reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Dobra lece bo stresik mi nieporzebny, tymbardziej na podtrzymaniu, dzidzia najważniejsza.
Dobranoc wszystkim:) papasi i do sklikania

reklama
hejo

Gosia ja tak sobie myslałam ze ty kurcze jak takie zdolnosci masz i lubisz piec placuszki to moglabys w ten sposób dorobic walniesz ogloszenie i mówie ci wziecie masz jak nie wiem:tak::tak::tak::tak:a torty umiesz robic????????? bo jak tak to ty mi zrób a ja ci zaplace dorobisz sobie co ty na to?????????????????????

wiecie co tak sobie myslałam ostatnio ze jak juz bede w polsce to mozemy sie od czasu do czasu spotykac na kawce no i doszlam do wniosku ze
Do Gosi- bedziemy wpadac na dobre ciacho;-)
Do Mnie -bedziecie wpadac by poprawic urode:-D:-D:-D

A do reszty po co??????????????????

A coś Ty wyprawiała, ze plecki wysiadają.hę???
Ja jak ostatnio z łopatą i grabiami na podwórku rabotałam, to też nieciekawie było. Jednego dnia to nawet chodzić nie mogłam.
Co mi pomogło.
Tabletki przeciwbólowe i maść ketopronil. A samo wcieranie maści to troszkę masażu. Była ulga...

ja po prostu 3 razy dziennie usypiam moje dziecko w lozeczku ... ;-) i od tego nachylania plecy mi siadają... A masc dzis sobie kupie :tak:

Ale zescie wczoraj popisały... szok :szok:

gosia - pinka ma racje :tak: ja tez czasami zamawiam ciasto od takiej babki z Zaniemysla... i nigdy sie nie pytalam czy ma zezwolenie sanepidu :no: Na pewno sie stara i chce zeby bylo dobrze. A do tego jest tania i mega dobre ciacho robi :tak: no i klientow ma duzooo:tak: warto spr.

pinka - mleczko wyslane :tak: mam nadzieje, ze nic nie pokrecilam w adresie. Podam ci pozniej nr tel. i jak dojdzie to wyslesz mi smska, bo od ndz. przez 1,5 tyg. nie bedzie mnie w domku i na bb pewnie tez nie bede zagladac :no:

A do mnie mozecie wpadac... hmmm sama jeszcze nie wim na co... ;-) na razie cos mi tylko chodzi po glowie... tylko cicho sza, zeby nie zapeszac ;-)

julia - mi tez nie przeszkadzasz :no: i przestan sie stresowac dziewczyno bo to nic nie daje a dzidzi moze zaszkodzic...

Lece, bo za chwile tesciowa przyjedzie, z małym wyjdzie na spacer a ja do lekarza ide i do miasta pobuszowac :-)
B u z i a k i ;-)

Gosia- ja wiem ze salmonella itp ale nawet w najlepszej cukierni moze sie to zdarzyć ,ja mysle ze powinnas sprobowac po znajomych tak jak Kubala pisze a napewno nikt cie nie podkabluje ani nic z tych rzeczy ludzie jak posmakuja to zobaczysz nie odpedzisz sie:-):-):-)

Kubala- dzieki za paczke,ciekawe co masz na mysli...................he he juz mnie ciekawosc zjada na co ty nas tam zaprosisz he he

slowiczek-jak tam zyjesz po tych rogalach??????????????????? czy juz pekłas z przejedzenia:-D:-D:-D:-D:-D
Julka- jak dzis samopoczucie????????????????

Wpadłam się przywita!

Pinka niestety samopoczucie nienajlepsze bo gorąco i duszno a ja mam problemy z cisnieniem więc kręci mi sie w głowie i jakoś słabo mi się robi, ale bedzie dobrze. Na razie postanowiłam zosta w domu, a potem skocze do warzywniaka po fasolke bo mnie naszło z bułeczka tartą.

Wczoraj o 23 dzwoniłam do M że jak bedzie wracał z pracy to ma mi hamburgera kupic, a że wracał z moim bratem to się śmiali czy ja w ciąży jestem że mam zachcianki:) i dokupili mi jeszcze frytki i szejka:)

Wpadłam się przywita!

Pinka niestety samopoczucie nienajlepsze bo gorąco i duszno a ja mam problemy z cisnieniem więc kręci mi sie w głowie i jakoś słabo mi się robi, ale bedzie dobrze. Na razie postanowiłam zosta w domu, a potem skocze do warzywniaka po fasolke bo mnie naszło z bułeczka tartą.

Wczoraj o 23 dzwoniłam do M że jak bedzie wracał z pracy to ma mi hamburgera kupic, a że wracał z moim bratem to się śmiali czy ja w ciąży jestem że mam zachcianki:) i dokupili mi jeszcze frytki i szejka:)

hehe no wlasnie czy ty w ciazy czasami nie jestes ze masz takie zachcianki????????????:-D:-D:-D:-D:-D:-D no u mnie pada i zmino niestety zazdroszcze wam tej pogody oj zazdroszcze

Do Gosi- bedziemy wpadac na dobre ciacho;-)
Do Mnie -bedziecie wpadac by poprawic urode:-D:-D:-D

A do reszty po co??????????????????
No to jak się już najemy, wypindrzymy to do mnie na wieś i będę na łonie natury Was focić:-p:-p

slowiczek-jak tam zyjesz po tych rogalach??????????????????? czy juz pekłas z przejedzenia:-D:-D:-D:-D:-D
????

żyję, żyję

Właśnie ciekawe jak Słowiczek po rogalach :-D:confused:
a to już historia na zamknięty:-p:rofl2::-D

reklama
Do góry