reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
witam słonecznie !!!

fajnie macie z tymi babciami, mi tez czasem przydałaby sie taka " na chwilke" :tak::-D ale cieszę się,że teściowie mieszkaja aż w Jarocinie :tak::tak::tak: bo moi rodzice jeszcze dalej

a my na urlop dopiero w sierpniu, :tak: jeszcze taki szmat czasu :tak:ale może popołudniem pojadę z małym nad wodę :tak::-D

miłego:rofl2:

gosia troche to podejrzane z tm zegarkiem;-)
ale ci zazdroszcze tego morza, ja w tym roku nigdzie niestety się nie wybieram, niemoge...:-( ale za to w przyszłym już nie popuszcze!!!!

jarzebinka do sierpnia wcale nie tak daleko :-)

kubala chętnie bym gdzieś wyszła, ale niestety termin porodu zbliża się wielkimi krokami a tu jeszcze tyle roboty, obawiam się, że nie zdążymy z tym remontem, już coraz bardziej jestem załamana..:-:)-(

życze wam miłego dzioneczka, buziaczki

wSłowiczek, chyba marzą Ci sie wakacje od dzieci , hmmmmmmmmmm :tak::-D:laugh2:
nie tyle od dzieci ile od obowiązków domowych. Przez chwilę chciałabym przestać być kurą domową...:-)

A tak w ogóle CZEŚĆ !!!
Pogoda zajefajna a moje dzieci chore/przeziębione. Gaba zdążyła złapać z przedszkola na zakończenie jakiegoś bakcyla.:baffled: I teraz zamaiast bawić się w basenie bawimy sie więcej w domku, bo chłodniej i nie wieje...
W weekendowe poranki brałam udziały w plenerach foto...byli goście, teraz muszę ogarnąć chałupkę bo w czwartek kolejni przyjeżdżają. Wiecie, inni chcą mieć wakacje na wsi, zwłaszcza ci, co mieszakją w mieście...
A ja na swoje wakacje musze poczekać do końca lipca. Mam nadzieję, ze jednak gdzieś wyjedziemy.

Spadam do chorowitków.
Wpadnę pewnie wieczorkiem, jak potworki pójdą spać. Mąż wyjechał, więc mam więcej czasu wieczorami na net, książkę itp.
Miłego dnia!!!!

:-):tak::tak::tak::tak:
obiad sie gotuje ja wcinam ciacho mała jabłko no i mam wreszcie chwilke na bb:tak:niedawno wróciłysmy z miasteczka nogi wchodza mi w tyleczek ze tak delikatnie powiem:laugh2:dzis mój odbiezre aparacik z naprawy to poklikam troszke foteczek:tak:;-)

kubala -Tobie to zycze udanego wyjazdu bo jak rozumien przez 11 dni nie bedziesz na bb:no::no::no:wiec wypoczywaj kobito ile wlezie a my czekamy na relacje Foto:-D:-D
Gosia- no no zegareczek:-D:-D ja jak cos od mojeje dostaje to i tak nie nosze hehe bo wiem ze dała mi to dlatego ze swojemu synkowi cos kupiła no i zeby mnie przykro nie było to tez sie na jakis ochłap załapie:-D:-D:tak:
słowiczek -duzo zdrówka dla dzieciaczków:-):-)
dla reszty pozdrowionka

a tak bym pojechała na basen :baffled: no ale niedługo wskocze do morza :-D;-)

a gdzie w Poznaniu jest basen ??? taki odkryty, tak ???

a moje dziecko ma chyba już dosyć słoneczka :no:, bo dzisiaj popołudniu nawet nie chciał jechac nad Rusałkę, a mi marzyło sie popołudnie na słoneczku, a tu ..... :no: może jutro sie uda

przyjemnego wieczorku :rofl2:

jarzebinka - basen odkryty jest na fiłkowskeigo, tam przy bema. I jak dla mnie całkiem o.k. :tak: Jest tez na olimpii, ale tego osobiście nie znam Chociaż jak masz możliwość wyjazdu nad jeziorko, to chyba tak jest lepiej ;-)

gosia - a gdzie jedziecie nad to morze?

pinka - dzięki, dzięki. Mam nadzieję, ze w końcu się tam wyśpie ;-) Bo mały na wyjazdach zawsze ładnie śpi :tak:Boję się tylko podrózy :-(

slowiczek - a jak Twoje potworki (jak ty to mowisz) :-D Lepiej juz?

A ja wczoraj wieczorkiem w spa byłam :-) Maz mi zafundowal na 2 rocznice slubu. Sympatycznie, fajny klimat. Troche sie zrelaksowałam :tak:
A teraz znowu musze wrocic do pakowania :szok:

Hej Babeczki

Witam się i ja znów po przerwie

Jejkuś jestem tak zalatana że nawet czasu nie mam na napisanie, podczytuję Was ale czasu brak na wszystko.
Latamy z mężem po sklepach bo urzadzamy środek naszego domu i jak rano wystartujemy na miasto to wracamy ok 21 potem kąpiel Jeremiego i czasem czas wieczorem dla siebie i idziemy spać o 24
czasami mam dość już ale trzeba bo chcemy się przeprowadzić już na koniec lipca.

Co do wakacji bo widzę że macie plany to my raczej nie wybierzemy się nigdzie ze względu na budowę, niestety a tak bym chciała nad morze ehhhhh

Ja poproszę o dopisanie do Poznanianek Jeremiasz urodzony 17.04.2008 godz 18:13:-) i nie wiem co jeszcze potrzebne do dopisania:-) tak samo jak nie znam się o co chodzi z tym wątkiem zamkniętym na jakiej zasazdie to działa- guła jestem taka hahah:-)

zdjęcia powklejam ale muszę znaleźć więcej czasu bo teraz to przelotem jestem muszę porządki porobic jak Jeremi śpi:-)

życzę Wam miłego dnia :-)

an30- kochana skoro nas podczytujesz to powinnas tez doczytac ze do wklejania zdjec zrobiłysmy nowy watek i juz dziewczyny raz o to prosiły by tam wklejac zdjecia a nie tu:tak::tak:

reklama
Do góry