reklama
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Mam do Was ogromną prośbę. Chciałabym zrobic w Poznaniu USG 4D.
ja w tej kwesti też nie pomogę ...
Kubala, a dla Twojego juz rocznego szkraba wszystkiego co najlepsze ......
miłej niedzieli ...............
czesc babeczki wczoraj juz nie zaglondałam bo po pracy pojechalismy na zakupy potem pranie itp: nie miałam juz sił na nic teraz mam chwilke bo mała kima obiad sie gotuje;-)
kubala- mam nadzieje ze imprezka sie udała;-)
Jarzebinka- ty jeszcze na wakacjach czy juz po?
taka-mama- a wiec dalej czekamy na wiesci co tam u ciebie
Gosia- i co twoja mała wybrała?
ok mykam do juterka pa
kubala- mam nadzieje ze imprezka sie udała;-)
Jarzebinka- ty jeszcze na wakacjach czy juz po?
taka-mama- a wiec dalej czekamy na wiesci co tam u ciebie
Gosia- i co twoja mała wybrała?
ok mykam do juterka pa
kubala
mama z sierpnia ' 07
czesc poznanianki
cisza jak makiem zasiał ;-)
Ja juz po imprezie, wszystko sie udało, Kubek spisał sie na medal. Tylko znowu chatke mam zawaloną nowymi zabawkami Generalonie było super, tylko wieczorkiem bylo ciezko z usypianiem małego... chyba za duzo wrazen i emocji jak na jeden dzien No, ale juz po wszytskim... teraz czekamuy na kolejny wyjazd
taka mama - no to trzymamy mocno, a szczegolnie w srode
pinka - a co tam z Twoją pracą ?
jarzebinka - dziekujemy i zyczymy duzzzooo slonka na urlopie A kiedy wracasz?
Lece oglądac olimpiade Kuba z tatą na dworze, wiec chwila wolnego czasu ;-) Paaaa
cisza jak makiem zasiał ;-)
Ja juz po imprezie, wszystko sie udało, Kubek spisał sie na medal. Tylko znowu chatke mam zawaloną nowymi zabawkami Generalonie było super, tylko wieczorkiem bylo ciezko z usypianiem małego... chyba za duzo wrazen i emocji jak na jeden dzien No, ale juz po wszytskim... teraz czekamuy na kolejny wyjazd
taka mama - no to trzymamy mocno, a szczegolnie w srode
pinka - a co tam z Twoją pracą ?
jarzebinka - dziekujemy i zyczymy duzzzooo slonka na urlopie A kiedy wracasz?
Lece oglądac olimpiade Kuba z tatą na dworze, wiec chwila wolnego czasu ;-) Paaaa
ANKA34 na promienistej i na polnej,ale drogie, na polnej z tego,co wiem taniej sporo jest,a nie jest za późno u Ciebie na takie usg????????znaczy nie za duży bobo????
Dzieki bardzo Biedronka. No właśnie powiedzieli mi w klinice że takie USG robi sie między 26 a 32 tygodniu ciązy. na promienistej chce za 3D 250 a 4D 350. Nie wiem po ile jest na polnej no i nie wiem tez jak robia tu i tu, ale gdzieś musze spróbowac. Może ta promienista.....
kubala
mama z sierpnia ' 07
witam wszytkich
dzis poniedziałek - brrr ;-) Ale ten tydzien jest krotszy bo w piątek już wolne
gosia - no to powodzonka z tym lekarzem, przeciez gdzies Was muszą przyjąć
A zanim w Waszym domku zagoscił krolik to tez miewałyscie takie problemy z oczkami?
anka - na promienistej podobno robią dobrze (tak mi sie cos o uszy obilo), ale na polnej pewnie tez jest o.k.
A trzecia dzidzia planowana czy przypadek ;-) Bo ja podziwiam matki, ktore decydują sie na tak małą roznice wieku. Ja chyba bym nie dała rady
dzis poniedziałek - brrr ;-) Ale ten tydzien jest krotszy bo w piątek już wolne
gosia - no to powodzonka z tym lekarzem, przeciez gdzies Was muszą przyjąć
A zanim w Waszym domku zagoscił krolik to tez miewałyscie takie problemy z oczkami?
anka - na promienistej podobno robią dobrze (tak mi sie cos o uszy obilo), ale na polnej pewnie tez jest o.k.
A trzecia dzidzia planowana czy przypadek ;-) Bo ja podziwiam matki, ktore decydują sie na tak małą roznice wieku. Ja chyba bym nie dała rady
reklama
witam
pogoda znów do dupy,nic mi sie nie chce łeb mam cięzki jak by mi kto przywalił..........masakra
prania mam juz tyle ze mi z kosza wyłazi a tu ciagla pada ni nie mam jak wywiesic bo jedno juz od 3 dni na suszarce sie suszy
Gosia- trzymam kciuki by ktos was przyjoł ja mysle ze to bedzie zapalenie spojówek poprostu no ale lekarz ci powie;-)
Kubala- w pracy ok ten weekend był nawet spokojny Angole chyba nie mieli kaski na balowanie wiec było ok ciekawe jak w natepny bedzie:-)
anka- gratuluje kolejnego bobo:-) ja tez podobnie jak kubala w tak szybkim czasie bym sie nie zdecydowała,bo nie mam siły na nic
ide zrobic se kawke bo zaraz mi łeb odpadnie
pogoda znów do dupy,nic mi sie nie chce łeb mam cięzki jak by mi kto przywalił..........masakra
prania mam juz tyle ze mi z kosza wyłazi a tu ciagla pada ni nie mam jak wywiesic bo jedno juz od 3 dni na suszarce sie suszy
Gosia- trzymam kciuki by ktos was przyjoł ja mysle ze to bedzie zapalenie spojówek poprostu no ale lekarz ci powie;-)
Kubala- w pracy ok ten weekend był nawet spokojny Angole chyba nie mieli kaski na balowanie wiec było ok ciekawe jak w natepny bedzie:-)
anka- gratuluje kolejnego bobo:-) ja tez podobnie jak kubala w tak szybkim czasie bym sie nie zdecydowała,bo nie mam siły na nic
ide zrobic se kawke bo zaraz mi łeb odpadnie