reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

witam poznanianki;-))))))))

przesyłam wam mnóstwo słonca bo u nas dzis 18 stopni i cuuuuuudne słonce!!!!!!

a teraz mam do was pytanie?????????

moja mała od tygodnia ma problemy z kupa to znaczy robi raz na 3 dni i to jeszcze trzeba ją zmusic:baffled::baffled::baffled::baffled: ma straszne zatwardzenie i teraz nie wiem od czego???????? czekolad nie jada ani nic z tych spraw kurcze moze to od zebów bo teraz 2 górne piatki jej wyszły idą juz dolne myslicie ze to moze byc to????? miałyscie kiedys taki przypadek???????? jesli tak to co najlepiej podac dziecku na zaparcia???

Dowilka- kurcze ciekawe po czym mała ma taka biegunke????? a zeby juz ma wszystkie??
Ilonka- chyba wszystkie mamy sentymenty do malych ciuszków hihihi ja swoje wszystkie wydalam..........
Gosia -trzymam kciuki by sie wsio sprzedalo:tak::tak::tak:
sowiczek-a ty juz limit pisania wyczerpalas na cay tydzien co:-D:-D:-D:-D:-D

wczoraj depilowaam sobie nózki depilatorem i daram sie jak nie wiem co norvalnie sadomaso eheheh:-D:-D:-D ciekawe za którym razem przestanie bolec:baffled::baffled::baffled:

reklama
PINKA
Mojea lekarka (gastroenterolog) na zaparcia kazała mi dawac rodzynki do pogryzienia,zawsze na czczo cos do picia np jakis soczek,jablko ze sokrka utarte na tarce.Nie dawac gotowanego ryzu i marchwi no i jak najwiecej picia

Moja Wiktoria ma 13 zebow.Ale ja chyba wiem od czego miala taka biegunke:no:
Dałam Jej wczoraj troszke torta a One nie moga.No i Wiktoria miala biegunke a Klaudia sie od rana drapala-oj ale ze mnie matka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dzieki dziewczyny kurcze spróbuje jutro rano jej podac moze cos sie ruszy..............

Dowilka moja juz ma 18 zebów jeszcze dwa i mamy wszystkie....... no widzisz to pewnie torcik jej zaszkodził ja też nie raz sie zapominam i dam cos małej czego nie moze:-p:-p:-p ale to wcale nie oznacza ze jest sie zła matka

PINKA
Moim dziewczynom pozno zeby zaczely wychodzic
Bo Klaudi pierwszy wyszedł dzien przed roczkiem i teraz ma 12
Wiktorii pierwszy wyszedł jak miala 13 miesiecy teraz ma 13

Teraz Wiktoria usnela mi na lozku a Klaudia kula sie po podlodze:no:Oj co ja im zrobiłam:szok:Oby do jutra bylo dobrze

jejku laski jak padlam o 18h to dopiero o 21h wstalam. ale mnie zmuliło szok.
tesciowka nie przyjechala... za to my jutro na caly dzien jedziemy do poznania. bede musiala sam prezent jakis kupic na ta 18-tke...buuu w ogole nie wiem co sie teraz kupuje.bede musiala cos na szybko wymyslec.
apropos zebow to moj ma niecale 7msc i juz ma dwa:) a mi jak bylam w ciazy to dwie ósemki wyłaził:/ koszmar.
śpicie juz?

ja wlasnie naszykowalam "sprzety" dla małego zeby nie musiec rano latac.
teraz jeszcze wlaczylam zelazko i musze troszke poprasowac. nie chce mi sie wiec pewnie po chwili zrezygnuje.
dowikla czego szukasz na allegro?

reklama
Ja tez bym musiala poprasowac ale to napewno nie dzisiaj:no:
ILONKA
Na allegro szukam butow na wiosne i wozka dla młodych:tak:I tak wogole lubie sobie poogladac,no i przymierzam sie do wystawieniach ciuchow i zabawek po mlodych ale to nie wiem kiedy mi sie bedzie chciało

Do góry