reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
witam niedzielnie ...

dziękuje ślicznie za gratki :tak: na chwile obecna jeszcze chyba to do mnie nie dotarło,że w końcu sie udało :tak: pewnie dopiero wizyta u gina da jakieś uspokojenie i potwierdzenie :tak::-):tak: ale ogólnie jest OK

i do Zobaczenia JUTRO ........................... :tak:

a i świezy snieżek napadał, sliiiiiiiiiicznie na dworze :tak: ja juz zaliczyłam spacerek z pieskiem i z małym :tak:

Hej
nie wiem dziewczyny co z moją obecnością na spotkaniu, mała jeszcze kaszle i leci z noska, a i mnie wzięło i chusteczka za chusteczką :-( zobacze jak do jutra bedzie, ale nie chce was pozarazac a szczególnie dziaci :no:

hejo

Gosia- no roznie to bywa czasami mam mniejsze bole a czasami wieksze fakt faktem ze leci ze mnie jak z kranu:szok::szok::szok::szok::szok:
Iwonka- duzo zdrówka dla was:tak::tak:

lece poprasowac poki mala spi bo dzis taka marudna ze nie wiem:sorry2::sorry2::sorry2:

Witam sie:-)
Probowalam napisac cos rano,ale cos mi szwankował internet:wściekła/y:
IWONKABLAZ:-)Duzo zdrowka:tak::tak::tak:

Moje dziewczyny tez sa dzisiaj cos marudne:no:ale chociaz chwilke sie przespaly a teraz to albo sie kloca albo wyrywaja sobie zabawki(ich kosmetyki)

Bylam dzisiaj w browarze bo chcialam im kupic majtki,ale nigdzie nie bylo takich malych na te ich chude dupki:no:W zeszlym roku udalo mi sie kupic w H&M takie na pieluszki do sukienek rozmiar 50/56 i teraz nosza je akurat bez pieluszek.Ale w tym roku juz ich niestety nie bylo:no:No i teraz to juz nie mam pojecia gdzie moge im kupic takie malenkie:confused:

witam

dziewczyny pewnie na spotkanko sie szykuja i tu taka cisza:tak::tak::tak::tak: kurcze jak ja załuje ze mnie tam nie bedzie :-:)-:)-:)-:)-( smutno mi i dlatego wziełam sie za sprzatanie domu heheh

dajcie znac jak było no i focie oczywiscie maja byc ok uciekam kochane!!!!!!!!!!!!

Witam:-)
Ja tez zaluje ze nie ma nie na spotkanku:wściekła/y:ale male caly czas kaszla a Wiktoria wczoraj wieczorem skonczyla antybiotyk a Klaudia nadal bierze syropki:no:
Oczywiscie rowniez czekam na fotki i wiadomosci jak bylo:tak:

Dowilka- ja to myslałam ze wy na spotkaniu a tu prosze niespodzianka;-);-);-)
ciekawe czy reszta sie zmobilizowała i poszła?????????

mała zasneła wiec ja mykam obiad wstawic bo mo chłopina za niedługo bedzie a tu nic do jedzenia nie ma:no::no::no::no::no:

zajrze potem

reklama
Do góry