reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

oj tak PINKA prasowanie :angry::no::no:
ostatnio się naprasowałam jak chyba nigdy, bo prałam wszystkie ciuszki małego, a było tego chyba z 5 pralek i jak zaczełam prasować te małe rękawki, czapeczki.... ciuszki cudne, aż nie chce się wierzyć, że to będzie takie małe:tak: ale to prasowanie:szok::wściekła/y:
u was zimno, a u nas piękna pogoda :-) jak chcesz to podziele się tym słoneczkiem :tak:

reklama
hehee no fajnie masz takie malusie prasowac ja tez czasmi z kuferka wyciągam sobie małe ubranka skarpeteczki i gapie sie jak durna hihi i sama sie dziwie ze ten czas tak szybko ucieka:tak:

a co do pogody to nie pogardze dawaj to słonce:-D

tak dzieciaczki szybko rosną, pomiętam jak urodziłam córe, niby tak niedawno a to już 8 lat :szok::szok:

a teraz łap piękną pogode
14429_wyspa_mana___widok_ze_wzgorza.jpg

jarzebinka przyszłościowo pytasz o szpital czyli coś się szykuje jakieś plany :confused::-D

plany już sa :tak: , pomalutku zbieramy się do realizacji, :tak: do wiosny 09 chciałabym sie wyrobić ...... ale zobaczymy jak życie zweryfikuje moje plany :tak::-D:tak: i teraz marzy mi sie córeczka ( do wczoraj miałam ukryty na ten temat suwaczek, ale coś chciałam zmienić i go wykasowałam całkowicie :no: )

zabawa zaczyna się w południe :tak: no i ogólny temat to "bezpieczne wakacje" :tak:

to może być ciekawie, oby tylko nie było wielkiego upału :tak::-D

taka mama - slicznie :tak: skad ta fotka?

gosia - to niezle :-) Młody tez ma duzo ciuszkow, ale 64 bluzeczki z krotkim rekawkiem? Tyle to az moj mąż nie ma ;-) a jest maniakiem koszulek z krotkim rekawem :tak:

jarzebinka - trzeba byc dobrej mysli. Wszystko sie uda i za jakis czas bedziesz miala sliczną, małą córeczkę :tak:

pinka - pakuj walizy i przylatuj do kraju :tak: Tu przynajmniej słonko na Ciebie czeka!

A ja dziś sadziłam kawiatki na balkonie i mały najadł się troche ziemi. Mam nadzieję, ze nic mu nie będzie....Dobrze, że Kuba jeszcze nie mówi, bo pewnie powiedziałby wszystko tacie ;-)

kubala to Fidżi :-) niestety miałam okazje oglądać tylko w internecie ;-)

gosia to ale masz zapasy, lepiej niż w sklepie :tak:

jarzebinka no to trzymam kciuki za takie ważne plany :-)

ale się duszno zrobiło, poszłam po pranie bo coś się tak obniosło, a duchota straszna

no ja juz kobitki z miateczka wróciłam 5 godzin w nim spedziłysmy hehe mała sie wyszalała z kolezanka swoja a potem w polskim sklepie buszowała i chrupki wyjadała kasjerką hehe:-):tak:dobrze ze to moje kolezanki hi hi

teraz gotuje pomidorowa bo ktos mi apetytu wczoraj narobił:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ok lece musze zamieszac:happy:

ale jestem dzisiaj zakrecona :happy: zresztą pinka już o tym wie :tak: A własnie jak pomidorówa? Jutra ja robię, bo tez mi zrobiłyście smaka :-D

Kuba juz spi a ja za chwile wyciągnę sie na kanapie i włącze tv. Nic mi sie nie chce... Jedzonka na jutro juz przygotowane to teraz czas na relaks czyli na nic nie robienie :tak:

miłego wieczorku dziewczyny!

reklama
pomidorowa PYCHOTKA:tak::tak:

mój chłopina dzis fuszke ma po pracy kładzie kafelki u angola:-):-):-) i pewnie wroci póznym wieczorem:zawstydzona/y: a my same brrrrrrrr

kubala- ile twój mały razy budzi sie w ciagu nocy?

Do góry