reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
witam .... :-D

Słowiczek dziękuję ślicznie :tak: własnie zmieniłam wizyte u gina z 2 marca ( miałam iść na monitoring owulki) na 3 lutego i mam nadzieję,że już będzie powtwierdzenie :tak::-D;-)

Dowikla ja na Grunwaldzie mieszkam od niedawna, od stycznia 2007 do listopada 2008 wynajmowaliśmy mieszkanko na Marcelińskiej, a od listopada mieskzamy już na swoim troszke dalej....... :tak:

a co do spotkanka, to bardziej było zawiedzione moje dziecko, bo czekał na koleżanki, a tu.................... pusto :baffled: ale wieczorkiem wpadli z niezapowiedzianą krótką wizyta znajomi z dwiema córkami, więc mały Wam wybaczył :tak: i jeżeli będzie ochota to na początku tygodnia możemy spróbować się spotkać, może być znowu poniedziałek/wtorek ........ czemu nie ..................:tak: ten tydzień mi już niestety nie pasuje :baffled: ale kolejny jak najbardziej :tak:

jarzebinka- Gratulacje:)
co do spotkania to mam nadzieje ze w przyszlym tyg mi sie uda i wroce juz od moich:)

Ostatnia edycja:
witam .... :-D

Słowiczek dziękuję ślicznie :tak: własnie zmieniłam wizyte u gina z 2 marca ( miałam iść na monitoring owulki) na 3 lutego i mam nadzieję,że już będzie powtwierdzenie :tak::-D;-)

Dowikla ja na Grunwaldzie mieszkam od niedawna, od stycznia 2007 do listopada 2008 wynajmowaliśmy mieszkanko na Marcelińskiej, a od listopada mieskzamy już na swoim troszke dalej....... :tak:

a co do spotkanka, to bardziej było zawiedzione moje dziecko, bo czekał na koleżanki, a tu.................... pusto :baffled: ale wieczorkiem wpadli z niezapowiedzianą krótką wizyta znajomi z dwiema córkami, więc mały Wam wybaczył :tak: i jeżeli będzie ochota to na początku tygodnia możemy spróbować się spotkać, może być znowu poniedziałek/wtorek ........ czemu nie ..................:tak: ten tydzień mi już niestety nie pasuje :baffled: ale kolejny jak najbardziej :tak:

No to ja bede na 100% z moimi maluchami;-)
Musimy jakos to wynagrodzic Twojejmu synkowi:tak:
Mi bardziej pasuje poniedzialek no i tak ok 16:-)Co Ty na to?
Chyba ze chcecie mnie nawiedzic to nie ma problemu i pasuje mi najlepiej do poludnia co dzien bo wtedy jestem w domku tylko ja i moje dziewczynki:tak::tak::tak:

hejo

moje dziecie zasnelo wiec mam chwilke do mnie tez mozecie wpasc wszystkie mnie pasuje tak od 12stej wiec zapraszam:tak::tak::tak::tak::tak:

Ilonka-dostałas juz te karuzele???

A moje juz nie spia:no:tylko buszuja gdzie sie da:tak:
Wiktoria nadal kaszle jak szalona a do tego znowu te policzki:wściekła/y:
Do lekarza mnie nie zarejestrowali bo za duzo dzieci chorych a mnie z maludami moja lekarka zawsze przyjmuje u zdrowych ale dzisiaj juz nie miala jak:szok:Na szczescie jutro wizyta w Poradni Oceny Rozwoju a tam zawsze bada je neonatolog wiec ewentualnie im znowu cos zapisze-masakra

Dzisiaj M poszedl spac z mlodym do salonu bo ogladali tam po raz enty film "Auta" a ja nawiedzona zamiast miec cale wyro dla siebie i wygodnie sie wyspac to wzielam sobie dziewczynki do wyrka i tak buszowaly mi w nim do 23;30 az wkoncu padly:sorry:One sa niezmordowane:rofl2:

reklama
Heja kobitki :-)
Szkoda, ze spotkanie nie wypaliło, niestety trudno tak zgrac kilka osób w jednym czasie, moze nastepnym razem Wam sie uda :tak:
U nas dolina totalna, pogoda jednym słowem okropna, jakies sztormy na oceanie, gradobicia i wichury, nawet śnieg popadał troszkę, więc mały juz wie jak to "cos" wygląda :-D
Od prawie tygodnia nie wychodzimy z domu, bylismy tylko w markecie na zakupach...naprawdę zaczynam popadac w depresję :-( no bo ile mozna siedziec w domku...

PINKA obys się kiedys nie zdziwiła, jak Ci wszystkie w drzwiach staniemy :-D;-)
ilonka...slowiczek oj zgadzam się, świat jest bardzo mały, fajnie, ze macie siebie tak blisko :tak:

Pozdrawiam resztę mamusiek, miłego dnia paaa

Do góry