reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Gosia ty juz mnie tutaj nie szczuj bo zaraz wpadne w amok i pokój zaczne remontowac hehe:tak::tak::tak::tak:same cuda!!!!!!!!!

ty to planujesz do Emilki kupic??

Gosia, łóżeczko bardzo fajne ( to drewniane) i praktyczne :tak: moje dziecie ma juz 3 lata i tak sie rzuca w nocy,że nie mógłby spac jeszcze na normalnym tapczaniku bo częściej zaliczałby podłogę :tak: teraz ma wyciągniete wszystkie szczebelki z jednej strony i ma przykręconą poprzeczke - aby nie spadać:tak: choć i tak czasem nogi mu wisza za łożeczkiem i trzeba go układac do spania :tak::-D

co do kąpieliska, to ja chodze nad Rusałkę, bo tam przynajmniej mały sie nie nudzi bo jest plaża i można budować przy wodzie :tak: bo on to chyba gorący chłopak i faktycznie musi byc ciepła woda, aby się wykąpał, więc jak chodzimy to częściej chodzi o ta zabawę na brzegu niz wielka kąpiej w wodzie :tak::-D ale czasem chciałabym zmienic poprostu miejsce i pomyślałam o basenie, ale Poznan jest ubogi w kąpieliska otwarte :no:

a co do wątku zamknietego, to ja tez jestem za
a co do moderatora, to nie wiem Słowiczek, czy my juz czasem takowego nie mamy na tym wątku ????

kurcze dziewczyny Kuba tez mi czasami w nocy w staje przez sen. Dlaczego te dzieciaki tak sie rzucają :confused: Chyba za duzo wrazen :tak:

Ja to chyba dzis ostatni dzien jestem... nie bierzemy laptopa, wiec odcinam sie od natu prawie na 2 tyg. Chyba damn rade, co? ;-) Jak wroce to nadrobie zaległości :tak: Mam nadzieje, ze nie zapomnicie o mnie jesli chodzi o wątek zamkniety ;-)

pinka - lozeczko gosia znalazła superowe. Akurat dla małej księżniczki :tak:

Może jutro wpadne jeszcze na chwile przed wyjazdem.

A teraz miłego wieczorku dla wszytskich zmęczonych mam :tak:

kubala udanego urlopu i samych przyjemnych chwil i duzo slonca :-D:-D:tak::tak:wracaj szybko zwarta i wypoczeta:-):-):-)bys miala sily na nadrabianie:-):-)

do uslyszenia

Pinka tak czytałam ale tzn że tu nie można?
domyślam się, ze poprostu na inne watki nie masz czsu i tu wkleiłaś.

nie kochanie nie mozna:no::no:
dlaczego??

Dziewczyny :-)

1.mam pytanie co myślicie żeby zrobić wątek zamknięty :confused:
2.co powiecie na pomysł własnego moderatora
ad.1 może być:-)
ad.2 może być, a kto będzie to mi obojętnie.
slowiczek - to zdrowka, zdrowka zycze :tak:
dzięki, przyda się...ale bardziej chyba chcę cierpliwości bo już odlatuję...zwłaszcza, że trzeci dzień jestem z nimi sama...wrrrr....

1.Gosia, łóżeczko bardzo fajne ( to drewniane) i praktyczne :tak: moje dziecie ma juz 3 lata i tak sie rzuca w nocy,że nie mógłby spac jeszcze na normalnym tapczaniku bo częściej zaliczałby podłogę :tak:
2.a co do moderatora, to nie wiem Słowiczek, czy my juz czasem takowego nie mamy na tym wątku ????
ad.1 łóżeczko zajefajne...:tak::tak::tak:Mój jak skończył rok to przeżuciłam go do łózka normalniejszego. tzn. kupiliśmy mu w ikei komplet mebli mammut. Spoko, kilka razy zlądował, popłakał i dalej spać. A wierci się tak, ze szok. Jak zachodze wieczorem aby go przykryć, to mówię Wam jakie kombinacje alpejskie odstawia...raz nawet siedział na podłodze a głowe miał opartą na łóżku i tak spał....
ad.2jarzębinko, jestem moderatorem ale innego działu. Tutaj nie mam uprawnień.

Kubala baw sie dobrze!!!!

reklama
Do góry