reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Witam my tez dopiero wstałysmy zjemy sniadanie i jak sie troszke ociepli to moze wypad nad ocean zrobimy........................

Gosia- szutcce ekstra;-)

witam wieczorną porą :):)

dzis rano myslałam że mnie krew zaleje,pociag miał opóźnienie aż godzine wrrrr dupsko mi zmarzło ja diabli :/:no::no::no:

ja co do prazentów to dla męzulka chyba kupie portfel :)

Co do dentysty to tez strasznie się boje :/

Zmykam bo córcia jeszcze nie śpI

jeszcze jutro i piątek wolny,ale superrrr nie moge sie doczekać:):):):)

Dobranoc

czesc lasęcje a co tu taka cisza od rana co??

ja wlasnie wcianam sniadanko potem wyruszam na poczte wysłac kartki swiatecznebo juz je od tygodnia w torebce nosze i zawsze zapomne:rofl2:........................zimo u nas jak cholera az wszystko pomarzniete Angole mówia ze tak zimno to jeszcze u nich nie było:no::no::no:

Iwonka- no widzisz mała bystrzacha polubiła chyba ten żłobek a tak apropo to wklej jakies focie malej bo juz długo jej nie widziałam a ciekawa jestem jak wyrosła;-)
Gosia - a co kupiłas R???????????????
patara-oj tez bym sie zdenerwowała w takim mrozie czekac godzine to tak jak wiecznosc,człowiek tylko nogami przytupuje:rofl2::rofl2:
Słowiczek- co tak u was to choróbsko ciagle siedzi? ?? a co do detysty to ja sie nie wypowiadam bo na sama mysl żołądek mnie boli:crazy::crazy:

ok lece cosik małej na obiad stzrecil i na poczte zajrze potem i ma byc co czytac;-)

Witam:-)Ale sobie dzisiaj pospalysmy:tak::tak::tak:
Rano M zaprowadzil Dominika do przedszkola a my pospalaysmy sobie do 10;-)
Zjadłysmy sniadanko,dziewczynki popily sobie mleczkiem i musialam wziasc sie za sprzatanie:crazy:
Nawet dosyc duzo udalo mi sie posprzatac ale juz mi sie wiecej nie chce-chyba przez ta wstretna pogode:rofl2:

GOSIU:-)Oby z mala wszystko bylo oki:tak::tak::tak:
SLOWICZEK:-)Trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte u dentysty;-)

witam dzisiaj, bo mnie wczoraj z BB wyrzucało, przez te nowości na forum ..... :tak:

Gosia, spoźnione, ale .... wszystkiego co najlepsze, zdrowia, szczęścia pomyślności i wszystkiego naj, naj, naj....... :tak::-D:tak: i zdrówka dla Emi

Słowiczek, znam ten strach przed stomatologiem:szok: również, ale jakoś dałam radę i po pierwszej ciąży pół roku mi zajęła naprawa uzębienia ale już wszystko na czysto :tak:

Pinka, Ty chociaz już wypisałaś te kartki, moje czekają chyba na lepsze czasy, a już czas aby się za to zabrać :tak:

Iwonka, czyli nie taki diabel straszny i powrót do żłobka po chorobie odbył sie bezboleśnie i fajnie, zawsze to lżej na serduszku :tak: i sukcesów zawodowych życzę

Patra, Antylopka, Dowikla .....

a wogóle to z nudów wpadłam na genialny pomysł - może spotkałybyśmy się w świątecznej atmosferze na herbatkę, w przyszłym tygodniu .......

pozdrawiam i miłego dnia życzę .... :tak::-D:tak:

reklama
witam:-)
Gosia zdrówka dla Małej:tak:
a co do dentysty.....:baffled: nieznoszę tych wizyt... panikuje zawsze jak małe dziecko:zawstydzona/y: dobrze ze moja dentystka zna mnie juz tyle lat i juz wie, że będą cyrki jak ja przychodzę:rofl2::-D ale ciesze się, bo jeszcze przed porodem zrobiłam wszystkie zębole co były do naprawy i juz dwa latka mam spokój:tak: ani po ciązy ani po karmieniu (a byłam na diecie eliminacyjnej bo Hubek uczulony) nie zepsuł mi sie ani jeden ząb:-)
miłego dnia zyczę, mimo tej paskudej pogody za oknem....brrr...

Do góry