reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Witam Panie,

Prowadzę kawiarnię Cafe Filemon na poznańskim Strzeszynie. Szukam osoby chętnej do przejęcia tego biznesu, ponieważ z przyczyn osobistych moja dalsza aktywność w tej branży nie jest już możliwa. Szukamy osoby z pasją... Osoby zainteresowane zapraszam do kontaktu - ola@cafefilemon.pl

Pozdrawiam, Filemon

reklama
Ależ dziewczyny nie ma się o co obrażać ;-)
JA WIERZę W DZIAŁANIE TYCH ZIÓŁ - czytajcie proszę uważnie
ja nie wierzę w woo-doo
Rikapa - przepraszam:zawstydzona/y:, ale w tym kraju 90% deklaruje, ze jest katolikami, a jak nawet do kościoła nie chodzi to dziecko chrzci.
Choć ateista pewnie powiedział, ze to obrzędy pod tym czy innym symbolem.
Na-tuska - nie jestem znikąd :-D

Ostatnia edycja:
sie smiejecie przed chrztem sie kapie w czarczym zebrze
mysmy to zrobili ale ja dla ciekawosci jak to wyglada i w ogole :p
nie bylo nic zadnych niby kołdunow farfocli nic :p nie jestem czarownica i nie mam zamiaru nia byc .
niech kazdy robi co chce :-)

heloł laski

Grzybka no właśnie nie udzielasz się i tak nagle wpadasz i krytykujesz.. nie ładnie jak dla mnie.

Dziś znów pada szit:dry: moja bawi się a ja zmykam na śniadanko do później;-)

Hej dziewczyny.
Ostatnio w ogóle tu nie piszę, ale skłoniło mnie te abrakadabra... :-)
Powiem Wam historię z życia wziętą...
Jak się urodziłam, moja matka nie dawała sobie rady ze mną bo non stop darłam papę o byle co. Chodziła po lekarzach i wszyscy rozkładali ręce i nie wiedzieli co mi jest.
Aż w końcu moja babka zlitowała się nad moją mamą i kazała zostawić jej dzieciaka, czyli mnie i wyjść z pokoju.
Trawało to długo, matka za zamkniętymi drzwiami czekała i niepokoiła się co babaka ze mną wyczynia...
Nie wiem co ta babka ze mną wyczyniała, ale mama mi opowiadała, że przestałam się drzeć. Nie było już wiecznie płaczącego dzieciaka...
Czy to były czarymary czy hokuspokus nie ważne, mama w końcu odpoczęła i mogła się cieszyć macierzyństwem ;-)
Generalnie jestem wielkim sceptykiem. Uwierzę jak zobaczę... oczywiście wyśmiałam to co zrobiła babka...no, ale...coś w tym jest...

Tylko szkoda, ze urok przestał już działać, bo teraz ciągle sie drę na te moje potworki ;-) :-) to tak żartem.

A tak poza tym witam i mam nadzijeę, ze będę tutaj znowu częściej pisać.
Pozdrawiam
A choraskom zdrówka życzę.

non stop darty słowik - hehe dobre :D
Słowiczek, witaj :)
Ilonka powodzenia!
Grzybka, wiesz co, lepiej nie poruszaj kwestii wiary czy religii, łatwo kogoś urazić, a po co?
Ja jestem katoliczką, ochrzciłam małego, ale w kościele dawno nie byłam - no i czy to jest jakiś problem dla kogoś?
zdrówka dla chorowitków!
Kozaczino 13.30 ruszam na spacer, przyłączysz się? ;)
Dziewczyny mające maluchy do 1 roku - nie chcecie się zapisać do Kreatywki na Słowiańskiej? brakuje osób by grupa ruszyła :(
miłego dnia!

Klub Aktywnego Malucha Stonoga
Opieka dla dzieci w noc Sylwestrową
Zapraszamy 31.12.2010 od godziny 18:00 do 01.01.2011 o godz 10:00 .
Spotykamy się na kolacji, później zabawa i symboliczne przywitanie Nowego Roku,idziemy spać i wstajemy rankiem na śniadanie,potem już czekamy na rodziców.
Koszt opieki 200 zł, dzieci zabierają piżamki i śpiworki lub kocyki.
Po godz 10:00 każda rozpoczęta godzi 20 zł.
Zapisy do 30.12.2010 do godz 12:00 tel 517 186108 lub biuro@klubstonoga.pl
;-):-):tak::-):tak::-):tak::-):tak::-);-)

reklama
Do góry