reklama
Guziczek87
Pracująca mamuśka
grzybka a niech sobie wierzą w co chcą ty pewnie wierzysz w boga a one w coś innego no i co z tego trzeba być troszkę bardziej tolerancyjnym....a poza tym niech zgadnę pewnie miałaś w wózku czerwoną wstążkę która nota bene właśnie odpędza osoby które mogą zauroczyć dziecko....
mi tam to nie przeszkadza;-)
mi tam to nie przeszkadza;-)
R
rikapa
Gość
grzybka każdy wierzy w co chce :-) i tyle :-), powiem inaczej nie życzę Ci przeżycia czegoś takiego co ja
Cha! Nie miałam w wózku, ani czerwonej wstążeczki, ani medalika
Przed porodem miałam w domu ubranka dla niemowlaka itp
Nie boję się drabin, piatków 13, a w domu mam czarnego kota
Po prostu nie rozumiem, jak można być katolikiem i jednocześnie wierzyć w uroki????
No chyba, ze przyjmiemy, że chrzescijanstwo łatwo zastapiło pogańskie wierzenia, i nie ma mocy sprawczej.
NIE NEGUJĘ DZIAŁANIA ZIÓŁ, ANI INNYCH LUDOWYCH MĄDROŚCI.
Ja sie TYLKO DZIWIĘ, po co w XXI wieku dorabiać te teorie "czary mary"
Nie wystarczy po prostu napisać " kup ziółka wykąp mała nie wycieraj ręcznikiem itd" ?????
Przed porodem miałam w domu ubranka dla niemowlaka itp
Nie boję się drabin, piatków 13, a w domu mam czarnego kota
Po prostu nie rozumiem, jak można być katolikiem i jednocześnie wierzyć w uroki????
No chyba, ze przyjmiemy, że chrzescijanstwo łatwo zastapiło pogańskie wierzenia, i nie ma mocy sprawczej.
NIE NEGUJĘ DZIAŁANIA ZIÓŁ, ANI INNYCH LUDOWYCH MĄDROŚCI.
Ja sie TYLKO DZIWIĘ, po co w XXI wieku dorabiać te teorie "czary mary"
Nie wystarczy po prostu napisać " kup ziółka wykąp mała nie wycieraj ręcznikiem itd" ?????
R
rikapa
Gość
grzybka dlaczego przyjełaś że jestem katoliczką czy też chrześcijanką? ;-)
rikapa mysle ze nie ma co dyskutować jak sie któs nie przekona to nie uwierzy... zresztą jego sprawa skoro nawet nie mozna doradzić bo cos tam to sorry więc nie bedziemy... pozostawie wypowiedz grzybki bez komentarza, uwilbiam jak któs pojawia się "znikąd"
Ostatnia edycja:
reklama
R
rikapa
Gość
na-tuska masz rację :-)