reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Mała nasza ma chyba kolkę pręży się i płacze bardzo, małż robi jej masaż brzuszka i trochę pomaga ale wieczory i nocki to powoli masakra :-( mała cierpi a my z nią i to zmęczenie :dry: trudno nam zachować spokój i nie warczeć na siebie:no: a od jutra małż wraca do pracy i zostaje sama już się boję ... no nic idę się położyć może uda mi sie przespać :-(

Współczuję, wiem co to znaczy, moja córcia maiła straszne kolki - kilka godzin wycia codziennie od popołudnia - masakra. Nic jej nei pomagało, ani rozgrzane pieluszki, ani kropelki antykolkowe dostępne w aptece (podobno to zależy od dziecka, niektórym pomagają).
U nas pomogły (nie do końca ale było dużo lepiej) dopiero niemieckie kropelki, niestety niedostępne u nas w aptekach, kupiliśmy w czeskiej aptece internetowej.

reklama
halo poznanianki co się dzieje ?? taka cisza tu??
Kozaczino no i jka tam Majcia??
marcia jak twój synek??
Gosia jak twoje maluchy??

ja już doczekać się nie mogę wakacji już tak świruję że szkoda gadać:-p:laugh2::sorry:

25 czerwca w MaMadam na Piątkowie będzie organizowany piknik na zakończenie szkoły. Przewidziane są darmowe warsztaty artystyczne i konkursy z nagrodami
MaMadam

eja kobitki :* ostatnio jakos czasu mi brak na forum...a dzis wyłaczyli prąd do 16.30 od rana!
Maludek ma sie b. dobrze:)) od tygodnia zasypia o 21 i budzi sie o 5.15 a nawet 6 mleczko pije i do 8 spimy:)) wiec naprawde fajnie jest tkai kochany:) juz tyle sie smieje i zaczyna gadac :) głowke slicznie podnosi :)

dzis zaliczyłam ostatni egzamin ...ostatni tydzien musialam sie najezdzic do szkoly ale juz koniec tylko licencjat we wrzesniu i good bye jerry never again..

jak u was???

wlasnie zrobilam małemu porządki w szafach kurde ma tyle super krótkich rekawków a tu pogoda taka sobie i nie wynosi tego ...az mi żal...

dziewczyny slub bedzie we wrzesniu 2012 musimy tylko ustalic konkret date. Bylismy w pt ogl sale i moje marzneie to pałac Zakrzewo ale parkiet mały:(((( a u nas juz 120 naliczyłam, ze bedzie...

dietka mi jakoś idzie ale stwierdziłam, ze nie bede sie 3mac tej Dukana ciagle w głowi mi sie kreciło wiec po 18 nic nie jem i zero słodyczy ograniczam chlebek i bedzie gitara..od lica zapisuje sie na siłke!

pozdro :)) piszta!

Zobacz załącznik 258980
MAŁY EUROPEJCZYK – PÓŁKOLONIE

W lipcu i sierpniu zapraszamy na cykliczne pięciodniowe półkolonie dla dzieci w wieku od 4 lat Mały Europejczyk. Codziennie wybierzemy się w fantastyczna podróż do innego kraju Europejskiego. Poznamy tamtejsze zwyczaje i zamieszkująca tam ludność.

Ponadto w programie

Codzienne zajęcia z języka angielskiego
Przedszkolaki zapraszamy na tematyczne zabawy po angielsku. Wspólnie z naszym native teacher wyruszymy na wyprawę do zoo, na farmę.

Codzienne zajęcia z języka francuskiego
Pobawimy się tak jak bawią się przedszkolaki we Francji. Na wszystkich czekają medale!

Codziennie warsztaty pracy twórczej
podczas których rozbawimy i nauczymy dzieci niejednej pomysłowej, związanej z plastyką, sztuczki.

Edukacja europejska
Co środę po przez aktywna zabawę będziemy zapoznawać maluchy z Unia Europejskiej.

Liczba miejsc ograniczona. Decyduje kolejność zgłoszeń.

Turnusy w lipcu
I. 5 – 9 lipca
II. 12 – 16 lipca
III. 19 – 23 lipca
IV. 26 - 30 lipca

Turnusy w sierpniu
V. 2 – 6 sierpnia
VI. 9 – 13 sierpnia
VII. 16-21 sierpnia

Ilość dzieci w grupie maksymalnie do 15 osób

Godziny 9.00 – 15.00

Koszt 220 zł/ turnus

ZAPRASZAMY

Ul. Mostowa 30/7 Poznań

Szczegółowe informacje na stronie www.kosilapki.pl lub telefonicznie 512 870 500

Zapisy kontakt@kosilapki.pl lub telefonicznie 512 870 500

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny:-)
U nas w miarę ok powoli rozgryzam tą mała istotę i jej humorki ;-) ogólnie nie jest źle, mała ładnie przybrała bo 1,2kg w ciagu miesiąca, byłysmy wczoraj u pani dr wszystko ok :tak: za 2 tyg szczepienie. Też patrzę na jej ciuszki zwłaszcza sukienki, które lada moment beda za małe no ale cóż... Nocki w sumie nie źle wczoraj spała od 21.30 do 5 rano więc fajnie. A ja byłam w kinie na Istocie - niezły film, troche przejmujący, troche dający do myslenia, troche straszny. Zaraz idę na spacerek więc zajrzę wieczorkiem jesli znajdę czas...

reklama
jestesaniołkiem tam sie jedzie jak na Pobiedziska...to jest na takim zadu**** Dopiewo jest w druga stronę tak mi Ł. podpowiada :)
Kozaczino to fajnie, ze już obcykałaś Majkę :) ładnie Ci przybrała dobrze, ze wszystko OK:))
Niko ma już 6,6 kg wiec jest OK własnie bylismy na spacerku zaraz jadę do rodziców Ł. i na chwilę na solarium bo w nast sobotę wesele a ja blada jak córa młynarza ;)

Do góry