*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
Dobra lece bo stresik mi nieporzebny, tymbardziej na podtrzymaniu, dzidzia najważniejsza.
Dobranoc wszystkim
papasi i do sklikania
Dobranoc wszystkim
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A coś Ty wyprawiała, ze plecki wysiadają.hę???
Ja jak ostatnio z łopatą i grabiami na podwórku rabotałam, to też nieciekawie było. Jednego dnia to nawet chodzić nie mogłam.
Co mi pomogło.
Tabletki przeciwbólowe i maść ketopronil. A samo wcieranie maści to troszkę masażu. Była ulga...
Wpadłam się przywita!
Pinka niestety samopoczucie nienajlepsze bo gorąco i duszno a ja mam problemy z cisnieniem więc kręci mi sie w głowie i jakoś słabo mi się robi, ale bedzie dobrze. Na razie postanowiłam zosta w domu, a potem skocze do warzywniaka po fasolke bo mnie naszło z bułeczka tartą.
Wczoraj o 23 dzwoniłam do M że jak bedzie wracał z pracy to ma mi hamburgera kupic, a że wracał z moim bratem to się śmiali czy ja w ciąży jestem że mam zachciankii dokupili mi jeszcze frytki i szejka
![]()
No to jak się już najemy, wypindrzymy to do mnie na wieś i będę na łonie natury Was focićDo Gosi- bedziemy wpadac na dobre ciacho;-)
Do Mnie -bedziecie wpadac by poprawic urode
A do reszty po co??????????????????
slowiczek-jak tam zyjesz po tych rogalach??????????????????? czy juz pekłas z przejedzenia
????
a to już historia na zamkniętyWłaśnie ciekawe jak Słowiczek po rogalach![]()