reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
dziewczyny poradzie bo jaj uz nie wiem...
maly przybierał super na wadze przez ta infekcje schudl 300 gram (((( masakra///jest taki bladizutki dzisiaj od 9 rano wypił 200 ml mleka plus 150 herbatki przed chwila plakał jak cholera 30 min co do niego nie podobne....nie wiem co sie dzieje dodam ze juz malo kaszle(((((((((((((
maly przybierał super na wadze przez ta infekcje schudl 300 gram (((( masakra///jest taki bladizutki dzisiaj od 9 rano wypił 200 ml mleka plus 150 herbatki przed chwila plakał jak cholera 30 min co do niego nie podobne....nie wiem co sie dzieje dodam ze juz malo kaszle(((((((((((((
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
[video=youtube;lHog8Qv2eU4]http://www.youtube.com/watch?v=lHog8Qv2eU4[/video]
Marciaa przesliczny synek I mamy ten sam lezaczek
a jezeli sie martwisz, ze malo je to moze zadzwon do swojego lekarza rodzinnego. Ale jak dzieci sa chore to nie maja apetytu , do tego ten straszny upal. Wiec moim zdaniem nie ma sie co martwic
a jezeli sie martwisz, ze malo je to moze zadzwon do swojego lekarza rodzinnego. Ale jak dzieci sa chore to nie maja apetytu , do tego ten straszny upal. Wiec moim zdaniem nie ma sie co martwic
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
no wszyscy mi mowia, ze jest upał i do tego ta choroba...wszystko się skumulowało..wiadomo ja jako matka sie denerwuję i chciałąbym zeby jadł duzo ale jest postep zjadł wczoraj wieczorem w nocy i nad ranem 120ml o 12 ...60 ml i teraz 120 wiec jest super plus troszke herbatki...)
niki zaczyna sie wyginac i miec charakterek ksubaniec...chwila nieuwagi i prawie by z leżaczka zlecial..a nie był przybpiety bo połozyłam recznik zeby sie nie pocił...
tak czy siak muszę iść z Nikodemem do lekarza zeby zobaczył czy all ok...
dziewczyny czy musi byc jakis odstep po chorobie zeby zrobic szczepienie na rota?? i do ktorego tygodnia do 16?????
niki zaczyna sie wyginac i miec charakterek ksubaniec...chwila nieuwagi i prawie by z leżaczka zlecial..a nie był przybpiety bo połozyłam recznik zeby sie nie pocił...
tak czy siak muszę iść z Nikodemem do lekarza zeby zobaczył czy all ok...
dziewczyny czy musi byc jakis odstep po chorobie zeby zrobic szczepienie na rota?? i do ktorego tygodnia do 16?????
Guziczek87
Pracująca mamuśka
dużo zdrówka dla wszystkich chorowitków!!!!!!
Marcia synek jest super
Ja zawsze robiła jakiś tam mały odstęp po chorobie w razie w!!
Matko takie upały i nie wiadomo czy wychodzić z tymi maluchami czy nie.... niech już będzie normalna temp...
Marcia synek jest super
Ja zawsze robiła jakiś tam mały odstęp po chorobie w razie w!!
Matko takie upały i nie wiadomo czy wychodzić z tymi maluchami czy nie.... niech już będzie normalna temp...
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
ja tam gora 30 min na tarasie jest okropnie nie da się ujechać...fioła dostaje bo ciągle w domu przez to chorobsko to nawet do basenu nie moge z nim wejsc wiec ciagle lezy w lezaczku i sie bawi
za tydzien nad morze oby pogoda się nie popsuła bo to bedzie jakis pech
za tydzien nad morze oby pogoda się nie popsuła bo to bedzie jakis pech
Bestyja :P
Administrator
Witajcie, rzućcie okiem proszę na ten wątek:
https://www.babyboom.pl/forum/poznan-f197/spotkania-aktywnych-mam-poznan-38094/index2.html
https://www.babyboom.pl/forum/poznan-f197/spotkania-aktywnych-mam-poznan-38094/index2.html
martulka1982
Zaangażowana w BB
Witam wszystkie mamy! Można sie dołączyć?? Jestem mamą 15 miesięcznej Kamilki i mieszkamy w Swarzędzu. Pozdrawiam!
reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
jasne witamy w naszym gronie...skromnym co prawda ale witamy