reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Marciaa a jak przybiera na wadze? Bo jak prawidlowo to znaczy ze wszystko dobrze :) Dzieci rosna skokowo wiec czasami potrzebuja wiecej pokarmu a czasem mniej...

reklama
dziewczyny poradzie bo jaj uz nie wiem...
maly przybierał super na wadze przez ta infekcje schudl 300 gram :((((( masakra///jest taki bladizutki dzisiaj od 9 rano wypił 200 ml mleka plus 150 herbatki przed chwila plakał jak cholera 30 min co do niego nie podobne....nie wiem co sie dzieje dodam ze juz malo kaszle:((((((((((((((

Marciaa przesliczny synek :) I mamy ten sam lezaczek :)
a jezeli sie martwisz, ze malo je to moze zadzwon do swojego lekarza rodzinnego. Ale jak dzieci sa chore to nie maja apetytu , do tego ten straszny upal. Wiec moim zdaniem nie ma sie co martwic :)

no wszyscy mi mowia, ze jest upał i do tego ta choroba...wszystko się skumulowało..wiadomo ja jako matka sie denerwuję i chciałąbym zeby jadł duzo:) ale jest postep zjadł wczoraj wieczorem w nocy i nad ranem 120ml o 12 ...60 ml i teraz 120 wiec jest super :) plus troszke herbatki...:))

niki zaczyna sie wyginac i miec charakterek ksubaniec...chwila nieuwagi i prawie by z leżaczka zlecial..a nie był przybpiety bo połozyłam recznik zeby sie nie pocił...

tak czy siak muszę iść z Nikodemem do lekarza zeby zobaczył czy all ok...

dziewczyny czy musi byc jakis odstep po chorobie zeby zrobic szczepienie na rota?? i do ktorego tygodnia do 16?????

dużo zdrówka dla wszystkich chorowitków!!!!!!

Marcia synek jest super:tak:
Ja zawsze robiła jakiś tam mały odstęp po chorobie w razie w!!
Matko takie upały i nie wiadomo czy wychodzić z tymi maluchami czy nie....:angry: niech już będzie normalna temp...

ja tam gora 30 min na tarasie jest okropnie nie da się ujechać...fioła dostaje bo ciągle w domu:p przez to chorobsko to nawet do basenu nie moge z nim wejsc wiec ciagle lezy w lezaczku i sie bawi
za tydzien nad morze:D:D oby pogoda się nie popsuła bo to bedzie jakis pech:p

reklama
Do góry