reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
widze ze tu jakas wymiana dzieci wiec ja tez chetnie moja podrzuce heheeh tylko ciekawa jestem kto taka varude wezmie:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Gosia a ty gdzie sie schowalas krecisz biznesplan:-D:-D:-D:-D
słowiczek- no to jak na poprostu mi sie udało wyszedł cudnie

heloł!
tym razem chyba ja pierwsza:p
w nocy nawet troszke pospalismy, a to dlatego ze mały dostal 2butle mleka! tak sie zastanawiam czy czasem te jego "koszmarne"noce to nie dlatego ze poprostu głodny:/ boszesz wiecznie nie najedzony! masakra. teraz wlasnie pełza mi pod nogami.
moj pojechał do szkoly....znowu do 16h sama siedze. musze troszke dom ogarnac bo wszedzie znowu nakruszone biszkoptami.
Gosia- ja tez wczoraj wystawilam kilka rzeczy na allegro. musze wejsc na oddasze.przejzec worki po malym i powystawiac to czego nie bede chciala zostawic.
wczoraj tez przegladalam...i jak przyszlo do wystawiania...to połowe rzeczy odlozylam bo "takie słodkie" hehhee ja to bym wszystko zostawila ale po co nam 3 worki ubran. wystawie licytacje i kit:p Fliper juz rozmiar 80nosi:/ szok...polowa ciuchow nie noszona;/
a tak w ogole to gdzie sie podziewacie???

GOSIU
Ostatnia bylas to fakt,ale pierwszej nie udal sie Tobie byc:-pILONKA była szybsza:tak:
U nas ok.Poza tym ze Wiktoria dostała straszne rozwolnienie.Wołała w nocy kupe ale myslalam ze to przez sen i kazałam Jej isc spac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:A rano jak wstalam to bylam w szoku:szok:Mala byla ufajdana po same pachy z wszystkich stron.Od razu prysznic a spiworek i body juz sie wypraly-masakra:szok::szok::szok:
Dzisija musze Jej zafundowac dietke i dam Jej enterol

Ja tez musze sie wziasc za wystawianie na allegro ale jakos nigdy mi sie nie chce

Gosia no w sumie to tak...ale jakis sentyment mam do niektorych. pierwsze butki Flipera, bluza, dżiny...eh
a moze ktoras chce kupic komplet na chrzciny:p hehehe sprzedam licytacja od 40zl:p
kurcze mały mi juz pelzaa po calej chacie oczywiscie do tyłu...a jak napotka jakas przeszkode typu sciana to w ryk. nerwus jeden.
z/w

GOSIA
O 6 rano:szok::szok::szok:Oj to nie daje Tobie pospac Emilka:no:;-)
Ja zaraz ubieram mlode i Dominika i idziemy na spacerek

Ja tez mam sentyment do niektorych rzeczy,ale nie mam gdzie i po co ich trzymac,wiec jak sie tylko zmobilizuje to wszystko poleci na allegro:tak::tak::tak:

ja w sumie to od 7h na nogach.
nie moge nic napisac bo mały cos marudny:/ teraz mam chwilke małemu wcisnełam ciastko i jest chwilka ciszy:))

A my wlasnie wrocilismy z palcu.:tak:Pogoda jest fatalna,wieje jak cholera:no:Mlode zmarzly jak nie wiem,z reszta mi tez bylo strasznie zimno:no:
Juz marudza ze sa spiace wiec dam Im cos cieplego do picia i sprobuje je polozyc

reklama
ogarnełam troszke dom.... mały kima....zrobilam sobie pieczone ziemniaczki i teraz je wcinam:) hahha jak do rymu:p
ogolnie to strasznie chce mi sie spac. a oprocz tego nic mi sie nie chce...
o 15h konczy moj szkole, prawdopodobnie przyjedzie tesciówka ale to dopiero sie dowiem po 15...
jutro na 17h mamy jechac na 18-tke kuzynki mojego. jeszcze nie mamy prezentu. hehhe my to jestesmy....pewnie dzis wieczorem skoczymy do galerii cos jej kupic.
a z mniej przyjemnych rzeczy to auto nam sie pierdaczy ponoc cos z elektryka...zawsze cos.blee

Do góry