reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Gosia sprobowałam na patelni tak jak pisali...i nie przypominlo to plackow ! zakleio mi to buzie ;-)ale sprobuje upiec... 1,5kg w doł a dzis 3 dzien na razie nic nie widac ( po dupsku) bo brzusiek jest mega :p...jeszcze tydzien oby efekty były:)
ja robiłam w piekarniku z 2 jajek , płaska łyżeczka proszku do pieczenia , 4 łyżeczki otrębów owsianych i 2 łyżeczki pszennych i 2 łyżeczek serka białego wylałam to na folię z podniesionymi brzegami w kształt bułki bo właśnie rzadkie to jest i się rozlewa normalnie ;) do smaku koperek lub czosnek to co się lubi ;) w foli właśnie rośnie jak bułeczka

to to stare zoo jeszcze zyje??...
teraz jest wejście bezpłatne i niby żyje ;)

hej dziewczyny:-)
Marciaa gratuluje stanowczości i trzymam kciuki za szybki i trwały efekt diety:-D ja nie umiem zadnej diety utrzymać bo brak mi konsekwencji a poza tym bardzo lubie jeść;-)
Gosiu zdrówka dla was cos trzyma was to choróbsko:sorry: szkoda małego.
U nas ciąg dalszy oswajania się ze sobą majka czasem urządza nam takie wycie że mój M. zastanawia się czy można ją już do żłobka oddać ( w wersji hardcorowej oddac komukolwiek;-)) ja pilnie studiuję "Język niemowląt" żeby choć trochę zrozumieć dziecie me:-) ale łatwo nie jest. Wczoraj zaliczyłyśmy cytadelę i pierwsze karmienie w terenie:-) a wieczorkiem poszłam sobie do kina i na kawkę z kumpelami tak w ramach odpoczynku od macierzyństwa :tak:

ale jestem flak....bozeeeee...nie mam siły...jutro sprobuje te placki oby wyszły bo ja lubie takie wynalazki

kozaczino fajnie ja w kinie dawno nie bylam za to ciagle biegam po sklepach hehe ;-) wl ipcu weselicho i nie moge sie doczekac wytancze sie po wsze czasy....no...chyba ze usne o 23 pod stołęm :p

hehe Marciaa no nie życzę uśnięcia pod stołem ;-) na takiej imprezce, choć cię rozumiem ... ja wczoraj idąc do kina stwierdziłam, że jak film będzie nudny to chociaż się wyśpię:tak:
Mała śpi to ja idę filmik z małżem obejrzeć :-) miłego wieczoru

:-( przykro mi ale stwierdzili na 100% przepuklinę ?? bo mojej koleżance też jeden lekarz stwierdził a się potem okazało że to nie przepuklina :wściekła/y:

Aniołku zdrówka dla Nikosia :-)
My wczoraj bylismy u znajomych na grillu a skończyło się ogniskiem :-) było super siedzieliśmy i przez chyba 2h gadaliśmy o dzieciach było bardzo miło :tak: a dzisiaj pierwsze wybory naszych robali;-) Majka ma fotkę z listą wyborczą ;-) i dzisiaj kończymy miesiąc ... czas leci

reklama
aniołek życzę ci aby synkowi sama się wchłonęła przepuklina i żeby żadne zabiegi nie wchodziły w grę..

no i po wyborach...oby wygrał taki który w końcu będzie współdziałać z resztą rządu;-)

u mnie Zosia coś niespokojna czasami jest- idą ząbki kolejne- już nie wiem jak długo...
do tego młoda zaczyna powoli raczkować tzn próbuje bo odrywa dupkę od podłogi ale nie na długo jak na razie przegrywa z grawitacją:-p zobaczymy jak długo jej zajmie nauka:laugh2: ale mówię wam jaki to fajny widok... oj ja też bym chciała do kina ale razem z małżem...przed ciążą to często chodziliśmy a teraz? ost jak byłam w ciąży bo nie ma jak:eek:

Do góry