reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

kubala watek zamkniety to taki w który mozna pisac wszystko hehe i tylko wybrane osoby maja do niego dostep:tak: bo teraz to kazdy moze wejsc i wszystko o nas wiedza heeeeeeeeeeeeeeee:-D:-D

reklama
no to tez masz wakacje słowiczek :tak:
Ja tez na razie mam, ale od pazdziernika do pracy :-(

A my dzisiaj wychodzimy... piwko u znajomych :tak: Kuba właśnie zasypia i czekamy na dziadków, bo mają dzisiaj dyzur przy wnuku ;-) Ach ci dziadkowie to skarb :-)

Milego wieczorku dla wszystkich :tak: Pa, pa.

Halllo

Co tu dzisiaj tak pusto? Ja cały dzień jakaś przetracona chodzę :-( Chyba zrobie pranie i mykam spać.

Dobrej nocki :tak:

:-D i znowu ja zakładam nowy wątek ;-)

często nie mamy pomysłu na zabawe dla dzieci więc jeśli wiecie że coś się ciekawego szykuje to dawajcie znać ;-)

p.s. ktoś był w starym zoo?

Przedstawienia dla dzieci najmłodszych Malta 2008

23 czerwca - 25 czerwca (2008-06-23 - 2008-06-25

Zapraszamy na nasze przedstawienia dla dzieci najmłodszych, które odbywać się będą podczas Międzynarodowego Festiwalu Teatralnego Malta w terminie 23 - 28 czerwca. Organizatorem sceny dla dzieci najmłodszych jest Centrum Sztuki Dziecka w Poznaniu. Międzynarodowy FESTIWAL MALTA 2008

TEATR DLA najnajmłodszych
Dla dzieci do 5 roku życia

Miejsce: Park H. Wieniawskiego (za Operą)
Bilety: www.bileteria.pl
Informacje: www.malta-festiwal.pl

Data: 2008-06-23 Godzina: 10:00 Czas trwania: 45 min
Studio Teatralne BLUM
CO TO?
prezentuje Centrum Sztuki Dziecka na Malcie
Miejsce: Park Wieniawskiego, Bilety: 10 zł
Rezerwacja biletów na spektakle Studia Teatralnego Blum :
kom. 500594690
lub zofia_michalik@gazeta.pl, szczegóły o spektaklach i teatrze na www.free.art.pl/blum

Data: 2008-06-23 Godzina: 12:00 Czas trwania: 35 min
Teatr POD PARASOLEM
Plumplumdzyńdzyńbum

Data: 2008-06-23 Godzina: 17:00 Czas trwania: 30 min
Teatr ATOFRI
Tańczące wiolonczele

Data: 2008-06-24 Godzina: 10:00 Czas trwania: 45 min
Studio Teatralne BLUM
CO TO?
kom. 500594690
lub zofia_michalik@gazeta.pl, szczegóły o spektaklach i teatrze na www.free.art.pl/blum

Data: 2008-06-24 Godzina: 12:00 Czas trwania: 35 min
Teatr POD PARASOLEM
Plumplumdzyńdzyńbum

Data: 2008-06-24 Godzina: 17:00 Czas trwania: 30 min
Teatr ATOFRI
Tańczące wiolonczele

Data: 2008-06-25 Godzina: 10:00 Czas trwania: 45 min
Studio Teatralne BLUM
Śpiewanki
kom. 500594690

Data: 2008-06-25 Godzina: 12:00 Czas trwania: 35 min
Teatr POD PARASOLEM
Plumplumdzyńdzyńbum

Data: 2008-06-25 Godzina: 17:00 Czas trwania: 30 min
Teatr ATOFRI
Tańczące wiolonczele

Data: 2008-06-26 Godzina: 10:00 Czas trwania: 45 min
Studio Teatralne BLUM
Śpiewanki
kom. 500594690

Data: 2008-06-26 Godzina: 12:00 Czas trwania: 35 min
Teatr POD PARASOLEM
Plumplumdzyńdzyńbum

Data: 2008-06-26 Godzina: 17:00 Czas trwania: 30 min
Teatr ATOFRI
Tańczące wiolonczele

Data: 2008-06-27 Godzina: 10:00 Czas trwania: 50 min
Studio Teatralne BLUM
Pudełko
kom. 500594690

Data: 2008-06-27 Godzina: 12:00 Czas trwania: 35 min
Teatr POD PARASOLEM
Plumplumdzyńdzyńbum

Data: 2008-06-27 Godzina: 17:00 Czas trwania: 30 min
Teatr ATOFRI
Tańczące wiolonczele

Data: 2008-06-27 Godzina: 19:00
Robert Jarosz
Układanka
wyk. Diana Jędrzejewska i Patryk Lichota

Data: 2008-06-28 Godzina: 10:00 Czas trwania: 50 min
Studio Teatralne BLUM
Pudełko
kom. 500594690

Data: 2008-06-28 Godzina: 12:00
Robert Jarosz
Układanka

Data: 2008-06-28 Godzina: 17:00
Robert Jarosz
Układanka

Ostatnia edycja:
cześć mamusie :-):-)
jak tam noc burzowa??? bo u nas była dość gwałtowna:szok:
gosia dla małej to frajda taki pobyt na wsi, ten spokój i cisza to by na mnie działało...:tak::tak: miłego pobytu:-)
kubala nie ma to jak dziadkowie, niech no się już mały wykluje to też gdzieś męża porywam i wychodzimy bez dzieci... no oczywiście jeżeli babcia zostanie z małym ;-):tak:

dziewczyny życze spokojnego dzionka, buziaczki :-)

No i ja sie melduje:-):-)
alez tu cisz była przez weekend pewne kazda męzulka dogadzała haha:-):-):-D:-D a ja sie meczyłam z okropnym bolem zeba a potem glowy wczoraj dopiero po 3 ketanolach mi przeszlo:szok::szok::szok::szok:masakra:baffled: dzis mam cała gebe opuchnietą musz ecos wymyslic by przetrwac do przyjazdu bo tu se nie dam nic z zębem zrobic:no::no:

mala tez wczoraj cała noc wariowala bo kieł sie wyrzyna :baffled::baffled::baffled:czasami to juz mam dosc!!!!!!!!!!!!!!i chce wakacji

a jeszcze wczoja tesciowa dzwoniła na skypa i tak mnie zbulwersowała myslałam ze nie wyrobie para to aż mi uszami szał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co za tepy babsztyl:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

pranko sie robi jeszcze troszke ogarne chatke nakarmie brzdąca i do miasta wyruszamy:-):-):-)
a co tam u was babeczki???

witam po weekendowo !!!

w piatek, miałam problemy zby się zalogować na BB, wyskakiwała jakaś stronka test i tyle ... :szok:

w sobotę cały dzionek poza domem, byliśmy z małym i chrześniaczką M nad jeziorkiem, troszkę wiało od wody, ale dało się posiedzieć, potem wesiłe miasteczko, lody, gofry i pełen relaks :tak::-D

a w niedzielę, rano nad Rusałką, aż do teraz mnie plecy bolą, :szok: ale za to jaki ładny maja kolorek, tylko bluzeczki bez pleców nosić :tak::-D:tak: wieczorkiemKościół, potem w domku, M oczywiście przed telewizorem mecz musiał objerzeć :tak:

a dzisiaj praca od rana, wszystko na wczoraj i nie wiem jak się nazywam :tak: teraz chwilka na herbatke i o 15.00 nareszcie do domku :tak::-D:tak:

Słowiczek, witaj po dłuższej nieobecności :tak: chyba marzą Ci sie wakacje od dzieci , hmmmmmmmmmm :tak::-D:laugh2:

a Katka pewnie na plaży sobie odpoczywa, bo pogodę to chyba ma do plażowania :tak::-D:laugh2:

a wszystkim Poznaniankom i tym zza granicami miasta miłego dzionka życzę :laugh2:

reklama
i ja tez juz jestem :tak:

byłam na zakupach takich większych, chyba ostatnich przed wyjazdem :tak:Młody z babcią na spcerku urzędował :-)
A teraz powoli pakowanko mnie czeka... bleeee :-( jak ja nie lubię tego robić:no:

Mały tez mi w nocy szalał, bo zębole wychodzą,ale jestem juz po jednej dżemce. a Kuba znowu spi, wiec chwila relaksu ;-)

Dobrze, ze w nocy popadało, bo normalnie nie było czym oddychać.

pinka- współczuję, ból zęba i ból @ to dla mnie masakra. I nie denerwujs sie tak tą T, bo złość piękności szkodzi... więc szkoda nerwów i wogóle... ;-)

jarzebinka - no to witaj w klubie, tez mnie ramiona bolą ;-) Wczoraj cały dzień na działce spędziliśmy a przecież upał był niesamowity.

gosia - miłych odwiedzin ;-) A no i fajny pomysł z tym wątkiem o imprezach :tak:

taka mama - to sie tak mowi, ale pewnie zanim razem wyjdziecie to jeszcze troche czasu minie. Lepiej teraz porwij meza i skoczcie sobie do kina albo na lody na stary rynek :tak:

Do góry