reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Cześć dziewczyny

moje dzieciaki już śpią więc w końcu luuuuuuzzzzzzzzzzy :-D

Guziczek a dziękuje moje dzieciaczki zdrowe :tak:troszke się męczyliśmy z tym przeziębieniem

Jestesaniołkiem jak po wizycie u chirurga ?

Kozaczino
hihi niezła pamiątka z tą listą wyborczą ;) no i już stuknął małej miesiąc :szok:

Guziczek u nas tyż niby zęby idą opuchnięte miał mocno 3 dni temu dziś niby lepiej ale już takie pagórki ze czekam aż coś się wykluje a tu nagle przestaje za to gryzie nieźle mnie przy karmieniu wiec strach jak zęby wyjdą

Marciaa to ślub w sumie już zaplanowany fajnie :) zleci szybciutko chyba czasem aż za szybko leci ten czas ;) widać po dzieciach jak suwaczki mkną do przodu :)

Ja do Dopiewa też jeżdżę ;-)

Niki sie slini od paru dni i to mocno moga to byc poczatki zabkowania???
w jakimś tygodniu zaczynają ślinę produkować ślinianki wtedy dziecko sie ślini bo nie umie jeszcze zbytnio tej śliny połykać

jak przyjdzie czas na ząbkowanie to to odczujesz u nas płacz przez sen , wybudzenia z płaczem i krzykiem w nocy tym bardziej ogólnie widać że dziecko coś boli , dziąsła opuchnięte wypukłe .....czasem dzieci przechodzą ząbkowanie łagodnie wtedy się tylko cieszyć ;)

cześć laseczki.
mieszkam pod poznaniem i termin mam na 22 grudnia. co do szpitala to na polną raczej bym nie chciała jechać. zastanawiam się nad szpitalem św. rodziny. jak każdy szpital ma swoje plusy i minusy. na polnej się trochę zawiodłam jak miałam tam zajęcia...

witajcie :)
ale macie dobrze :)
Niko dziś spał 8,5h bez mleka...za to od 6.30 nie chce spac nooo..a mnie sen łapie już po kawce...
Ł. mi wybyl na całą nockę na kawalerski do Leszna i słuch po nim zaginał ale bedzie z**** :)
dzisiaj ma byc ciepło ale coś sie pochmurno zrobiło...
mały wczoraj caaalutki dzien przelezał nie chciał iść na rączki a ja sobie odpoczełam
jestesaniolkiem Twój Niko juz gada?? bo moj tak troszke ale to jeszcze nie takie gaworzenie ze gada jak najętyyyyy

hej dziewczyny:-)
zaliczyłyśmy wczoraj mały piknik w strzeszynku, ale było fajnie i jeszcze grilla u kuzyna, tyle że tak pogryzły mnie komary że się zadrapie :wściekła/y: czy wy cos stosujecie na komary dla maluchów? Te wszystkie środki takie mocno chemiczne i nie wiem czy można je używać u tak małych dzieci :tak:
marciaa mój małż tez wczoraj zaginął w akcji pojechał zatankować i nie było go 3h, na stacji zaczepiły go 2 laski z Estoni podróżujące stopem po europie i poprosiły o wskazówki jak tu do Berlina dojechać a że była 22 to oczywiście M. zaczął im nocleg kombinować bo panny chciały na cytadeli namiot rozbić, i tak był w domu koło 1h...
Dzisiaj planuje dzień spokoju i wypoczynku, ciekawe co moja Lula na to hihihi... coś ją brzuszek meczy, widać że bączki są bolące póki co śpi:-) zatem ja zmykam jeszcze na chwilkę do łózka ;-)

reklama
kozaczino niezle historyjka hehe :)
ja uzywam na komary orinoko albo SIO ze spokojem mozesz psikac bo od 1 miesiaca to jest:)
my bylismy w ZOO Niko ic nie spał leżał ładnie w spacerówce bo do gondoli juz za duzy!! pojechalismy na stary Rynek tam spał a ja sie uraczyłam kawcią frappe :) potem pizza ( a co !):p
i do domu...i tam ryk jak nigdy łzy leciały jak szalone...a mu sie chciało kupke i jeść ..padł mi po 21 z nadmiaru wrazeń spał dzis do 9.30 z pobudka o 5 na mleko:) teraz siedzi zadowolony i tuli sie do misi..
pozdro:D
dzis upaaaaaaaaaaaal ja jade na Polną poszaleć:p

Do góry