reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

:tak:hallo dziewczyny a moze raczej bay bay ;-)

Dzieki, dzieki :-) Mam nadzieje, ze bedzie tak jak mi zyczyłyście :tak:

Gosia - rowniez baw sie dobrze :tak:

pinka - pilnuj porzadku ;-)

slowiczek - a nie fajnie jest wejsc sobie na jeden watek i poogladac wszystkie fotki np. ? ;-) Jak jest wszystko w jednym to jak sie czaegos potrzebuje to ciezko jest poszukac :tak: Ja tez jestem bałaganiara (i to duza), ale tutaj porzadek mi sie podoba :tak:

Trzymajcie sie dziewczynki i do uslyszenia za jakis czas. Wyruszamy... :tak:

reklama
witam słonecznie i w bardzo dobrym nastroju :tak: chyba wstałam dzisiaj prawa nogą , pomimo,że troszke późno, zaspaliśmy z Kacprem i lekko spóźniona przyszłam do pracy :tak::-D ale za to humorek mam dzisiaj wyśmienity, aby tak do wieczora :tak::-D:tak:

Kubala, pogody słonecznej i pogody ducha, przyjemnego wypoczynku :tak::-D:laugh2:

Gosia, Tobie tez przyjemności u T, będzie dobrze.........

Słowiczek, to przepraszam, ale byłam prawie przekonana,że jak dokonały się zmiany w wątkach regionalnych, to Ty zostałaś naszym moderatorem :tak:

czyli kto na moderatora ????

Pinka, jak ranne wstawanie Twojej córci, pobudki nadal bladym świtem ??? :tak::-D:tak:

pozdrawiam
miłego i wspaaaaaaaaaaaaaaaaaaaniałego dnia życzę :tak::-D:tak:

hej dziewczyny i ja sie witam

własnie karmie marude potem sama sie najem i uciekamy do miasteczka musze kupic butki a raczej kapcioszki do domu:-) małej i pare drobiazgów wczoraj prasowałam do 1 w nocy:szok: i tak jeszcze nie skonczylam dzis poprawka:-p:-pale za to moje kochanie obiecało mi nowe zelazko :-D:-D:-D:-D

kubala- bedziemy tesknic:hmm:
gosia-udanego dnia u T;-) i do usłyszenia pozniej:tak:
jarzebinka- nie nie jak narazie mala sie przestawiła i wstaje tak miedzy 8-9:tak::-D
taka mama -co tam u ciebie jak sie czujesz?

ok lece odezwe sie po zakupkach:-)

moderator to chyba powinien pilnować porządku i po to on jest :tak:a jak ktoś łamie to upomina i chyba powinien dawać przykład :-D:-D:-D
tak, masz rację co do pilnowania...
Ale ja nie jestem moderatorem strażnikiem:-)
Sama robię błędy ortograficzne:-p, to dlaczego mam ścigać innych,
Zdaży się, ze nie tam gdzie trzeba wkleję zdjęcie czy coś napiszę i drugi moderator nie robi "krzyku".
Jak coś trzeba usunąć, poprawić to robię to, ale na prośbę:tak:.
Ja sama nie lubię być strofowana za byle co, i taka nie jestem. Jestem dla "Ludzi".

Spadam. Przyjechała moja mama więc chwilowo będzie mnie mniej.
Rządźcie!!!
Pozdrawiam

Witam!
Można się do Was przyłączyć?:):-)

witaj pisz jak najczesciej i jak najwiecej:tak::tak:

słowiczek -ja nie przypominam sobie bym krzyczała na kogokolwiek :confused::confused: hmmm moze nie pamietam:tak::tak:ale podpisuje sie pod slowami Gosi bo juz mi sie niechce pisac ciagle a tym samym;-)

Gosia- jak tam wizyta u tesciów??

pozniej powklejam kilka fotek kurcze obiad dopiero dla nas robie bo godzine temu z miasta wróciłam:-):-)

ja nie mówię o błędach ortograficznych :no: tylko o tym że jeśli są jakieś wątki na jeden temat to po co nam 3 kolejne takie same i dlatego poprosiłyśmy o ich połączenie a co do zdjęć to tam mniej się piszę i tak nie zginą pod lawiną postów :rofl2:;-) każdy może sobie dodac oczywiście gdzie chce ja nie mówię że nie ale chyba fajniej jest mieć je w jednym wątku :tak:

słowiczek -ja nie przypominam sobie bym krzyczała na kogokolwiek :confused::confused: hmmm moze nie pamietam:tak::tak:ale podpisuje sie pod slowami Gosi bo juz mi sie niechce pisac ciagle a tym samym;-)
dziewczyny, macie rację we wszystkim czym piszecie:tak::tak:
ja o sytuacjach z błędami, krzykiem czy tam innym, pisałam z doświadczenia z innych watków, gdzie niektórzy moderatorzy poprotu przesadzają.Robią z igły widły. To było generalnie o innych i o mnie i o moim sposobie moderowania.
Nie o Was!
Jak pisałam zaprowadziłyście tutaj nowe porządki. I dobrze!!! Dla Was!
Być może komuś to się nie podoba,nie ma czasu na oblatywanie innych wątków,dlatego pisze w jednym,... nie wiem.
Może tak będzie lepiej jak jest teraz:confused::confused:
Zobaczymy z czasem.:tak::tak:

Ale generalnie drażni mnie sztywniactwo. Wszystko co zasadnicze i bez lekkiej finezji. Tak jest poprostu nudno.
Takie jest moje zdanie na temat sztywnych reguł. I tyle.
Z mojej strony EOT na ten temat i podejrzewam, że z Waszej też.
Pozdrawiam

Mam na imię Julia a mój synek Damianek ma 2 latka.

Mam pytanie bo chciałam wkleić jakiś suwaczek, ale nie wiem gdzie się je wkleja bo zrobiony mam. Przeważnie na forum wkleja się w podpis a tu?

reklama
witam, ja tez jestem z Poznania, jestem na forum od dluzszego czasu ale jakos nie udalo mi sie tu dotrzec:) mam nadzieje ze uda mi sie zadomowic na tym watku :)

Do góry