reklama
Brzoskwinkaa
matka wariatka :D
Sobota, 19 lutego, godz. 15:00 - 18:00
bez zapisów, przynajmniej nic nie powiedzieli o tym.
Spotkania dla dzieci Poznań, Ciuchowisko w Gauganku
bez zapisów, przynajmniej nic nie powiedzieli o tym.
Spotkania dla dzieci Poznań, Ciuchowisko w Gauganku
Brzoskwinkaa
a ja się tak napaliłam na te dziecięce pokoje,że jeszcze posiedzę :-)
jak znajdę coś ciekawego to powrzucam
milutkich snów :*
jak znajdę coś ciekawego to powrzucam
milutkich snów :*
Brzoskwinkaa
Na-tuska musisz częściej wpadać, to nie będziesz miała takich lektur do przerabiania
a ja się witam z samego rana! mały nie dał mi pospać, wywaliłam mu całą skrzynkę zabawek i grzecznie się bawi.. a ja się męczę z bólem kolana, to chyba na zmianę pogody.. a kurczę chciałam dzisiaj zrobić sobie spacer na półwiejską i do carrefoura jechać po te chusteczki, bo nie dość że mega tanie, to nawet są dobre, oczywiście wcześniej używałam johnsona chusteczki i te carrefourowskie nie są aż tak dobre, jak tamte, ale nie narzekam, a opłaca się kupić :-)
kto zna dobrego dentystę na nfz? bo muszę iść.. najlepiej jeszcze w tym tygodniu kurde.. :-(
edit. Na-tuska masz jeszcze to mleko?
a ja się witam z samego rana! mały nie dał mi pospać, wywaliłam mu całą skrzynkę zabawek i grzecznie się bawi.. a ja się męczę z bólem kolana, to chyba na zmianę pogody.. a kurczę chciałam dzisiaj zrobić sobie spacer na półwiejską i do carrefoura jechać po te chusteczki, bo nie dość że mega tanie, to nawet są dobre, oczywiście wcześniej używałam johnsona chusteczki i te carrefourowskie nie są aż tak dobre, jak tamte, ale nie narzekam, a opłaca się kupić :-)
kto zna dobrego dentystę na nfz? bo muszę iść.. najlepiej jeszcze w tym tygodniu kurde.. :-(
edit. Na-tuska masz jeszcze to mleko?
Ostatnia edycja:
Brzoskwinkaa
hhmmm nie mam pojęcia.. najlepiej musiałabyś się udać do wybranego przedszkola i tam na pewno udzielą Tobie wszystkich informacji.
skrzat910
żyje dla nowego życia
Hej!
Mnie od rana ból z kręgosłupie i udzie obudził. Zrobiłam sobie kawke, walnęłam se tramal i czekam na efekt. Dziś zaczynam ćwiczenia na rehabilitacji.
Oj dzidzia sie budzi. Trzeba iść zobaczyć co tam słychać.
Brzoskwinka ja chodze do ośrodka zdrowia w Komornikach. Tam jest świetna dentystka.
Mnie od rana ból z kręgosłupie i udzie obudził. Zrobiłam sobie kawke, walnęłam se tramal i czekam na efekt. Dziś zaczynam ćwiczenia na rehabilitacji.
Oj dzidzia sie budzi. Trzeba iść zobaczyć co tam słychać.
Brzoskwinka ja chodze do ośrodka zdrowia w Komornikach. Tam jest świetna dentystka.
Brzoskwinkaa
do Komornik to ja nie pojadę, ale dziękuje :-)
reklama
skrzat910
żyje dla nowego życia
W Poznaniu to ja znam jednego bardzo dobrego dentyste ale prywatnie.