reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

kozaczino ja na poczatku tez mialam taki problem. Poki wozek jechal bylo wszystko wporzadku ale jak tylko stanal...Ryk, pisk, marudzenie... Musialam czekac az Maly zasnie zeby moc gdzies usiasc :) Cale szczescie po jakims czasie mu to przeszlo... Ale zeby Mamusia nie miala za dobrze, to Malenstwo musi troche pomarudzic, wiec moje dziecko kochane teraz marudzi w wozku bo jezdzi jeszcze na lezaco i nic nie widzi :)

reklama
agugucha i dogódź to małemu człowiekowi;-) my dzisiaj towarzysko z całą ferajną dzieciaków na ogródku u znajomych szaleliśmy, niezła nam paczka rosnie:-) a jutro w końcu stajnia:-) ciekawe co Lula na koniki powie:tak:

Marcia chłop ci rośnie rewelacyjny:-D
Ja dziś z powodu kiepskiej pogody śmigam do plazy na jakieś mini zakupy:-p;-)
moja też coś ma katarek ale puki co maść majerankowa i woda morska do noska pomaga. oby się to nie rozwinęło dalej bo niedługo wyjeżdżamy:cool2:
Ale tu cisza laski :-p teraz jak pogoda się zepsuła to może będzie reaktywacja :-);-)A ja wam pokażę moją maludę:

Załączniki

• SDC11679.jpg
    SDC11679.jpg
    41 KB · Wyświetleń: 31
Hej dziewczyny
pogoda w końcu daje odetchnąć :-) Lula grzecznie sobie leży w leżaczku i przysypia, a ja szperam po necie bo chcę chustę sobie sprawić do noszenia małej :tak: ale opcji jest tak wiele że muszę się dokładnie zapoznać z tematem.
Marciaa, Guziczku fajne fotki fajnych dzieciaczków

ale guziczek ma kielochyyyy:)) lubie takie focie:D
wasze maludy tez tak lubią ogladać TV? Niki ale ma faze ale mega go ograniczam z tym..

ale pogoda..ja tam zadowolona jestem:D:D

kupiłam łozeczko dziecie nasze miało wyprowadzkę i poszło gładko w nocy ...dzisj uz go polozylam i usnal sam na 40 minut ;) ale nie bede go tyle chwalic bo potem mi rogi pokazuje :]]]]

Cześć dziewczyny dzieciaczki ślicznutkie rosną w oczach normalnie ...mojemu niedługo stuknie pół roczku kiedy to zleciało :szok:

Marciaa mój lubi odwracać główe jak usłyszy a mnie to denerwuje bo jak karmię to ten odrywa się od cyca ciągle i szuka gdzie to gra

ale u nas w domku mało się tv ogląda nie pamiętam kiedy coś oglądałam chyba 3 tygodnie temu film sobie włączyłam na dvd jak mały zasnął a tak mykam na laptop poczytać i to zawsze na sekunde bo ciągle coś w domu do zrobienia wieczorkiem to kąpiel usypianie i zleci aż się robi 23:00 ja się idę myć i tyle mam z filmów

marciaa moj Mikolaj by sie mogl godzinami w tv gapic:) moze krzyczec ryczec i wyc a jak tylko dostrzeze katem oka ze telewizor jest wlaczony to od razu spokoj :) maly telemaniak mi rosnie... ale nie pozwalam mu ogladac szkoda oczu...

kozaczino a z ta chusta to moze umow sie na spotkanie z kims kto sie zajmuje sprzedaza tych chust. Moja znajoma umowila sie na takie spotkanie, babka przyjechala, doradzila, pokazala jak wiazac dziecko i kupili super chuste:) Chociaz moim zdaniem troche droga jak na kawalek materialu...

gosia_k Miki tez za chwile juz pol roczku... szooook przeciez niedawno go urodzilam a tu juz dorosly mezczyzna mi rosnie :)

Majka jeszcze na tv nie zerka:-) za to na karuzelkę bardzo chętnie:-) my też nie oglądamy tv często ja dokładnie jak Gosia wieczorkiem jak wszystko zrobie to też poczytać lubię, czasem gdzieś wyskoczę, szkoda czasu na Tv;-)
Agagucha ja mam pod nosem stowarzyszenie chustowe ( na Wichrowych Wzgórzach) i w końcu sie tam wybiorę, akurat w ten czwartek jest spotkanie dla początkujących ale ja jestem do fryzjera umówiona:-) trochę zdrowego egoizmu;-) kumpela pożyczy mi chustę na ramię i wyprobuję ją :-D

reklama
Do góry