reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Witam:-)
OSESEK:-)Ja jestem z Jezyc i tez lubie spacerki;-)oczywiscie w odpowiednia pogode:-)

A u nas dziesiaj dzien zlecial szybciutko:-)
Do poludnia sprzatanko,pozniej obiadek i spacerek:tak::tak::tak:No a pozniej to juz wariacje w domku;-)I jest juz wieczor:-)Zaraz kapiel,mleczko i spanko:-)
Na jutro umowilam sie z siostra na zakupki na deptak i do browaru,ale wlasnie ogladalam pogode i jak sie sprawdzi to nici z zakupow:szok::rofl2:

Milego wieczorku:-):tak:

witam

jakos ostanio na pisanie sił juz mi brakuje po pracy lece do domu posprzatam ugotuje z mała na spacer wyjde i padam wieczorem na pyszczek:-p zasypiam szybciej niz moje dziecko wczoraj ja dawno zasnełam a moja myszka wojowala na łózku mój to mówił ze jka z lazienki wrócił to nieźle chrapałam a Wiki sie na mnie patrzyła:rofl2::rofl2::rofl2: hehee

musze sie pochwalic ze moje dziecko nareszcie rzuciło BUTELKE!!!!!!!! i pije z kubeczka długo sie męczyłam by ja przestawic ale nareszcie sie udało:tak::tak::tak::tak:teraz z nocnikiem zaczynamy działa na powaznie:tak::tak::tak::tak:

oj Gosia alez mi apetytu narobiłas:tak::tak::tak::tak::tak:ja moze jutro cosik upieke bo dzis juz mi sie nie chce wlasnie czekam az mała mi wstanie:-)

Gosia- to koniecznie musisz sie pochwalic jakie cudenko ci wyszlo:-D:-D:-D:-Dkurcze ale ten czas ucieka Emilka juz 2 latka ma szok szok szok:szok:

countrybutton.jpg

Życzę Ci
Zdrowia takiego,
jak najzdrowszy rydz w lesie.

Prezentów tyle,
ile słoń uniesie.

Szczęścia większego,
niż Pałac Kultury.

Przygód ciekawszych,
niż szkolne lektury.

Życia dłuższego,
niż włoskie spaghetti.

Snów kolorowych,
jak barwne konfetti.

Słodyczy słodszej,
niż tort karmelkowy.

Dobrych przyjaciół,
na wieczór zimowy…

countrybutton2.jpg

Dla Emilki z Okazji 2 urodzin!!!!!!

KIEPSKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ty chyba oszalałas w sklepie bym lepszego nie kupiła:no::no::no::no: naprawde bomba:tak::tak::tak::tak: a zdolnosci masz kochana masz

zastanawiam sie czy dla mnie na wesele bys ciast nie upiekła???????? bo ja dwie lewe niestety mam:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Do góry