reklama
niom ja wlasnie kawke pije a moje a moje dziecko siedzi mi na kolanach je paluszki i w cyckach mi grzebie a ja ledwo co pisze
mała wczoraj poszla spac o 22:30 bo ostro zachciało sie jej chodzic wiec przez połtorej godziny cały czas chodziła z pokoju do łazienki potem z salonu do kuchni i tak w kółko a my mieslismy z niej ubaw haha ale jak zasnela to dopiero o 3 na papu sieobudzila i potem o 8:30 wiec moge powiedziec ze sie wyspałam:-):-):-):-):-)
Kubala super ze urodzinki sie udaly to najwarzniejsz a i foteczki prosimy pytałas kiedys jak zupke gotuje jak robie np.warzywna to wszystkie warzywa np:marchewkę groszek brokułke kalafior gotuje w jednym garnku miesko mam juz ugotowane wczesniej ,ziemniaczki w osobnym ale potem to wszystko wrzucam go garneczka z warzywami dodaje troszke kosteczki rosołowej i oleju 1 łyzeczke z oliwek i juz tak samo rosołek w osobnum makaron potem łącze z marchewka lub nie bo moja cos nie lubi marchwi
Gosia - a ty co nic nie piszesz?
kubala
mama z sierpnia ' 07
pinka - foteczki w niedziele wrzuce, po imprezce głownej
A powiedz mi ta zupka jaką ma konststencje? To raczej taka papka, co? A mikujesz wszystko czy tylko dusisz małej? Bo Kubala to raczej juz nie lubi zmiksowanego, musi miec male kawałeczki
A tak w ogole to moje dziecko jeden dzien przed roczkiem w koncu sie pusciło :-) I teraz wedruje po pare kroczkow do mamy do taty ;-) Na razie tylko tak, ale od tego chyba sie zaczyna...
A u nas ciepełko, ale pada :-( I jak tu na spacerek wyjsc???? Chyba do browaru pojedziemy dzisiaj
A powiedz mi ta zupka jaką ma konststencje? To raczej taka papka, co? A mikujesz wszystko czy tylko dusisz małej? Bo Kubala to raczej juz nie lubi zmiksowanego, musi miec male kawałeczki
A tak w ogole to moje dziecko jeden dzien przed roczkiem w koncu sie pusciło :-) I teraz wedruje po pare kroczkow do mamy do taty ;-) Na razie tylko tak, ale od tego chyba sie zaczyna...
A u nas ciepełko, ale pada :-( I jak tu na spacerek wyjsc???? Chyba do browaru pojedziemy dzisiaj
kubala
mama z sierpnia ' 07
w Rondo na zamenhofa jest dos duzo miejsca do zabawy dla dzieciaczkow! Duzy basen z pikami ze zjezdzalnia, dmuchany zamek, osobna zjezdzalnia, koniki bujane, duze klosci...
a w m1 na bank jest duze pomieszczenie, ale co jest w srodku to nie wiem, bo nie wchodzilam nigdy
a w m1 na bank jest duze pomieszczenie, ale co jest w srodku to nie wiem, bo nie wchodzilam nigdy
kubala
mama z sierpnia ' 07
anka 34 - ja rowniez nie pomoge Moja lekarka byla przeciwna takiemu usg i w koncu go nie zrobilam.
gosia - no to szefa masz fajnego ;-) Bardzo kompetentny ;-) Ale najwazniejsze, ze jeden jest tylko taki do d...
Ja tylko na chwile, bo dzis imprezka roczkowa mojego dziecka Chcialam tylko powiedziec CZESC
Laski co sie kladzie dziecku na stol? Rozaniec, kiliszek, kase i cos jeszcze? Bo ja juz nie pamietam ;-)
Milego dnia dla wszystkich, pa pa pa....
gosia - no to szefa masz fajnego ;-) Bardzo kompetentny ;-) Ale najwazniejsze, ze jeden jest tylko taki do d...
Ja tylko na chwile, bo dzis imprezka roczkowa mojego dziecka Chcialam tylko powiedziec CZESC
Laski co sie kladzie dziecku na stol? Rozaniec, kiliszek, kase i cos jeszcze? Bo ja juz nie pamietam ;-)
Milego dnia dla wszystkich, pa pa pa....
reklama
taka mama
Sierpniowe mamy'08
cześć mamusie, przepraszam, że się nie odzywam, ale mam znowu problem z kompem, więc jak mam na chwile dostęp to zaraz pisze, ja nadal jestem 2w1, w poniedziałek mam wizyte i zobaczymy, tak czy inaczej jeśli nic się nie będzie działo to najpóźniej w środe mają mi wywoływać, jestem już załamana, ale co zrobić, tyle wytrzymałam, to jeszcze kilka dni.... ech:---( ciężko naprawde ciężko... nie nadrobie teraz wszystkich zaległości, pozdrawiam was bardzo serdecznie i prosze trzymajcie kciuki, buziaczki