reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

mi tam nie przeszkadza, niech dziewczyny wierzą sobie w co chcą, mogą nawet się trzy razy obkręcać w lewo podczas wrzucania ziół do wanny, ich sprawa :)

reklama
grzybka a niech sobie wierzą w co chcą ty pewnie wierzysz w boga a one w coś innego no i co z tego trzeba być troszkę bardziej tolerancyjnym:sorry2:....a poza tym niech zgadnę pewnie miałaś w wózku czerwoną wstążkę która nota bene właśnie odpędza osoby które mogą zauroczyć dziecko....

mi tam to nie przeszkadza;-)

Cha! Nie miałam w wózku, ani czerwonej wstążeczki, ani medalika :)
Przed porodem miałam w domu ubranka dla niemowlaka itp
Nie boję się drabin, piatków 13, a w domu mam czarnego kota :D
Po prostu nie rozumiem, jak można być katolikiem i jednocześnie wierzyć w uroki????
No chyba, ze przyjmiemy, że chrzescijanstwo łatwo zastapiło pogańskie wierzenia, i nie ma mocy sprawczej.
NIE NEGUJĘ DZIAŁANIA ZIÓŁ, ANI INNYCH LUDOWYCH MĄDROŚCI.
Ja sie TYLKO DZIWIĘ, po co w XXI wieku dorabiać te teorie "czary mary"
Nie wystarczy po prostu napisać " kup ziółka wykąp mała nie wycieraj ręcznikiem itd" ????? :)

rikapa mysle ze nie ma co dyskutować :tak: jak sie któs nie przekona to nie uwierzy... zresztą jego sprawa :tak: skoro nawet nie mozna doradzić bo cos tam to sorry więc nie bedziemy... :tak: pozostawie wypowiedz grzybki bez komentarza, uwilbiam jak któs pojawia się "znikąd" :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry