reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

No to widze ze imprezka sie udala:-):-):-)Fajnie;-)Mala pewnie zadowolona;-)
A torcik to pewnie smakowal jak wygladal:-)mniam:-):-):-)

Jeszcze raz buziaczki dla malej:tak::tak::tak:

reklama
Gosiu tak mi wstyd, ze dopiero teraz usiadłam na forum i ze spozniłam się z zyczeniami :zawstydzona/y: jednak chciałabym zlozyc Emilce szczere zyczonka urodzinowe, by zawsze była uśmiechnięta, radosna i zdrowa... Buziaczki i Wszystkiego Naj malutka ;-)

P.S. A fotka tortu...zamurowało mnie...Dziewczyno, Ty się marnujesz w tym sklepiku :tak::-)

i ja witam poweekendowo :tak::-D:tak:

i spieszę żłożyć Emilce najserdeczniejsze życzenia urodzinowe, aby uśmiech gościł zawsze na Twej twarzy, a szczęście mieszkało w serduszku, wszystkiego co najlepsze

Gosia, torcik faktycznie dzieło, kto wie,może bliżej końca marca ja sie ładnie uśmiechne do ciebie i poproszę o 4 ..... :tak:

a moje samopoczucie pozostawia wiele do życzenia, mdłości mam przez cały dzionek, wieczorem problem z zaśnęciem a potem rano problem ze wstaniem .......:baffled: ciekawe czy po 3 miesiącu to minie, oby ...... :tak:

miłego :tak::-D:tak:

hejo
u nas szaro ciemno i mokro:rofl2: ja nie wyspana bo od 24:00 do 3:30( czyli tak jak do pracy wstaje) nie mogłam spac:no::no::no: wiec teraz jestem bejt:-p:-p:-p nic nie robie dopiero jak sie wyspie z mało popołudniu to cosik zdziałam:-):-)
Gosia- zartowałąm z tym pieczeniem hehehe mame nakrece bymi upiekła heheh:tak::tak::tak: gotowych sie nie opłaca bo za drogo wychodzą;-);-)
Jarzebinka- no mnie tez mdliło na zapach np.miesa smażonego i zalowałam ze nie moge zwymiotowac penie by mi lzej było a tak całe dnie sie meczyłam ogolnie tylko 2 razy zwymiotowałam
Nata- ty niedzwiedziu ale cie dlugo nie było i jak tam nauka jedzenia u małago?????
ilonka- podaj mi adres na pw to zwróce ci kaske ok

Witam:-)
Ja dzisiaj cos wczesnie:tak:Dominik juz w przedszkolu,Klaudunia siedzi obok mnie a Wiktorcia jeszcze sobie spi;-):-)
Dzisiaj przyjezdza do mnie siostra ze swoim trzyletnim synkiem wiec juz widze co bedzie sie dzialo:crazy::rofl2:
A jutro przed 8 rano przychodza robotnicy i beda wystawiac nasz licznik od gazu na zewnatrz-no to juz czuje ze nikt sie nie wyspi:angry:

Milego dnia dziewczyny:-)

Witam dziewczyny
Gosia - bardzo fajny torcik, poprosze moją mame żeby mi taka jedynke wyczarowała na roczek Natalki, moja mama jest tez w tym swietna :tak:
Jarzebinko - jak sie czujesz? jakies dolegliwosci? no i co w pracy, powiedzials komus? Ja miewam gorsze dni, nie wymiotuje, ale ogólnie źle sie czuje, czasem boli głowa, no i humory :wściekła/y: mialam cichy tydzien z moim M :baffled:
Pinka - jak przygotowania do slubu? ja ciagle nie mam glowy do zrobienia zdjecia tej sunki, ktora chcialam ci pokazac, a ty juz jakas kupilas?
pozdrawiam reszte :tak:
U nas nei za dobrze, siedzimy z Natalką w domu, bo bidulka ma zapalenie oskrzeli. Na szczescie nie gorączkuje i nie jest za bardzo marudna, ale ten jej okropny kaszel i cieknący nos, szkoda dzieciaka :-(
Od niedawna przesypia całą noc, wiec z tego powodu jestem happy bo myslalam ze to sie nigdy nie stanie ;-) no czasem budzi sie kolo 5-6 na jedzonko ale juz ma prawo byc glodna bo je 19.30 kolacje, ale jeszcze pospi troche :-)
poz tym rodzice do nas przyjezdzaja w weekend wiec w koncu wyjde z domu :rofl2: i nie wiem co z walentynkami, chcialam isc do kina ale znajomi mowia ze w walentynki nagorzej, bo straszny tlok i kolejki az na dwór sięgają :baffled: chyba ze znacie jakies fajne i nie oblegane kino? a moze polecacie jakas knajpke? no i co wy planujecie?

Jarzebinko - jak sie czujesz? jakies dolegliwosci? no i co w pracy, powiedzials komus? Ja miewam gorsze dni, nie wymiotuje, ale ogólnie źle sie czuje, czasem boli głowa, no i humory :wściekła/y: mialam cichy tydzien z moim M :baffled:

czuję sie nie najgorzej, mam tylko dokuczliwe mdłości, i to przez cały dzień :baffled: i do tego niemały apetyt ........ :tak: w pracy jeszcze nie powiedziałam, pewnikiem zrobię to po wizycie czyli 26 lutego ..... :tak:

Iwonka, a jak rodzinka zareagowała na kolejne malenstwo, bo chyba troszke obawiałaś sie ich reakcji ????

a wogóle to też mi sie nic nie chce, popołudnia przesypiam, potem podszykuje małego do spania i znowu odpoczywam :tak: jeszcze pewnie i ta pogoda tak wpływa, że marzy się tylko o podusi :tak::-D:tak:

pozdrawiam

reklama
Jarzebinko - no i ja neistety o podusi to tylko moge pomarzyc... no chyba ze mała pośpi pół godziny, no ale tyle akurat nie starczy zebym ja mogla pożądnie zasnąć :sorry2: a tak to ciągle coś chce ;-) jak siedze przy kompie to sie bawi sama, ale jakbym sie polozyla to zaraz o coś woła :sorry2:
Rodzinka jeszcze nie wie, tylko moj brat ale on za granica i nikomu nie mowi :tak: powiem rodzicom w weekend jak przyjadą, a teściom nie wiem kiedy bo to wlasnie ich reakcji sie boje :baffled: beda zaraz gadac, ze my w takiej sytuacji i ble ble i moze byc nie milo, (poza tym T zyczyl nam na swieta " zeby kolejnego dziecka narazie nie bylo" :dry: no ale w końcu musze powiedziec bo przeciez jak bede rodzila to juz troche za pozno :rofl2:

Do góry