reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

zel oraz panadol dla dzieci i nurofen na zmiane ale to tylko bardziej pod wieczóer jej daje i na noc bo wtedy najbardziej jej dokuczaja:-:)-:)-(

reklama
A moje potworki na antybiotyku :-:)baffled::crazy::-:)baffled::crazy:
Wróciłam właśnie od lekarza i pierwszą dawkę zaaplikowałam.
Gaba wieczorem i w nocy tak dała czadu z kaszlem, myślałam, że się udusi a rano młody zaczął...No, nic, teraz będzie już spokój...

Ja dawałam na bolesne ząbkowanie nurofen na noc. Tak aby choć część nocy była spokojniejsza. A te wszystkie żele, maście to możnabyło sobie w d...wsadzić. Nic nie pomagało. Choć raz nawet pediatra nam przepisała jakieś mazidło, które robią w aptece na receptę. Ulga była chwilowa...

Hej, witamy sie całe i zdrowe :-)
dawno nie zaglądałam ale miałam małe przeboje z córunią, prawie wcale nie spała, płakała i wogóle, ale to chyba dlatego że Natalka troszke niedojadała wiec bedziemy dokarmiac butelką i mam nadzieje, narazie dokarmiałam dwa wieczory i kochana słodko zasnęła i spała jak nigdy :-) poza tym git :-)
tu macie linka na ponoć fajny basen,
Pływalnia Chwiałka w Poznaniu - Galeria
sama nie bylam ale chce sie wybrać, tylko że chyba z takim moim maluszkiem to jeszcze za wcześnie, swoją drogą może znacie jakiś basen w którym są zajęcia już dla 3 miesięcznych niemowlaków?
Pozadrawiam!

wątek zamkniety - tak

moderator - pinka/jarzebinka

iwonka - ja byłam z małym na awf -ie a pozniej na gornej czy tam dolnej wildzie. Generalnie tu i tu o.k. ale ja juz bym z nim nie poszła drugi raz jak był taki mały. Wstrzymaj sie jeszcze troche :tak: Dobrze Ci radze. Twoja corcia jest jeszcze za mała. A taki duzy basen moze budzić lęk.

slowiczek - to zdrowka, zdrowka zycze :tak:

mala nareszcie spi beksa dzis jak nie wiem boze niech te zeby juz wyjdą bo zwariuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: niechce jesc tylko tak podjada bo jak jej sie dziasełka rozgrzeja to ja boli a letniego jedzenia nie lubi:no::no::no: tylko musi byc cieplutkie:tak::tak::tak:

kurcze mala mi niechce spac w łózeczku juz mi słówk brakuje zastanawialm sie nad kupnem dla niej malego łózka ale boje sie ze mi z niego spadnie bo wierci sie okropnie:-D:-D:-D
a nie znalazłam zadnego z jakim oparciem:confused::confused::confused:

moze wy macie jakies pomysly?

reklama
Gosia- no cuuuuuuuuuuudne ty to kochana jednak jestes no:tak::tak::tak: bardzo mi sie podoba:-D:-D:-D:-D jak moj wroci z pracki to mu pokaze i napewno takie kupimy rewelka

Do góry