reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

było tak tłoczno, że brakło miejsca ........................................ :confused::confused::confused:
kochana nie martw sie jak ja dotre do Polandii to napewno wpadne :tak::tak::tak:i poszalejemy eheheh

a to dla ciebie na osłode sama robilam i wlasne skonczyłam ehehhe

Załączniki

• deser.jpg
    deser.jpg
    42,8 KB · Wyświetleń: 10
reklama
kochana nie martw sie jak ja dotre do Polandii to napewno wpadne :tak::tak::tak:i poszalejemy eheheh

a to dla ciebie na osłode sama robilam i wlasne skonczyłam ehehhe

Ja tez poprosze na oslode po ciezkim dniu:tak::tak::tak:

JARZEBINKO:-)Dlugo mieszkasz na grunwaldzie?Ja mieszkalam 22 lata na Swobodzie a to calkiem blisko:tak:
Jak chcesz i Tobie bedzie pasowalo to mozemy sie umowic jakos pod koniec tygodnia lub kiedy Tobie pasuje i bede napewno-obiecuje:tak::tak::tak:
A dzisiaj to naprawde nie chcialam jeszcze z nimi jechac ze wzgledu na nie i z obawy zeby nie zarazily Waszych dzieciaczkow:no:

hey dziewczyny.
ja jestem wsciekła!!! bo od piątku nie mieliśmy netu u tesciow i nie mialam kontaktu ze swiatem.!!! dopiero teraz maż wnerwiony zadzwonił ze co jest(wczesniej tez dzwonilismy to gadali ze maja awarie i potrwa do 8h) to w koncu gosc potrafił naprawic problem! jestem taka zla bo bardzo chcialam sie z Wami spotkac a nie mialam do zadnej namiaru zeby się skontaktowac.liczyłam na to ze dzis wlacza a tu dupa blada i dopiero teraz mam. i od razu nadrabiam zaleglosci w czytaniu.
kurcze ale teraz tak czytam to kto był na spotkaniu??? jejjku jak ja żałuje. masakra. zakichana neostrada.................................

Ostatnia edycja:
No i jeszcze zapomniałam...
Jarzębinko, Iwonko serdeczne GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! Zdrówka i żeby ciąża szybko Wam minęła.
Kasia, cieszę się z Tobą bo wiem, ze długo się staraliście, kibicowałam po cichutku!!!!

A mi net szwankuje, awarie za awariami ale operator obiecuje poprawę.

reklama
Do góry