reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Brzoskwinka a wszystkie wwalałaś do picassy? a spróbuj tak jak Skrzat mówiła, że nie trzeba przez picassę tylko można przez gmaila...
Lilou kciuki zaciśnięte mocno!
Skrzat9 nadal potrzebujesz naprawiacza do komputera?

reklama
Brzoskiwnko mi coś też z tą picassą nie wychodziło. Ciągle mi się komp wieszał. Nie wiem czy coś źle robiła, czy może jakąś zła wersję ściągnęłam. Ja sobie odpuściłam, ale jak dojdziesz dlaczego tak się dzieje to daj znać ;)

Skrzat9 to wieczorkiem podam bo u dziadków na Ratajach w sob widziałam ogłoszenie i miałam zapisać jak wychodziliśmy i wyleciało mi z głowy...

Brzoskwinko sprobuj przez gmaila normalnie, tylko z przgeladrki explorer bo mozilla gorzej z picasa wspolpracuje. Program picasa do zdjec jest zbedny, szkoda miejsca na kompie i zjamowania pamieci:) Powodzenia

a mi ten program pasuje, bo wszystko łatwo i szybko przerzucam :) tylko że ja praktycznie mam wolny laptop bo wszystkie foty są na osobnym dysku, jedynie młodego sobie zawsze jakieś zostawiam :)

kurczę, czekam na pieniądze, kasa już dawno powinna wpłynąć na konto - muszę zapłacić za ozdoby, chciałabym żeby dzisiaj to wysłali... i loguję się do banku sto tysięcy razy na godzinę :D

Tygryś i Skrzat właśnie powoli wrzucam przez gmaila.. juz polowe mam :-)
czekanie na kasę?/ hehe skąd ja to znam.. my jutro mamy wypłatę.. jak tylko wpłynie to lecę na zakupy :-D

reklama
W morde znowu skok rozwojowy u nas! Malutka zasypia na drzemki normalnie to tak sama z siebie a dziś mi piszczała i wogóle marudziła i dopiero po lulaniu i przytuleniu zasneła. Bogu dzięki że nie trzeba jej nosić.

Do góry