reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

kubala spi, Tomek gotuje a ja przy kompie... ale tylko na chwile, bo na plecy na serio nie wyrabiam... Zna ktos cos dobrego, zeby przestalo bolec? Po powrocie z wakacji ide do masazysty :tak:

julia - widzisz od razu lepiej :tak: A tak poza tym to lez i zostaw te fierany a do sprzatania i sciagania fieran zatrudnij mame albo tesciową ;-) Mi moja myła okna jak w ciąży byłam ;-)

pinka - kurcze to niezle :szok: W Polsce, ale nie wiem dokladnie gdzie tornada byly. Ludziom domy zniszczyło... okropne :-( uwazajcie na siebie a najlepiej to juz do nas wracajcie :tak:

reklama
kubala niestety moja mam nie żyje a teściowa jest już w zabardzo podeszłym wieku i sama sobie z nimi nie radzi. Może mój M znajdzie czas a jak nie to muszę to zrobic bo mój synek jest uczulony m.in. na kurz a w firany najwięcej się dostaje

Julka a my 4- wrzesnia bedzie 5 lat jak jestesmy ze soba:-D:-D:-D:-D:-D ze ja tyle wytrzymałam:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

kurcze moze pisalas ale ja nie pamietam z jakiej okolicy Poznania jestes????????????

Też myślałam o żaluzjach, ale jestem staroświecka i lubie miec firany ale jest jeden plus u synka w pokoju pozbyłam sie ich 2 tygodnie temu i nadal nie moge sie przyzwyczaic. Może jak sie przyzwyczaje że tam nie ma to i w naszym pokoju sie ich pozbęde:)

Gosiu rozumiem, ale żeś to tak napisała jakbym przeszkadzała, a takich zdjęc nigdy nigdzie nie wklejałam. No dobra koniec tematu bo cos wrażliwa jestem.

Miłego wieczorka:)

Gosiu rozumiem, ale żeś to tak napisała jakbym przeszkadzała, a takich zdjęc nigdy nigdzie nie wklejałam. No dobra koniec tematu bo cos wrażliwa jestem.

Miłego wieczorka:)

Julka Gosia nie miała nic zlego na mysli a juz napewno nie to ze przeszkadzasz po prostu napisała jakie sa zasady dostania sie na watek zamkniety:tak::tak::tak::tak: i nie denerwuj sie ani nie obrażaj bo naprawde jestes tu mile widziana:tak::tak::tak::tak::tak:

Prawda dziewczyny???????

a na starołece- to miałam kidys kumpele Szaroleta Ewa moze znasz?

Hejka.
Obżarta jestem nie na żarty...oczywiście rogalikami Gosi, hehehehe...
Mężusia niet, więc mam więcej czasu na net, potwory śpią, albo udają, ze śpią...

Hahahaha, to chyba wtedy od Julii zdjęcia na głównym zaczęła się wymiana zdań na temat porządku na forum. Luzik, jak wtedy pisałam, zawsze można zasadę nagiąć jak nie ma się czasu na inne wątki. ( no, tylko na mnie nie krzyczcie;-):-D:-p)

A to moje rogalowe wypocinki.
Gosia jeszcze raz dzięki za ten przepis. Normalnie piekłam już z kilku przepisów i żadne rogaliki nie oddały tego co te - smak dzieciństwa, podobnie piecze moja babcia, chociaż już coraz mniej. Niebo w gębie. Buźka!!!

Załączniki

• DSCF3501.jpg
    DSCF3501.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 33
Pinka ja sie nie obrażam poprostu jakaś wrażliwa w tej ciąży jestem, hormony szaleją, a co do wątku zamkniętego to mi nie zależy i nie przez to tu czasami pisze:) Jest tyle innych fajnych stronek że nie zawsze mam czas do Was zerknąc, ale nie miałam niczego złego na mysli:) Jeśli coś źle napisałam to wybaczcie:):):):)

reklama
ale tylko na chwile, bo na plecy na serio nie wyrabiam... Zna ktos cos dobrego, zeby przestalo bolec? Po powrocie z wakacji ide do masazysty :tak:
A coś Ty wyprawiała, ze plecki wysiadają.hę???
Ja jak ostatnio z łopatą i grabiami na podwórku rabotałam, to też nieciekawie było. Jednego dnia to nawet chodzić nie mogłam.
Co mi pomogło.
Tabletki przeciwbólowe i maść ketopronil. A samo wcieranie maści to troszkę masażu. Była ulga...

Do góry