reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Pinka- niestety jeszcze nie dostaliśmy karuzeli. pewnie to ta poczta polska:p

NataK- rozumiem Cie bo ja też caly czas sama siedze w domu tylko z małym i psem. a mały jeszcze nie gada i totalna depresja. walcze z tym od jakiegoś czasu. pociesze Cie tym ze ja sie wyprowadzilam 140km od mojej rodzinnej miejscowosci do zupelnie nieznanej wioski, gdzie nikogo nie znamy a mąż pracuje do 16h:/ jedyna rozrywka i kontak ze swiatem to poznan i teście:p no bo u nas w domu jeszcze netu nie ma:)
teraz poznałam Słowiczek i mam nadzieje ze ta znajomośc troszkę mi pomoże.... :)

co do spotkania to pewnie tez by mi pasowalo po 16h zeby moj mogl nas podwieźć bo jak bedzie taka pogoda jak dziś to niestety spacer z małym i jazda autobusem odpada.

reklama
Ilonka- kurcze juz mnie to poczta powoli denerwuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja tez dopiero wczoraj dostałam paczke która moja kumpela przed swietami wysłała i wiecie co?????????????? rozwalona karton pognieciony i kilka rzeczy uszkodzonych:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: taki karmniczek wiki dostala z ptaszkiem w srodku no ale ze był z delikatnego drewienka to szlag to trafił:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bosssssssssssss masakra normalnie
:laugh2:
Nata- nie ma szans by laseczki przyjechały taki kawał:laugh2::laugh2::laugh2: no chyba ze bym was na panieński zaprosiła to wtedy wiecie odmowy nie ma:-D:-D:-D

moja laska juz wyspana 45 min jej wystarczyło:confused2::confused2::confused2:

Pinka , mnie tez ta poczta wnerwia. ale co zrobic z Filipkiem cierpliwie czekamy:)
ps. a na dobry adres wyslalas?:):p

moj mały tez juz tak około śpi ale nie myśli wstać. :/ poźniej wieczornej wojaże robi .... to ma po tacie!:p

Witam sie :-)
I zaraz zmykam;-)bo na 11 mamy wizyte w Poradni Oceny Rozwoju,a tak wogole to moje dziewczynki jeszcze spia:szok:
Klaudia dala mi w nocy czadu od 12 do 01;30 darla sie i drapala,bralam ja do lozka i odkladalam:rofl2:a teraz sobie w najlepsze spi:confused2:

A nas zaraza wszystkich rozłożyła. Najlepiej to trzyma się jeszcze Gaba. Łuki na antybiotyku, Gaba na eurespalu a my doraźnie co możliwe na grypkę...zdy-cha-my...
Ponoć cała nasza wieś choruje...
A do soboty muszę postawic się na nogi...goście na cały tydzień przyjeżdżają....

Nata-http://wiadomosci.onet.pl/1526800,2678,1,kioskart.html czytałas co sie tam u was dzieje?
Słowiczek -zdrowka dla was:tak::tak::tak:
Gosia- ja tez mam lenia kupka prasowania to tylko rosnie

a ja dzis w nocy spac nie mogłam do 3-ciej prawie masakra a dzis jak wstałam to glowa ciezka jak nie wiem:szok::szok::szok::szok: teraz juz ok kawka wypita wiec juz normalnie funkcjonuje:tak::tak::tak::tak:

Hej
i my siedzimy w domku chore :-( Natalka na antybiotyku, a ja mało co moge brać, męża też rozkłada ale ktoś musi pracować więc biedny musi :confused2:
Gosia - u mnie leń to porządek dzienny, a ubranka to ostatnio prasowałam jak mała miała 6 m-cy :szok: teraz to tak sporadycznie mi sie to zdarza :sorry: jedyne co robie to pranie, choć mam zaległości (oczywiscie z rozwieszeniem czekam na meza ) naczynia wkładam do zmywarki a obiad to robie taki mało wymyślny :-D

no moja marudka poległa zasneła prawie odrazu pogoda tak senna u nas i strasznie ciezka że czlowiek jak zakrecony chodzi:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

musze cos na obiad wymyslic tylko nie wiem co z reszta nawet nie mam pojecia o ktorej moj chlopina do domu zląduje brrrrr bo ciagle ktos po niego dzwoni zeby kompa naprawiła albo samochód itp bo z niego to taka złota raczka wszystko zrobi nio ale w domu to wieczorami laduje co mnie czasami denerwuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale coz takie zycie

Iwonka- ty sie nie ociagaj tylko zdjecia slubne na odpowiedni watek wstawiaj:tak::tak::tak: kiedy idziesz do gina zeby okreslic tydzień ciąży?
Nata- kurde napisałam do tego dworku w skrzynkach juz 2 e-maila niestety bez odpowiedzi;-( chyba tam zadzwonie

reklama
Ja znowu tylko na chwilke:-)

Moje mlode dzisiaj wogole nie spaly w dzien:szok:
Po lekarzu oki.Jak zobaczyla ze sa bez pieluch i ile gadaja to powiedziala ze juz nie musimy do niej jezdzic:tak::tak::tak:
Tylko waga byla nizsza niz w piatek u mojej pediatry:no:No ale stwierdzila z eone juz takie beda i ze w sumie to ona woli takie dzieci:tak::-)

GOSIU:-)Ja tez mam lenia i nie zrobilam nic z wyjatkiem zupy na obiad:eek:
IWONKA:-)Teraz to wszyscy choruja:wściekła/y:Zycze Wam duuuzo zdrowka;-)
SLOWICZEK:-)Wam rowniez duuuzo zdrowka zycze;-)
PINKA:-)A ja to mam prasowanie chyba z 5 pralek:szok:Wiec nie wiem kiedy uda mi sie z tego wyjsc:szok:ale pewnie nie tak szybko:rofl2:

Do góry