reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

cześć laseczki.
Widzę, ze nowe porządki zapanowały na Poznaniu! I dobrze...niech się dzieje...
Qrczę, czytam na bieżąco co piszecie ale jakoś weny brak na pisanie.

Czy ja mogę też dołączyć do fanklubu nienawidzących T??? Moja ostatnio tak przegieła, ze mam ją z głowy na kilka ładnych miesięcy. A jeszcze dodatkowo wywaliłam jej żale i mam nadzieję,że długo jej nie zobaczę...

Jarzębinka i inne starające się mamuśki, tzrymam kciuki za powodzenie.
Witam róeniez nowe koleżanki. Jak fajnie, ze tu się coś dzieje...a nie jak kiedyś, chyba tylko we trzy pisałyśmy.

Co ja jeszcze chciała....:confused::confused::nerd:

jak sobie przypomnę to wpadnę...albo i bez preteksu w końcu zacznę kilkać...

reklama
słowiczek - a ostatnio myślałam o Tobie... bo tak dawno Cie nie było... zresztą na nasze kwietniowe spotkanko tez nie dotarłaś :-(
Ale fajnie, ze juz jetes :tak: klikaj ile wlezie :tak: A i poproś gosie, niech koniecznie wpisze Cie na liste poznanianek :tak:

A T... sie nie przejmuj ;-)

pinka - on generalnie sie nie budzi, ale zaczyna sie krecic ok 4/5 i wtedy daje mu mleko. wypija ok 60 ml. (bo tylko tyle ma w butelce) i spi dalej. A jak wczesniej cos mu nie pasuje to dostaje smoczka i jest o.k. Ale tak jest od niedawna w sumie, bo jeszcze z 3 tyg. temu pił mleko tez ok 2. Herbatą albo wodą nie da sie go niestety oszukać, bo od razu robi awanturę :(

A jak Twoja mała?

Ja nie wiem... jak słyszę od niektórych matek, ze ich dzieci przesypiają całe noce od 3/4 miesiąca to sie wkurzam na maxa... bo ja tez tak chcę :)

Ostatnia edycja:
hejka.
Jeszcze półtorej godziny temu było pikne słoneczko i cieplutko a tu buuuuu....
Raczę się kaffką bo na oczy ledwo patrzę. Tak to jest jak chłopina wyjeżdża z domu a ja po nocach nie śpię...A i ciśnienie robi swoje...

Gosia proponuję redbula:tak::-);-)

Kubala a z tą T, to już z miesiąc minął jak szopki odstwiła i jak tylko pomyślę o niej to do tej pory mam nerwa:baffled: No, ale czas leczy rany :-p:-D

Ja też zazdrościłam mamom, których dzieci pięknie spały w nocy od początku. Ja dopiero całą nockę zaczęłam przesypiać jak młody miał około półtora roku:baffled: i to nie zwsze, tylko może jedna noc na kilka.
Teraz jest już lepiej...Ale łajzy nocne nadal urządzają...:baffled::crazy:

witajcie babeczki:-):-):-)
słowiczek- witaj:tak:
gosia -milej pracy:-D
kubala- no moja mała jak jej zeby nie dreczyły to zasypiala około 22 i budziła sie o 4 na mleko i potem spała ale teraz od jakis 2 tygodni to po 2-3 razy sie budzi w nocy maaaaaasakra:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ide kawke se strzelic bo łepetynka mnie boli:crazy:i malej sniadanie zrobic:-D

cześć dziewczyny :-)
właśnie wróciłam ze szkoły, moja córka miała dzisiaj zakończenie roku szkolnego (1 klasa) narobiłam fotek jak odbierała dyplom i świadectwo :-):-) jestem taka dumna bo ma wzorowego ucznia, no musiałam się pochwalić ;-):-D:-D
u nas pada i ide się położyć, bo coś w nocy spać nie mogłam , a teraz na nogi nie moge od stania w tej szkole
buziaki:-)

Ale sobie pokimałam z młodym...położyłam się z nim, aby za bardzo się nierozpraszał i pierwsza odleciałam...20 minut kimanka dobrze mi zrobiło po nieprzespanej nocce.
Zaraz musze go już budzić, bo po Gabrychę lecimy...
Gaba dziś ostatni dzień w przedszkolu. Wczoraj miała zakończenie i ma teraz wakacje.
Ja też chcę mieć wakacje...;-)

reklama
ja tez sobie dzisiaj troche pokimałam :tak: Kuba jakiś spiący ciągle jest, teraz tez spi. Moze to ta pogoda :crazy:

Podobno od srody upały, ponad 35 st. A my akurat na wakacje jedziemy :tak::-)

pinka - oby im to szybko przeszło... Rozumiem raz w nocy sie przebudzic, ale na wiecej to ja juz nie wyrazam zgody ;-) Kurcze marzy mi sie przespana cała nocka :tak:

slowiczek - a z kim zostawiasz dzieci jak mają wakacje?

taka mama - no to gratulujemy :tak: Czekamy na fotosy?

Aaa pinka a o co chodzi z tym wątkiem zamkniętym, bo ja chyba coś przeoczyłam ;-)

Do góry