reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

oj tak PINKA prasowanie :angry::no::no:
ostatnio się naprasowałam jak chyba nigdy, bo prałam wszystkie ciuszki małego, a było tego chyba z 5 pralek i jak zaczełam prasować te małe rękawki, czapeczki.... ciuszki cudne, aż nie chce się wierzyć, że to będzie takie małe:tak: ale to prasowanie:szok::wściekła/y:
u was zimno, a u nas piękna pogoda :-) jak chcesz to podziele się tym słoneczkiem :tak:

reklama
hehee no fajnie masz takie malusie prasowac ja tez czasmi z kuferka wyciągam sobie małe ubranka skarpeteczki i gapie sie jak durna hihi i sama sie dziwie ze ten czas tak szybko ucieka:tak:

a co do pogody to nie pogardze dawaj to słonce:-D

tak dzieciaczki szybko rosną, pomiętam jak urodziłam córe, niby tak niedawno a to już 8 lat :szok::szok:

a teraz łap piękną pogode
14429_wyspa_mana___widok_ze_wzgorza.jpg

jarzebinka przyszłościowo pytasz o szpital czyli coś się szykuje jakieś plany :confused::-D

plany już sa :tak: , pomalutku zbieramy się do realizacji, :tak: do wiosny 09 chciałabym sie wyrobić ...... ale zobaczymy jak życie zweryfikuje moje plany :tak::-D:tak: i teraz marzy mi sie córeczka ( do wczoraj miałam ukryty na ten temat suwaczek, ale coś chciałam zmienić i go wykasowałam całkowicie :no: )

zabawa zaczyna się w południe :tak: no i ogólny temat to "bezpieczne wakacje" :tak:

to może być ciekawie, oby tylko nie było wielkiego upału :tak::-D

taka mama - slicznie :tak: skad ta fotka?

gosia - to niezle :-) Młody tez ma duzo ciuszkow, ale 64 bluzeczki z krotkim rekawkiem? Tyle to az moj mąż nie ma ;-) a jest maniakiem koszulek z krotkim rekawem :tak:

jarzebinka - trzeba byc dobrej mysli. Wszystko sie uda i za jakis czas bedziesz miala sliczną, małą córeczkę :tak:

pinka - pakuj walizy i przylatuj do kraju :tak: Tu przynajmniej słonko na Ciebie czeka!

A ja dziś sadziłam kawiatki na balkonie i mały najadł się troche ziemi. Mam nadzieję, ze nic mu nie będzie....Dobrze, że Kuba jeszcze nie mówi, bo pewnie powiedziałby wszystko tacie ;-)

kubala to Fidżi :-) niestety miałam okazje oglądać tylko w internecie ;-)

gosia to ale masz zapasy, lepiej niż w sklepie :tak:

jarzebinka no to trzymam kciuki za takie ważne plany :-)

ale się duszno zrobiło, poszłam po pranie bo coś się tak obniosło, a duchota straszna

no ja juz kobitki z miateczka wróciłam 5 godzin w nim spedziłysmy hehe mała sie wyszalała z kolezanka swoja a potem w polskim sklepie buszowała i chrupki wyjadała kasjerką hehe:-):tak:dobrze ze to moje kolezanki hi hi

teraz gotuje pomidorowa bo ktos mi apetytu wczoraj narobił:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ok lece musze zamieszac:happy:

ale jestem dzisiaj zakrecona :happy: zresztą pinka już o tym wie :tak: A własnie jak pomidorówa? Jutra ja robię, bo tez mi zrobiłyście smaka :-D

Kuba juz spi a ja za chwile wyciągnę sie na kanapie i włącze tv. Nic mi sie nie chce... Jedzonka na jutro juz przygotowane to teraz czas na relaks czyli na nic nie robienie :tak:

miłego wieczorku dziewczyny!

reklama
pomidorowa PYCHOTKA:tak::tak:

mój chłopina dzis fuszke ma po pracy kładzie kafelki u angola:-):-):-) i pewnie wroci póznym wieczorem:zawstydzona/y: a my same brrrrrrrr

kubala- ile twój mały razy budzi sie w ciagu nocy?

Do góry