
Skrzat910 wiem, że Moniaka używa chusty, może do niej zagadaj :-)
skrzat910
żyje dla nowego życia
Wiecie oferuje kurczaczka na słoju z suróweczką i frytkami albo karkóweczke duszoną w sosie własnym a z ciastem to musze pomyśleć.
Brzoskwinkaa
wy to macie z tymi frytkami.. ja ostatnio zauważyłam, że nie mam ochoty ani na słodycze ani na fast foody aż dumna jestem z siebie :-)
a od dziś jeszcze zaczynam ten mój zestaw ćwiczeń.. wszystko trwa jakieś 15-25min, a ile korzyści z tego
a od dziś jeszcze zaczynam ten mój zestaw ćwiczeń.. wszystko trwa jakieś 15-25min, a ile korzyści z tego
Brzoskwinkaa
Tygrynka udanego polowania w ikei
Skrzat910 ja byłam na szkoleniu za darmo znaczy się za 2 zł Chusty.net teraz spotkanie bedzie chyba 18 lutego, ale nie wiem czy beda miejsca, ja 2 miechy sie probowalam wbic ale sie udalo i w styczniu bylam oni po 10 osob mniej wiecej przyjmuja. a jak sie nie uda to powinno na ich stronie zaraz po tym spotkaniu (czyli trzeba patrzec od 18 lutego) pojawic sie info o spotkaniu w marcu i wtedy pisz od razu A jak bys chciala prywatnie to taka pani dagmara Chusty do noszenia dzieci, nosidła, zabawki, akcesoria ::: Matrioszka.eu przyjezdza do domu tez skolic chyba wtedy jakies 60 zł za 1,5h bys muaial do niej napisac ona ma tez chusty, ponoc dobre sa natibaby jakies 169zl na allegro
reklama
poziomeczka_82
Szczęśliwa mama
Wiecie oferuje kurczaczka na słoju z suróweczką i frytkami albo karkóweczke duszoną w sosie własnym a z ciastem to musze pomyśleć.
eee to ja może się sama nauczę chustę wiązać dla tego obiadu ;-)- a tak poważnie nie umiem widziałam kiedyś film i dla mnie to skomplikowane
mała kaszlała całą noc , z nosa cieknie, temperatura pojechałyśmy do lekarza zapisała jakieś leki jakaś infekcję gardła ma - znowu tyle kasy na leki, w Lidlu zaopatrzyłam się w pampki bo po 39 zł były i taki śpiworek na noc bo się odkrywa i rajstopki za 7zł - całkiem fajne.
wy to macie z tymi frytkami.. ja ostatnio zauważyłam, że nie mam ochoty ani na słodycze ani na fast foody aż dumna jestem z siebie
co to za zestaw ćwiczeń? ja chodzę na basen - super relaks i trochećwiczeń a frytki to uwielbiam
Ostatnia edycja: