reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Ojej dziewczyny juz mnie sie to podoba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D

jedzonko
malowanko itp....
sesja fotograficzna
przydało by sie jeszcze jakies winko i dobra p
otancówa i pisze sie na to jak nic a wy????????????????????????????????????

reklama
witam po wczasach, ale nadal na urlopie ....

teraz jestem u rodziców na wsi, więc wypoczywam na całego, pełen relaks i luz..... :tak: mały na nogach od rana do wieczora ..... :tak::-D:tak:

pozdrawiam
miłego ..... :tak:
PS. a co ja mam Wam zaproponować ........ :szok:

jarzebinka - witamy :tak: Dobrze, ze po powrocie z wakacji nadal urlpo, bo tak od razu o pracy to szokkkk dla organizmu ;-)

pinka - noo nakreciłaś i mnie :tak:

A moze uda nam sie zorganizowac taki wieczor tylko dla nas. Nasze potworki (jak to mowi slowiczek) zostawimy z tatusiami a my pojdziemy na piwko na stary?
Ja jestm za :tak: Tez dawno nie byłam w miescie. Ostatno chyba 2,5 mc. temu an panienskim, ale o 12 do domu racałam bo na drug dzien musiałąm wczesnie wstac :-(

A ciekawe gdzie katka sie podziewa :hmm: no i nasza mama tez sie nie odzywa :no:

julia - jedz dopoki mozesz te swinstwa, bo pozniej przy karmieniu piersią bedziesz mogła tylko powspominac ;-)

cześć kobietki :-)
12.08.08 urodziłam Konradka, waga 3570 i 55cm, urodziłam siłami natury (jak to ładnie brzmi ;-)), poród miałam szybki, 3,5godz, jesteśmy już w domku, mały jest troche marudny, ale jest ok :tak::tak: buziaczki

reklama
taka mama - ojj chyba cie przyciągnelam myslami :tak: GRATULUJE SYNUSIA !!! :tak:

a ja powoli sie klade. zaczelam oglądac glebie oceanu - boski film :tak: ale chyba nie dam rady do konca, a to wszytko wina tych cholernych reklam :angry:

no to dobranoc babuchy kluchy ;-)

Do góry