reklama
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Gosia, łóżeczko bardzo fajne ( to drewniane) i praktyczne moje dziecie ma juz 3 lata i tak sie rzuca w nocy,że nie mógłby spac jeszcze na normalnym tapczaniku bo częściej zaliczałby podłogę teraz ma wyciągniete wszystkie szczebelki z jednej strony i ma przykręconą poprzeczke - aby nie spadać choć i tak czasem nogi mu wisza za łożeczkiem i trzeba go układac do spania
co do kąpieliska, to ja chodze nad Rusałkę, bo tam przynajmniej mały sie nie nudzi bo jest plaża i można budować przy wodzie bo on to chyba gorący chłopak i faktycznie musi byc ciepła woda, aby się wykąpał, więc jak chodzimy to częściej chodzi o ta zabawę na brzegu niz wielka kąpiej w wodzie ale czasem chciałabym zmienic poprostu miejsce i pomyślałam o basenie, ale Poznan jest ubogi w kąpieliska otwarte
a co do wątku zamknietego, to ja tez jestem za
a co do moderatora, to nie wiem Słowiczek, czy my juz czasem takowego nie mamy na tym wątku ????
co do kąpieliska, to ja chodze nad Rusałkę, bo tam przynajmniej mały sie nie nudzi bo jest plaża i można budować przy wodzie bo on to chyba gorący chłopak i faktycznie musi byc ciepła woda, aby się wykąpał, więc jak chodzimy to częściej chodzi o ta zabawę na brzegu niz wielka kąpiej w wodzie ale czasem chciałabym zmienic poprostu miejsce i pomyślałam o basenie, ale Poznan jest ubogi w kąpieliska otwarte
a co do wątku zamknietego, to ja tez jestem za
a co do moderatora, to nie wiem Słowiczek, czy my juz czasem takowego nie mamy na tym wątku ????
kubala
mama z sierpnia ' 07
kurcze dziewczyny Kuba tez mi czasami w nocy w staje przez sen. Dlaczego te dzieciaki tak sie rzucają Chyba za duzo wrazen
Ja to chyba dzis ostatni dzien jestem... nie bierzemy laptopa, wiec odcinam sie od natu prawie na 2 tyg. Chyba damn rade, co? ;-) Jak wroce to nadrobie zaległości Mam nadzieje, ze nie zapomnicie o mnie jesli chodzi o wątek zamkniety ;-)
pinka - lozeczko gosia znalazła superowe. Akurat dla małej księżniczki
Może jutro wpadne jeszcze na chwile przed wyjazdem.
A teraz miłego wieczorku dla wszytskich zmęczonych mam
Ja to chyba dzis ostatni dzien jestem... nie bierzemy laptopa, wiec odcinam sie od natu prawie na 2 tyg. Chyba damn rade, co? ;-) Jak wroce to nadrobie zaległości Mam nadzieje, ze nie zapomnicie o mnie jesli chodzi o wątek zamkniety ;-)
pinka - lozeczko gosia znalazła superowe. Akurat dla małej księżniczki
Może jutro wpadne jeszcze na chwile przed wyjazdem.
A teraz miłego wieczorku dla wszytskich zmęczonych mam
słowiczek
mama pisklaczków
domyślam się, ze poprostu na inne watki nie masz czsu i tu wkleiłaś.Pinka tak czytałam ale tzn że tu nie można?
dlaczego??nie kochanie nie mozna
ad.1 może być:-)Dziewczyny :-)
1.mam pytanie co myślicie żeby zrobić wątek zamknięty
2.co powiecie na pomysł własnego moderatora
ad.2 może być, a kto będzie to mi obojętnie.
dzięki, przyda się...ale bardziej chyba chcę cierpliwości bo już odlatuję...zwłaszcza, że trzeci dzień jestem z nimi sama...wrrrr....slowiczek - to zdrowka, zdrowka zycze
ad.1 łóżeczko zajefajne...Mój jak skończył rok to przeżuciłam go do łózka normalniejszego. tzn. kupiliśmy mu w ikei komplet mebli mammut. Spoko, kilka razy zlądował, popłakał i dalej spać. A wierci się tak, ze szok. Jak zachodze wieczorem aby go przykryć, to mówię Wam jakie kombinacje alpejskie odstawia...raz nawet siedział na podłodze a głowe miał opartą na łóżku i tak spał....1.Gosia, łóżeczko bardzo fajne ( to drewniane) i praktyczne moje dziecie ma juz 3 lata i tak sie rzuca w nocy,że nie mógłby spac jeszcze na normalnym tapczaniku bo częściej zaliczałby podłogę
2.a co do moderatora, to nie wiem Słowiczek, czy my juz czasem takowego nie mamy na tym wątku ????
ad.2jarzębinko, jestem moderatorem ale innego działu. Tutaj nie mam uprawnień.
Kubala baw sie dobrze!!!!
słowiczek
mama pisklaczków
eeeeeeeee, to ja jestem bałaganiara...;-) i dla mnie zasady są po to, zeby je łamać...;-)
nie bądźmy w sztywnych kołnierzykach! :-)
nie bądźmy w sztywnych kołnierzykach! :-)
reklama