reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Rodzinka jeszcze nie wie, tylko moj brat ale on za granica i nikomu nie mowi :tak: powiem rodzicom w weekend jak przyjadą, a teściom nie wiem kiedy bo to wlasnie ich reakcji sie boje :baffled: beda zaraz gadac, ze my w takiej sytuacji i ble ble i moze byc nie milo, (poza tym T zyczyl nam na swieta " zeby kolejnego dziecka narazie nie bylo" :dry: no ale w końcu musze powiedziec bo przeciez jak bede rodzila to juz troche za pozno :rofl2:

oj to życzę aby poszło bezboleśnie :tak: i może miło sie zaskoczysz ich reakcją .....

a ja mam chyba nawrót przeziębienia, na razie tylko katar, ale poprostu oddychanie to masakra :tak: a i Kacpra tez coć katar męczy, mam tylko nadzieję, że przejdzie, bo teraz nie bardzo mogę sobie powolic na zwolnienie, no ale cóż zobaczymy ......

reklama
ale tu cicho:szok::szok::szok::szok: kurcze nie grypsako dopadło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nos zapchany glowa boli masakra jednym slowem nic mi sie nie chce ledwo zyje:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

pozdrawiam wszystkich i spokojnego weekendu

Cześć dziewczyny.Życzę zdrówka wam i dzieciom.;-)WIRUS GRYPY panuje wszędzie :baffled:Ja i mój synek Pawełek byliśmy chorzy 2 tygodnie temu.
DO iwonkablaz
Polecam kino Kinepolis ,kręgle,albo FONTANNĘ CZEKOLADY (na starym mieście przy ul. św.marcin 9)To jest drink bar i kawiarnia:-p(czekolodziarnia)bardzo fajne wnętrze i podają tam smaczne desery.Jest tam stojąca Fontanna Czekolady Mniam Mniam:-p:-p:tak::tak:Możesz podchodzić do tej fontanny i na patyczek nakuwać np.winogrono i zanurzać w czekoladzie:-D:-D:-DJak ktoś bardzo lubi czekoladę to polecam.

Do Iwonkablaz
Ja na walentynki planuję że własnie zaproszę swojego męża do tej fontanny czekolady przed połuniem;-),bo jutro będziemy akurat w okolicach starego miasta(mąż szuka zegarka dla siebie).Synek będzie u dziadków więc spokojnie możemy pochodzić 3 godzinki.;-)
A wieczorem idziemy na imprezę domową do znajowych.:-)
Jeśli nie będzie żadnych miejsc w poznaniu by gdzieś wyskoczyć -to mozna sobie urządzić własną imprezę z meżem:-pPolecam dobre winko,kajdanki z futerkem i ładną bieliznę:tak::tak::tak::rofl2::rofl2::rofl2:Liczy się pomysł.:-):-):-):-p

:-) witam babeczki gdzie się podziewacie :angry:

ja chorowałam cały weekend :baffled: i cały weekend przeleżałam w łóżeczku, od piatku męczył mnie mega katar, już jest lepiej na szczęście :tak: w sobotę M zabrał Kacprai wybyli z domku o 11.00 to wrócili ok. 15.00, wiec faktycznie mogłam sobie odpocząć :tak::-D:tak: a w niedzielę też było lenistwo :tak:

a dzisiaj już powrót do codzienności :tak: na szczęście bez choroby więc jest OK ......... mały tez jakos sie trzyma ......... :tak:

papi5 witam :tak:

Pinka, zdrówka :tak:

Iwonka, i jak rodzice zareagowali, chyba nie było tak źle ???? :tak:

Gosia, NataK, Ilonka, Słowiczek, Dowikla i cała reszta.... pozdrawiam i życzę zdrówka i chyba troszke szaleństwa na tej odrobinie śniegu .....

jarzebinka -zdrówka życzę i spokoju.

Ferie się zaczęły i pogoda też dopisuje...u nas na podrórku już dwa bałwany stoją.
Pewnie do kolekcji przypadłoby więcej ale Gaba coś zasmarkana i kaszle...póki co siedzimy dzisiaj w domku.

miłego dnia życzę

witajcie rodaczki:):p heheh przepraszam poniosło mnie:p
dawno mnie tu nie było a to przez to ze u nas w domu epidemia niczym cholery:/
mały był chory zapalenie oskrzeli, ja chora zapalenie oskrzeli...maż chory zapalenie...yy gardła:p
całe szczeście mały już zdrowy.... apetyt jak widać mu wrócił( bo schudło mu się) ale teraz odzyskuje siłe w jedzeniu...bo jak się kończy obiadek to jest darcie na cały dom.... nie wiem po kim on taki zżarty chyba po ojcu:p hehhe ja chudzina taka wiec odpadam:)
no a co tam jeszcze u nas...hmmm netu nadal nie mamy:/ zima wrociła wiec facet się nie odzywa a nam już głupio się dopominać....także teraz cierpliwie czekamy.....
dziś śpimy u tesciów...bo moj mężulek był u dermatologa...ja jakoś teraz muszę do kontroli jeszcze iść.... wiec znów trolimy nie na swoim:p
wózka nie udało nam się sprzedać....wiec musieliśmy przejść na wersję spacerową (mały już wywalał girki z gondoli)... jest bardzo zadowlony...w końcu inaczej widzi świat...nie tylko niebo niebo drzewo.... hehheh ;)
aha tydzień była u nas moja mamuśka ...pomóc mi przy małym,.... podczas gdy ja cierpiałam z powodu tej strasznej zarazy:).....

Gosia- z kojca jesteśmy bardzo zadowoleni i Fliper także:) co do stanu to oczywiście jestem bardzo zadowolona. dziekuję raz jeszczę za umożliwienie zakupu:)
Pinka- nie ma sensu zebyś wysyłała pieniądze.... zatrzymaj je...kup coś córeczce:)
Słowiczek- jak tam goście? i dzieciaczki?:) chorupska sie pozbyliście czy jeszcze walczycie?
no i co u reszty Poznanskich mamuś?
Pozdrawiam!!!!

ilonka- przestan ja ci wysle te kase tak robic nie bedziemy Tobie napewno bardziej sa potrzebne niz mnie:tak::tak: takze podaj adres na pw:tak::tak::tak:a ktos kto przywlaszczył niech u na zdrowie bedzie.............

Witam:-)
U mnie tez wszyscy zdrowi-wkoncu:tak::tak::tak:
Cala trojka juz spi a ja mam troszke czasu dla siebie;-)
Na tydzien przyjechal tesc i jakas taka dziwna atmosfera jest w domu:rofl2:bo juz wszyscy jestesmy przyzwyczajeni ze Go nie ma

reklama
Pinka- ale mi naprawdę nie zależy na tej kasie... jeszcze ktoś skradnie list i żadna z nas nic z tego mieć nie bedzie.... takze naprawdę nie trzeba.

dowikla- zazdroszcze ze wszyscy zdrowi ...ja jeszcze kaszle:/ masakra.
ale Fliper sie wygrzebał to najwazniejsze:)

a teraz lecę do mężulka pod prysznic ....:))) bo coś po wczorajszym wieczorku mam zakwasy:p hahah masakra... ciepły masażyk tzn. prysznic dobrze robi:p
.....
życzę stosunkowo udanej nocy:)
jutro napisze więcej:) pozdrawiam!

ps. naprawde Fliper wyglada na pulpeta???

Do góry