reklama
Witam:-)
OSESEK:-)Ja jestem z Jezyc i tez lubie spacerki;-)oczywiscie w odpowiednia pogode:-)
A u nas dziesiaj dzien zlecial szybciutko:-)
Do poludnia sprzatanko,pozniej obiadek i spacerekNo a pozniej to juz wariacje w domku;-)I jest juz wieczor:-)Zaraz kapiel,mleczko i spanko:-)
Na jutro umowilam sie z siostra na zakupki na deptak i do browaru,ale wlasnie ogladalam pogode i jak sie sprawdzi to nici z zakupow
Milego wieczorku:-)
OSESEK:-)Ja jestem z Jezyc i tez lubie spacerki;-)oczywiscie w odpowiednia pogode:-)
A u nas dziesiaj dzien zlecial szybciutko:-)
Do poludnia sprzatanko,pozniej obiadek i spacerekNo a pozniej to juz wariacje w domku;-)I jest juz wieczor:-)Zaraz kapiel,mleczko i spanko:-)
Na jutro umowilam sie z siostra na zakupki na deptak i do browaru,ale wlasnie ogladalam pogode i jak sie sprawdzi to nici z zakupow
Milego wieczorku:-)
witam
jakos ostanio na pisanie sił juz mi brakuje po pracy lece do domu posprzatam ugotuje z mała na spacer wyjde i padam wieczorem na pyszczek zasypiam szybciej niz moje dziecko wczoraj ja dawno zasnełam a moja myszka wojowala na łózku mój to mówił ze jka z lazienki wrócił to nieźle chrapałam a Wiki sie na mnie patrzyła hehee
musze sie pochwalic ze moje dziecko nareszcie rzuciło BUTELKE!!!!!!!! i pije z kubeczka długo sie męczyłam by ja przestawic ale nareszcie sie udałoteraz z nocnikiem zaczynamy działa na powaznie
jakos ostanio na pisanie sił juz mi brakuje po pracy lece do domu posprzatam ugotuje z mała na spacer wyjde i padam wieczorem na pyszczek zasypiam szybciej niz moje dziecko wczoraj ja dawno zasnełam a moja myszka wojowala na łózku mój to mówił ze jka z lazienki wrócił to nieźle chrapałam a Wiki sie na mnie patrzyła hehee
musze sie pochwalic ze moje dziecko nareszcie rzuciło BUTELKE!!!!!!!! i pije z kubeczka długo sie męczyłam by ja przestawic ale nareszcie sie udałoteraz z nocnikiem zaczynamy działa na powaznie
Życzę Ci
Zdrowia takiego,
jak najzdrowszy rydz w lesie.
Prezentów tyle,
ile słoń uniesie.
Szczęścia większego,
niż Pałac Kultury.
Przygód ciekawszych,
niż szkolne lektury.
Życia dłuższego,
niż włoskie spaghetti.
Snów kolorowych,
jak barwne konfetti.
Słodyczy słodszej,
niż tort karmelkowy.
Dobrych przyjaciół,
na wieczór zimowy…
jak najzdrowszy rydz w lesie.
Prezentów tyle,
ile słoń uniesie.
Szczęścia większego,
niż Pałac Kultury.
Przygód ciekawszych,
niż szkolne lektury.
Życia dłuższego,
niż włoskie spaghetti.
Snów kolorowych,
jak barwne konfetti.
Słodyczy słodszej,
niż tort karmelkowy.
Dobrych przyjaciół,
na wieczór zimowy…
Dla Emilki z Okazji 2 urodzin!!!!!!
KIEPSKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ty chyba oszalałas w sklepie bym lepszego nie kupiła naprawde bomba a zdolnosci masz kochana masz
zastanawiam sie czy dla mnie na wesele bys ciast nie upiekła???????? bo ja dwie lewe niestety mam
zastanawiam sie czy dla mnie na wesele bys ciast nie upiekła???????? bo ja dwie lewe niestety mam
reklama