reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Cześć dziewczyny

moje dzieciaki już śpią więc w końcu luuuuuuzzzzzzzzzzy :-D

Guziczek a dziękuje moje dzieciaczki zdrowe :tak:troszke się męczyliśmy z tym przeziębieniem

Jestesaniołkiem jak po wizycie u chirurga ?

Kozaczino
hihi niezła pamiątka z tą listą wyborczą ;) no i już stuknął małej miesiąc :szok:

Guziczek u nas tyż niby zęby idą opuchnięte miał mocno 3 dni temu dziś niby lepiej ale już takie pagórki ze czekam aż coś się wykluje a tu nagle przestaje za to gryzie nieźle mnie przy karmieniu wiec strach jak zęby wyjdą

Marciaa to ślub w sumie już zaplanowany fajnie :) zleci szybciutko chyba czasem aż za szybko leci ten czas ;) widać po dzieciach jak suwaczki mkną do przodu :)

Ja do Dopiewa też jeżdżę ;-)

Niki sie slini od paru dni i to mocno moga to byc poczatki zabkowania???
w jakimś tygodniu zaczynają ślinę produkować ślinianki wtedy dziecko sie ślini bo nie umie jeszcze zbytnio tej śliny połykać

jak przyjdzie czas na ząbkowanie to to odczujesz u nas płacz przez sen , wybudzenia z płaczem i krzykiem w nocy tym bardziej ogólnie widać że dziecko coś boli , dziąsła opuchnięte wypukłe .....czasem dzieci przechodzą ząbkowanie łagodnie wtedy się tylko cieszyć ;)

cześć laseczki.
mieszkam pod poznaniem i termin mam na 22 grudnia. co do szpitala to na polną raczej bym nie chciała jechać. zastanawiam się nad szpitalem św. rodziny. jak każdy szpital ma swoje plusy i minusy. na polnej się trochę zawiodłam jak miałam tam zajęcia...

witajcie :)
ale macie dobrze :)
Niko dziś spał 8,5h bez mleka...za to od 6.30 nie chce spac nooo..a mnie sen łapie już po kawce...
Ł. mi wybyl na całą nockę na kawalerski do Leszna i słuch po nim zaginał ale bedzie z**** :)
dzisiaj ma byc ciepło ale coś sie pochmurno zrobiło...
mały wczoraj caaalutki dzien przelezał nie chciał iść na rączki a ja sobie odpoczełam
jestesaniolkiem Twój Niko juz gada?? bo moj tak troszke ale to jeszcze nie takie gaworzenie ze gada jak najętyyyyy

hej dziewczyny:-)
zaliczyłyśmy wczoraj mały piknik w strzeszynku, ale było fajnie i jeszcze grilla u kuzyna, tyle że tak pogryzły mnie komary że się zadrapie :wściekła/y: czy wy cos stosujecie na komary dla maluchów? Te wszystkie środki takie mocno chemiczne i nie wiem czy można je używać u tak małych dzieci :tak:
marciaa mój małż tez wczoraj zaginął w akcji pojechał zatankować i nie było go 3h, na stacji zaczepiły go 2 laski z Estoni podróżujące stopem po europie i poprosiły o wskazówki jak tu do Berlina dojechać a że była 22 to oczywiście M. zaczął im nocleg kombinować bo panny chciały na cytadeli namiot rozbić, i tak był w domu koło 1h...
Dzisiaj planuje dzień spokoju i wypoczynku, ciekawe co moja Lula na to hihihi... coś ją brzuszek meczy, widać że bączki są bolące póki co śpi:-) zatem ja zmykam jeszcze na chwilkę do łózka ;-)

reklama
kozaczino niezle historyjka hehe :)
ja uzywam na komary orinoko albo SIO ze spokojem mozesz psikac bo od 1 miesiaca to jest:)
my bylismy w ZOO Niko ic nie spał leżał ładnie w spacerówce bo do gondoli juz za duzy!! pojechalismy na stary Rynek tam spał a ja sie uraczyłam kawcią frappe :) potem pizza ( a co !):p
i do domu...i tam ryk jak nigdy łzy leciały jak szalone...a mu sie chciało kupke i jeść ..padł mi po 21 z nadmiaru wrazeń spał dzis do 9.30 z pobudka o 5 na mleko:) teraz siedzi zadowolony i tuli sie do misi..
pozdro:D
dzis upaaaaaaaaaaaal ja jade na Polną poszaleć:p

Do góry