reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

A no i coś przeczytałam o jakims spotkaniu ale już nie znalazłam dokładnie kiedy i gdzie, oczywiśce razem z Natalka jesteśmy chętne :tak:

a co do spotkania to nie wiem czy ja dam radę przed świętami :no: Emilka wczoraj mi tak wymiotowała

ale jak tylko będzie zdrowa to pisze się na spotkanko :tak:

co do spotkania, to była tylko propozycja,ale fajnie by było, żeby było nas choć troszke, to możemy je przełożyć na po świetach, jak dzieciaczki wyzdrowieją - zdrówka dla Emilki i skonczy sie szał świąteczny, więc może umówmimy sie na styczeń ....... czyli

SPOTKANIE W STYCZNIU w tygodniu czy w weekend ????

reklama
elo
Styczeń jest ok :tak: ale jakby co to po 9 bo wyjezdzam na swieta w rodzinne strony a tam mam wigilie 6 stycznia :-) jeżeli w tygodniu to pewnie koło 17 bo o 16 odbieram Natalke ze złobka, a jak w weekend to o ktorej już ustalicie to bedzie ok :tak:
a na sylwestra tez postanowiłam być w Hajnówce, tam w domu kultury jest fajna impreza i w końcu spotkam sie z dawno niewidzianymi znajomymi :rofl2: mamy wiec długi 3 tygodniowy weekend bo wyjezdzamy 20 grudnia :-)

Cze
Gosia - zdroweczka dla Emilki... paskudna jelitowka i Twoja mala dopadla:-(;my juz zdrowi,ale wszyscy pokolei zaliczylismy teraz;uwazaj an siebie,zeby Ciebie nei chwycilo..
jarzebinka - ja chetnie z WAMI sie spotkam,ale co drugi weekend mam pracujacy - caly od rana do wieczora,a w tyg pracuje zwkle miedzy 15-21;zawsze czwartki mam wolne,ale wtedy na 16 chodze z Zuzka na tance.Ale nei mwoie nie... moze juz w przyszlym tyg bede znala grafik styczniowy i sie jakos do WAS dopasuje...

Milego wieczoru.
Pozdrawiam

Gosiu ja znam Eurespal, jest na zapalenia górnych dróg oddechowych, Kuba załapał w Polsce jakies dziwne choróbsko, miał tylko kaszel i chrypkę bez gorączki i kataru, dostałam to w aptece bez recepty i nam pomogło po 2 dniach + bezcenny syrop z cebulki ;-) Zdroweczka dla małej :tak:

heyka mamuśki. w galerii chwale sie moim Filipkiem w świątecznej wersji:)
dziewczyny mam pytanie?: macie jakies ciekawe pomysły na prezenty??? dla męża, teściów, rodziców,...
potrzebuje fachowego doradztwa :))

hej mamuski:-)
w sobote pojechalismy na stary rynek na spacer, mała biegała po tym krzywym bruku i nie zwracała uwagi gdzie my jesteśmy, bo wszystko ja ciekawilo. Wrzucę zdjęcia, jak przegram na pena.

NataK - wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej.:tak:

Gosia - na zapalemnie krtani niestety podają sterydy. Jeżeli bedzie konieczność, bo mała będzie sie dusić, to są dostepne takie w zmniejszonej dawce i są we wziewach. One są kilka razy droższe niż Encorton, który normalnie lekarze zapisują, ale moim zdaniem lepiej zapłacić niż dziecku świństwo podawać.

jarzebinka - dla mnie bez znaczenia czy w tygodniu czy w weekend, jeżli wiem z wyprzedzeniem conajmniej tygodniowym:zawstydzona/y:

GOSIU:-)Moja mala na zapalenie krtani dostala zastrzyk w tylek dexaven,oprocz tego antybiotyk zinnat,przez 3 dni encorton i syrop ambrosol.Do tego wszystko co mozliwe przeciwgoraczkowe,poniewaz przez 12 godz! miala ponad 40 st goraczki i niczym nie szlo jej zbic:-(
Oby malej szybko przeszlo.Moja to przechodzila fatalnie byla prawie nieprzytomna i lezala w takiej pozycji w jakiej ja polozylam.Nie chciala mi jejsc i pic

Ja bylam wczoraj w browarze i na deptaku i bylo tyle ludzi ze szkoda gadac,a do tego jeszcze prawie nic nie kupilam

Czesc dziewczyny nareszcie moge do was zajrzec wiecej napisze jak mał poloze bo na chwile obecna zyc mi nie daje wstawiłam zdjecia fryzurki w galerii;-)

reklama
No to juz jestem mała zasneła na reszcie!!!!!!!!!!!!!!1

Wyobrażcie sobie ze w sobote przychodze po pracy styrana ma maxa w domu jak zawsze bałagan bo jak moje dziecko z ojcem zostaje na kilka godzin samo to w domu jak po tornadzie wyglada:rofl2::rofl2: a moja gwiazda nie spałac cały dzien chyba ze 3 razy ja kładałam a ona nic wiec drzemki popołudniowej nie było:no::no: zasneła o 20 dopiero na noc-i jeszcze w tej nocy krecia sie jak najeta oszalec mozna:tak::tak::tak::tak:
co do choinki to juz mamy ubraną i juz przestałam liczyc ile me dziecko bąbek popsuło:szok::szok::szok: choinka od połowy w doł jes prawie bez bąbek juz:-D:-D:-D:-D:-D
co do fryzjera to jestem zadowolona choc troszke inaczej miało byc no ale co tam zle nie jest i zapłaciłam tylko 30 funtów;-)

Gosia- zdrowka dla małej zapalenie krtani to masakra sama kiedys miałam i myslałam ze umre,a juz wyobrazam sobie jak Emi sie meczy Buziaki dla was;-)
Ilonka- no ja chłopu kupiłam radio do samochodu Tesciowej DVD i kilka drobiazgów,małej wozek i lalke;-)
lece po kawke bo jeszcze dzis nie piłam;-(

Do góry