reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Witam my tez dopiero wstałysmy zjemy sniadanie i jak sie troszke ociepli to moze wypad nad ocean zrobimy........................

Gosia- szutcce ekstra;-)

witam wieczorną porą :):)

dzis rano myslałam że mnie krew zaleje,pociag miał opóźnienie aż godzine wrrrr dupsko mi zmarzło ja diabli :/:no::no::no:

ja co do prazentów to dla męzulka chyba kupie portfel :)

Co do dentysty to tez strasznie się boje :/

Zmykam bo córcia jeszcze nie śpI

jeszcze jutro i piątek wolny,ale superrrr nie moge sie doczekać:):):):)

Dobranoc

czesc lasęcje a co tu taka cisza od rana co??

ja wlasnie wcianam sniadanko potem wyruszam na poczte wysłac kartki swiatecznebo juz je od tygodnia w torebce nosze i zawsze zapomne:rofl2:........................zimo u nas jak cholera az wszystko pomarzniete Angole mówia ze tak zimno to jeszcze u nich nie było:no::no::no:

Iwonka- no widzisz mała bystrzacha polubiła chyba ten żłobek a tak apropo to wklej jakies focie malej bo juz długo jej nie widziałam a ciekawa jestem jak wyrosła;-)
Gosia - a co kupiłas R???????????????
patara-oj tez bym sie zdenerwowała w takim mrozie czekac godzine to tak jak wiecznosc,człowiek tylko nogami przytupuje:rofl2::rofl2:
Słowiczek- co tak u was to choróbsko ciagle siedzi? ?? a co do detysty to ja sie nie wypowiadam bo na sama mysl żołądek mnie boli:crazy::crazy:

ok lece cosik małej na obiad stzrecil i na poczte zajrze potem i ma byc co czytac;-)

Witam:-)Ale sobie dzisiaj pospalysmy:tak::tak::tak:
Rano M zaprowadzil Dominika do przedszkola a my pospalaysmy sobie do 10;-)
Zjadłysmy sniadanko,dziewczynki popily sobie mleczkiem i musialam wziasc sie za sprzatanie:crazy:
Nawet dosyc duzo udalo mi sie posprzatac ale juz mi sie wiecej nie chce-chyba przez ta wstretna pogode:rofl2:

GOSIU:-)Oby z mala wszystko bylo oki:tak::tak::tak:
SLOWICZEK:-)Trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte u dentysty;-)

witam dzisiaj, bo mnie wczoraj z BB wyrzucało, przez te nowości na forum ..... :tak:

Gosia, spoźnione, ale .... wszystkiego co najlepsze, zdrowia, szczęścia pomyślności i wszystkiego naj, naj, naj....... :tak::-D:tak: i zdrówka dla Emi

Słowiczek, znam ten strach przed stomatologiem:szok: również, ale jakoś dałam radę i po pierwszej ciąży pół roku mi zajęła naprawa uzębienia ale już wszystko na czysto :tak:

Pinka, Ty chociaz już wypisałaś te kartki, moje czekają chyba na lepsze czasy, a już czas aby się za to zabrać :tak:

Iwonka, czyli nie taki diabel straszny i powrót do żłobka po chorobie odbył sie bezboleśnie i fajnie, zawsze to lżej na serduszku :tak: i sukcesów zawodowych życzę

Patra, Antylopka, Dowikla .....

a wogóle to z nudów wpadłam na genialny pomysł - może spotkałybyśmy się w świątecznej atmosferze na herbatkę, w przyszłym tygodniu .......

pozdrawiam i miłego dnia życzę .... :tak::-D:tak:

reklama
witam:-)
Gosia zdrówka dla Małej:tak:
a co do dentysty.....:baffled: nieznoszę tych wizyt... panikuje zawsze jak małe dziecko:zawstydzona/y: dobrze ze moja dentystka zna mnie juz tyle lat i juz wie, że będą cyrki jak ja przychodzę:rofl2::-D ale ciesze się, bo jeszcze przed porodem zrobiłam wszystkie zębole co były do naprawy i juz dwa latka mam spokój:tak: ani po ciązy ani po karmieniu (a byłam na diecie eliminacyjnej bo Hubek uczulony) nie zepsuł mi sie ani jeden ząb:-)
miłego dnia zyczę, mimo tej paskudej pogody za oknem....brrr...

Do góry