reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
:tak::tak::tak::tak::tak:

niom ja wlasnie kawke pije a moje a moje dziecko siedzi mi na kolanach je paluszki i w cyckach mi grzebie a ja ledwo co pisze:happy::happy::happy::happy::happy::happy:

mała wczoraj poszla spac o 22:30 bo ostro zachciało sie jej chodzic wiec przez połtorej godziny cały czas chodziła z pokoju do łazienki potem z salonu do kuchni i tak w kółko :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: a my mieslismy z niej ubaw haha ale jak zasnela to dopiero o 3 na papu sieobudzila i potem o 8:30 wiec moge powiedziec ze sie wyspałam:-):-):-):-):-)

Kubala super ze urodzinki sie udaly to najwarzniejsz a i foteczki prosimy:tak::tak::tak::tak: pytałas kiedys jak zupke gotuje :confused: jak robie np.warzywna to wszystkie warzywa np:marchewkę groszek brokułke kalafior gotuje w jednym garnku miesko mam juz ugotowane wczesniej ,ziemniaczki w osobnym ale potem to wszystko wrzucam go garneczka z warzywami dodaje troszke kosteczki rosołowej i oleju 1 łyzeczke z oliwek i juz tak samo rosołek w osobnum makaron potem łącze z marchewka lub nie bo moja cos nie lubi marchwi:no::no::no:

Gosia - a ty co nic nie piszesz?

pinka - foteczki w niedziele wrzuce, po imprezce głownej :tak:

A powiedz mi ta zupka jaką ma konststencje? To raczej taka papka, co? A mikujesz wszystko czy tylko dusisz małej? Bo Kubala to raczej juz nie lubi zmiksowanego, musi miec male kawałeczki :tak:

A tak w ogole to moje dziecko jeden dzien przed roczkiem w koncu sie pusciło :-):tak: I teraz wedruje po pare kroczkow do mamy do taty ;-) Na razie tylko tak, ale od tego chyba sie zaczyna... :-D

A u nas ciepełko, ale pada :-( I jak tu na spacerek wyjsc???? Chyba do browaru pojedziemy dzisiaj :tak:

kubala nie nie miksuje to jest normalna zupa taka jak dla dorosłego w kawałkach nie papka:no::no::no::no::no:

to gratulacje dla Kuby no widzisz teraz ci bedzie dopiero wedrował jak u mnie heheh

Hej Poznanianki!
Mam do Was ogromną prośbę. Chciałabym zrobic w Poznaniu USG 4D. Czy możecie mi podpowiedziec gdzie najlepiej się udac i ile to kosztuje? Na pewno macie jakieś doświadczenia. Pozdrawiam.

Duża hala zabaw dla dzieci na ul. Gąsiorowskich ( idąc od dworca zachodniego ul. Głogowską - pierwsza w lewo, ok 100m po prawej stronie).

w Rondo na zamenhofa jest dos duzo miejsca do zabawy dla dzieciaczkow! Duzy basen z pikami ze zjezdzalnia, dmuchany zamek, osobna zjezdzalnia, koniki bujane, duze klosci...

a w m1 na bank jest duze pomieszczenie, ale co jest w srodku to nie wiem, bo nie wchodzilam nigdy :no:

anka 34 - ja rowniez nie pomoge :no: Moja lekarka byla przeciwna takiemu usg i w koncu go nie zrobilam.

gosia - no to szefa masz fajnego ;-) Bardzo kompetentny ;-) Ale najwazniejsze, ze jeden jest tylko taki do d... :tak:

Ja tylko na chwile, bo dzis imprezka roczkowa mojego dziecka :tak: Chcialam tylko powiedziec CZESC :tak:

Laski co sie kladzie dziecku na stol? Rozaniec, kiliszek, kase i cos jeszcze? Bo ja juz nie pamietam ;-)

Milego dnia dla wszystkich, pa pa pa....

reklama
cześć mamusie, przepraszam, że się nie odzywam, ale mam znowu problem z kompem, więc jak mam na chwile dostęp to zaraz pisze, ja nadal jestem 2w1, w poniedziałek mam wizyte i zobaczymy, tak czy inaczej jeśli nic się nie będzie działo to najpóźniej w środe mają mi wywoływać, jestem już załamana, ale co zrobić, tyle wytrzymałam, to jeszcze kilka dni.... ech:-:)-:)-( ciężko naprawde ciężko... nie nadrobie teraz wszystkich zaległości, pozdrawiam was bardzo serdecznie i prosze trzymajcie kciuki, buziaczki

Do góry